Kendime bunu neden yapıyorum her seferinde ya sinirlerim çok bozuk sinirlerim boşaldı şuanofff
Sağol canımPembe Lotus yavrulara çok geçmiş olsun
Zaten zor geçiyor hastalıklar öksürük uzun sürüyor.
Ama hiç geçmezse alerji düşünülüyor.
Benim kız 1.sınıftı geçen sene biz covid olduk onunki bademcik ondan sonra hiç kesilmedi öksürüğü. 5 ay alerji ilacı zyrtec kullandım hiç öksürmedi inan.
İlkbaharda bıraktım. Bu sene daha başlamadım inş gerek kalmaz. 2 hafta oldu iyileşti ama asla burnu kurumuyor en azından öksürüğü yok diye vermedim
Her gün yasadigim anlar neden ben yapamıyorum diye diye aglamakKendime bunu neden yapıyorum her seferinde ya sinirlerim çok bozuk sinirlerim boşaldı şuanofff
Nasıl ağlamadın ulan biz niyo boyuna zırlıyoruzSelam kızlar üzmeyin kendinizi yaa kıyamam size ....
Aklıma ne geldi ben hiç kilolu olduğum için ağlamadım, evet üzüldüm ama ağlamadım acaba yeterince istemedim mi gerçi ben kolay kolayda ağlamam belki ondandır
Evet haklısın istemeyerek bakacağı için kendi mutsuz olup benide mutsuz edecektiİş durumun vardı sanırım büşra böylesi daha iyi olmuş inan. İstemeye istemeye çocuk bakmak büyük eziyet herkes yapamıyor gönül koymamaya çalış kimseye. Kazandığından bişey anlamazdın inan laf işitirsen falan
ben kilo verecegim dedikce zihnimden ama evde tatli var o bitsin dusuncesi geciyorErkenden yazmışım ama günaydın dememişim vakit geçmiş.
Hayırlı cumalar ❤
Şu kaydırmalı postu okuyun mutlaka.
74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
ISILDURU
Amine Busra
LenaG
nisan34
Pembe Lotus
Minik Duduklu Tencere
67 mi didin tam istediğim ama uzuuuun yıllardır kendisiyle bir türlü denk gelemediğim kilomKiloluyum diye bende ağlamadım ama o noktaya çok geldiğimi çok iyi biliyorum. Şuan bile 67 halimi gördüğüm için çok kiloluymuşum gibi geliyor. Bende sizler gibi baslayamiyorum bir türlü ama elbet bir yerde zincir kopacak
Gerçekten güzel tesadüfAynı anda dönmüşüz siteye Bengisu bende 2 yıldır yoktum sen benden zayıfsın:))
Son zamanlarda cumartesi bildiriliyordu doğru gün Bugün yaniiGünaydın kızlar kilo bildirimini hangi gün yapacağız
Benim 1 Kasım 92
Bugün 91.40
Valla bende bir gördüm bir kaybettim67 mi didin tam istediğim ama uzuuuun yıllardır kendisiyle bir türlü denk gelemediğim kilom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?