Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok yoruldum çevreme bakiyorum da benim gibi 3-4 kişi var başka yok ömür boyu kilo al ver yıldım resmen nasıl başlıycam hiç bilmiyorum sanki ilk kez diyet yapıcam gücüm de yok ama adetim kesildi çok kilo aldım diye elim kolum uyuşuyor oturduğum yerden kalkınca ya da yataktan kalkınca ayaklar davul gibi yürüyemiyorum ve daha bir sürü şey

Sağol canım
Ikizlere başladı alerji ilacinin toz olanini bugün ki kontrolde biraz daha iyi dedi dr havaya antibiyotige 3 gün daha devam edeceğiz

Gorumcem geldi bebeklere bakiyo ben saçımı boyatmaya geldim Kuaföre degisiklige saçtan basladim yarinda kilodan start vereceğim inş

Evet haklısın istemeyerek bakacağı için kendi mutsuz olup benide mutsuz edecekti

ben kilo verecegim dedikce zihnimden ama evde tatli var o bitsin dusuncesi geciyor gercekten çok dogru

daha bugun hani ben doyete baslayacaktim dedim ...zihnim dedi ki sen diyete baslarsan lokum atarsin agzina lokumlar bitsin oyle basla sanki eve baska tatli girmeyecek

biz kilo veirriz de zihnimize guvenmiyoruz

67 mi didin tam istediğim ama uzuuuun yıllardır kendisiyle bir türlü denk gelemediğim kilom

Yasaksız kahvaltı yaptım şuan. Canımın istediğinden az az yiyerek. Kg verme konusunda şuan çok acelem yok. Yiyerek, sporu arttırarak deneyeceğim bakalım bu sefer. İlk adım olarak asla akşam yemekten sonra atıştırma yapmamak olacak. Ara öğün maximum bir kase yoğurt ya da süt olabilir. Elimden geldiğince bunu da yapmayacağım. Öğünlerin resimlerini çekmeye çalışacağım ki bu da benim o tabağa özen gostermemi, yani kendime de değer vermemi gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…