kaldım cevapsız.!!!!!! Zalimi,Yasafat nerdesiniz????????
çizelgem de silinmiş......
uyku tutmuyo offfff
bu saatte nasıl yuruyosun badem ses olmuyomu
herkeseeee slmlar hatunlarrrrrr
tatil bana yaramadı bi geldim grip olmuşum dünde dişimi çektiler ağrı kesici aldıkça uyuyorum üstelik tartılmadımda bakalım ne oluycakkk :):)
canim gecmis olsun.once bir iyiles sonra tartilirsin.once saglik!
hepinizi tbr ediyorum bademözellikle seni ben o poğaçalardan bir ısırık almadan rahat edemezdim helal olsun sana tombul kelebeğim dersen sana söylicek söz bulamıyorum aynen devam süpersinnnn
yena gittimi tatileeeeeeeeeeee[/QUOTE
herkeseeee slmlar hatunlarrrrrr
tatil bana yaramadı bi geldim grip olmuşum dünde dişimi çektiler ağrı kesici aldıkça uyuyorum üstelik tartılmadımda bakalım ne oluycakkk :):)
hepinizi tbr ediyorum bademözellikle seni ben o poğaçalardan bir ısırık almadan rahat edemezdim helal olsun sana tombul kelebeğim dersen sana söylicek söz bulamıyorum aynen devam süpersinnnn
yena gittimi tatileeeeeeeeeeee
GÜNAYDINLAR AHALİ!! a.s. Aile boyu ayaktaydık,ben yürüyüşü bitirdim,babam elinde ekmek ve poğaçayla geldi,neyse dedim banyoma gireyim ben bakmadan hiç mutfağa..Girdim çıktım çay demlemişler poğaçayla yiyorlarEziyet ettiler bana gece gece;ama ben de TTIINN dönüp bakmadım,tek lokma dahi yemedim..Aha şimdi kahvaltıda yiyiciiim a.s Bugün teyzemle hastane yolları taştangit gel kaydirigubbakcemileakşama görüşürükk!!
cokacimcoook Kepekli galeta yiyorum yoğurtta yesem yaninAbilmiyorumkismile
galeta ve grissini dedikleriniz ne aceba?burdada varmi merak ediyorum galiba kalorisi dusuk seyler dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?