Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlar
Ne zamandır pazara çıkmıyordum bir çıkayım dedim. 2 adım yol yani canım çıktı off...
Laf aramızda fiyatlara şok oldum bir tek peynir ve karnabahar aldım geldim.
Sabahları muz ve yulaf lapası yiyorum ama akşam yemeği bulmak zor oluyor. Sıkıştığımda patates haşlaması yanında yoğurt yiyorum.

Valla süper fikirmiş. Kilolar yakın olmasa da ortalama hesaplasak da hediye yollasak süper olur. Aylık bazda olabilir mesela
Aynen caydırıcılıgı olur bi odul koyalim kimler katilirsa yoksa olmuyo bi girsek devami gelir zaten.

Valla süper fikirmiş. Kilolar yakın olmasa da ortalama hesaplasak da hediye yollasak süper olur. Aylık bazda olabilir mesela
Birinde para toplanip bir odul belirliyebiliriz. Zaten netten aliniyo hersey direk adrese gider. Yada 6 kisi isel ilk 3 e son 3 alir ,odul yine basta belli olur gibi biseyler yapabiliriz.

Sağlıklı, mutlu diyetli bir hafta diliyorum hepimize
Ben tartıldım ama yazamadım
Geçen hafta 93.4
Bu hafta 93.9
Benim bünye 93ü çok sevdi galiba aylardır mutlu mesut devam ediyoruz

Kızlar bu tartı gününü yine eskisi gibi cumaya mı alsak? İlk başta cumartesi olmasını beğenmiştim çünküsü tartıdan sonra başlayıp pazartesiye kadar ne bulursam yiyiyodum hatta pazar günü tartılsak sadece bigün yerim diye düşünmüştüm
Haftasonu curcuna oluyo evde ya tartılmayı ya yazmayı unutuyorum.
ISILDURU bengisu022 hoşgeldiniz
Pembe Lotus bebekler kaç aylık Allah şifa versin bu arada

74FRIDA Bonus beni çok güldürdünüz yaaa biri diyo ben kilom için hiç ağlamadım ötekisi biz niye zırlıyoz Allah iyiliğinizi versin iyi mi

Eki Görüntüle 3157418
sabah kahvaltim H Himal_ Pembe Lotus Bonus bu tabagin disinda kizimin yumurta beyazini yedim
Afiyet olsun canım
Ben cumartesi tartilmistim 89 kiloyum
Sağol canım 7aylik oldular öksürük hirilti geçmiyor bi türlü tecrübeli anneler ne yapmalıyım ben
Carsamba yine dr gidecegiz dr antibiyotik hava şurup herseyi denedi geçmiyor
Büyük kızımin geçti çok şükür bebelerin geçmiyor

her zaman yaparim bebekken bizimkilerede yapmistim

gogse ilik zeyntinyagi ayak altina viks yada limon yedirerek sür corap giydir

zeytinyagini bir gece gogsune bir gece sirtina sür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…