Benim her günüm curcuna fark etmiyornisan34 cuma günü olur pazartesi olur paşa göynümüz bilir canım yeter ki bize iyi gelsin.
Tartı günü için ne diyorsunuz hanımlar?
Cumaya geri mi dönelim, cumarteside mi kalalım yoksa başka bir gün mü olsun?
Amine Busra
74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
ISILDURU
LenaG
nisan34
Pembe Lotus
Minik Duduklu Tencere
H Himal_
@Mthn83
1 Ekim'de 111 le baslayip Aralık sonu 101 dim. Ki ben emziriyorum diye ilk ay sadece 2 kg vermiştimSıkı yapsak ikimizde 100 oluruz ki 1,5 ayda
Neden hedefi küçük tutuyosun. Önce gerçekten işte ve hırsla dolman lazım. Başarmak için önce kendine inanman lazımben 110 un altına düşeyim yeter bana öyle utopik hedefler istemem 109 lu bir rakam göreyim yeter bana
Haklısın ama bilemedim gerçekçi yapabileceğim hedef istiyorum diyelimki 50 gün kadar var 109 kilo olsam 4.8 kilo eksim olmuş olucak. bu kiloda sıfır un şeker gibi diyetlerde yapamıyorumNeden hedefi küçük tutuyosun. Önce gerçekten işte ve hırsla dolman lazım. Başarmak için önce kendine inanman lazımhedefi makul seviye de tut. 100de olmasın ama 105 olsun ama
Şuan kaçsın ben onu kaçırmışım sen kendin nasıl istersen hedefi öyle koy öyleyseHaklısın ama bilemedim gerçekçi yapabileceğim hedef istiyorum diyelimki 50 gün kadar var 109 kilo olsam 4.8 kilo eksim olmuş olucak. bu kiloda sıfır un şeker gibi diyetlerde yapamıyorumne dersin 1 ocakta 4.8 kilo eksi bildirmek beni mutlu eder çok uzun zamandır 110 un altını görmedim
113.8 imŞuan kaçsın ben onu kaçırmışım sen kendin nasıl istersen hedefi öyle koy öyleyse
O zaman gel 108 de anlaşalim. 108.9 olsada kabul hedefin113.8 im
Tamam öyle olsunO zaman gel 108 de anlaşalim. 108.9 olsada kabul hedefin
Benim için fark etmez uyarımnisan34 cuma günü olur pazartesi olur paşa göynümüz bilir canım yeter ki bize iyi gelsin.
Tartı günü için ne diyorsunuz hanımlar?
Cumaya geri mi dönelim, cumarteside mi kalalım yoksa başka bir gün mü olsun?
Amine Busra
74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
ISILDURU
LenaG
nisan34
Pembe Lotus
Minik Duduklu Tencere
H Himal_
@Mthn83
bu hediye isi nasil olacakben alirim almasina da gondermem sıkıntı olabilir yada siparis olusturup dogrudan kisiye göndermem lazim
Yaaa şu ortam bile yeter bana. Bende üç beş sukulent aldım ama kargodan öyle bir halde geldilerki zavallılar zor duruyor toprakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?