Canım zaten öksürük büyüklerde bile çok zor geçiyor.Afiyet olsun canım
Ben cumartesi tartilmistim 89 kiloyum
Sağol canım 7aylik oldular öksürük hirilti geçmiyor bi türlü tecrübeli anneler ne yapmalıyım ben
Carsamba yine dr gidecegiz dr antibiyotik hava şurup herseyi denedi geçmiyor
Büyük kızımin geçti çok şükür bebelerin geçmiyor
bir tabloo yapsan yaaaBugünkü tartım 110.6 çıkmıştı sabah
iyiymiş aslında hep bir frenli gidiyorsun ki ekstra kilo almıyorsunBugünkü tartım 110.6 çıkmıştı sabah
Yavri bu ne demek biliyo musun? 110 kilo yerleşti demekiyiymiş aslında hep bir frenli gidiyorsun ki ekstra kilo almıyorsun
Yapıcam tabi birde yılbaşına bir hedef ve anlaşanlar arasında hediyeleşmebir tabloo yapsan yaaa
valaha bilmiyorum yoksa yapardım
yok yaa nere yerleşiyormuş gider onlar gider hain kilolarYavri bu ne demek biliyo musun? 110 kilo yerleşti demek
hadiii yaaa aaayyy, hedef düşüniyiiimYapıcam tabi birde yılbaşına bir hedef ve anlaşanlar arasında hediyeleşme
Sıkı yapsak ikimizde 100 oluruz ki 1,5 aydahadiii yaaa aaayyy, hedef düşüniyiiim
ben 110 un altına düşeyim yeter bana öyle utopik hedefler istemem 109 lu bir rakam göreyim yeter banaSıkı yapsak ikimizde 100 oluruz ki 1,5 ayda
cuma da olsa cumartrsi de olsa benim icin ayni esimin hafta tatillerinisan34 cuma günü olur pazartesi olur paşa göynümüz bilir canım yeter ki bize iyi gelsin.
Tartı günü için ne diyorsunuz hanımlar?
Cumaya geri mi dönelim, cumarteside mi kalalım yoksa başka bir gün mü olsun?
Amine Busra
74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
ISILDURU
LenaG
nisan34
Pembe Lotus
Minik Duduklu Tencere
H Himal_
Mthn83
bu hediye isi nasil olacakYapıcam tabi birde yılbaşına bir hedef ve anlaşanlar arasında hediyeleşme
Yapıcam tabi birde yılbaşına bir hedef ve anlaşanlar arasında hediyeleşme
Ben netten alıp direk yollarım aynenbu hediye isi nasil olacakben alirim almasina da gondermem sıkıntı olabilir yada siparis olusturup dogrudan kisiye göndermem lazim
Bence cuma daha iyi oluyordunisan34 cuma günü olur pazartesi olur paşa göynümüz bilir canım yeter ki bize iyi gelsin.
Tartı günü için ne diyorsunuz hanımlar?
Cumaya geri mi dönelim, cumarteside mi kalalım yoksa başka bir gün mü olsun?
Amine Busra
74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
ISILDURU
LenaG
nisan34
Pembe Lotus
Minik Duduklu Tencere
H Himal_
Mthn83
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?