Aynen caydırıcılıgı olur bi odul koyalim kimler katilirsa yoksa olmuyo bi girsek devami gelir zaten.Valla süper fikirmiş. Kilolar yakın olmasa da ortalama hesaplasak da hediye yollasak süper olur. Aylık bazda olabilir mesela
Birinde para toplanip bir odul belirliyebiliriz. Zaten netten aliniyo hersey direk adrese gider. Yada 6 kisi isel ilk 3 e son 3 alir ,odul yine basta belli olur gibi biseyler yapabiliriz.Valla süper fikirmiş. Kilolar yakın olmasa da ortalama hesaplasak da hediye yollasak süper olur. Aylık bazda olabilir mesela
Herkes fikrini beyan etsin bende katılırım her türlüBirinde para toplanip bir odul belirliyebiliriz. Zaten netten aliniyo hersey direk adrese gider. Yada 6 kisi isel ilk 3 e son 3 alir ,odul yine basta belli olur gibi biseyler yapabiliriz.
86.6 idi bugunMerhaba kızlar
Hani tartildimi herkes gecmise bakip geleceğim bebisler durursa
Acliktan bayilicaaam başka türlü kuculmez bu mide
Oh ne guzel baslamissin bi yerden bende temizlik var kahvalti cok uymadi kadina hazirladiklarimdan yedim cunku. Ama devaminda uyucamEki Görüntüle 3157418
sabah kahvaltim H Himal_Pembe Lotus Bonus bu tabagin disinda kizimin yumurta beyazini yedim
Oh ne guzel baslamissin bi yerden bende temizlik var kahvalti cok uymadi kadina hazirladiklarimdan yedim cunku. Ama devaminda uyucam
hadi kararli olalim
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 3157418
sabah kahvaltim H Himal_Pembe Lotus Bonus bu tabagin disinda kizimin yumurta beyazini yedim
Sağol canım 7aylik oldular öksürük hirilti geçmiyor bi türlü tecrübeli anneler ne yapmalıyım benSağlıklı, mutlu diyetli bir hafta diliyorum hepimize
Ben tartıldım ama yazamadım
Geçen hafta 93.4
Bu hafta 93.9
Benim bünye 93ü çok sevdi galiba aylardır mutlu mesut devam ediyoruz
Kızlar bu tartı gününü yine eskisi gibi cumaya mı alsak? İlk başta cumartesi olmasını beğenmiştim çünküsü tartıdan sonra başlayıp pazartesiye kadar ne bulursam yiyiyodumhatta pazar günü tartılsak sadece bigün yerim diye düşünmüştüm
Haftasonu curcuna oluyo evde ya tartılmayı ya yazmayı unutuyorum.
ISILDURU bengisu022 hoşgeldiniz
Pembe Lotus bebekler kaç aylık Allah şifa versin bu arada
74FRIDA Bonus beni çok güldürdünüz yaaa biri diyo ben kilom için hiç ağlamadım ötekisi biz niye zırlıyoz Allah iyiliğinizi versin iyi mi
her zaman yaparim bebekken bizimkilerede yapmistimAfiyet olsun canım
Ben cumartesi tartilmistim 89 kiloyum
Sağol canım 7aylik oldular öksürük hirilti geçmiyor bi türlü tecrübeli anneler ne yapmalıyım ben
Carsamba yine dr gidecegiz dr antibiyotik hava şurup herseyi denedi geçmiyor
Büyük kızımin geçti çok şükür bebelerin geçmiyor
firinda balik salataAksama nohut yemegi yogurt birazda acı biber tursusu yiyecegim
Sizde menulerde ne var hanimlar
Aksama nohut yemegi yogurt birazda acı biber tursusu yiyecegim
Sizde menulerde ne var hanimlar
menüleriniz çook güzel kızlaarfirinda balik salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?