Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben 110 un altına düşeyim yeter bana öyle utopik hedefler istemem 109 lu bir rakam göreyim yeter bana
Neden hedefi küçük tutuyosun. Önce gerçekten işte ve hırsla dolman lazım. Başarmak için önce kendine inanman lazım hedefi makul seviye de tut. 100de olmasın ama 105 olsun ama

Neden hedefi küçük tutuyosun. Önce gerçekten işte ve hırsla dolman lazım. Başarmak için önce kendine inanman lazım hedefi makul seviye de tut. 100de olmasın ama 105 olsun ama
Haklısın ama bilemedim gerçekçi yapabileceğim hedef istiyorum diyelimki 50 gün kadar var 109 kilo olsam 4.8 kilo eksim olmuş olucak. bu kiloda sıfır un şeker gibi diyetlerde yapamıyorum ne dersin 1 ocakta 4.8 kilo eksi bildirmek beni mutlu eder çok uzun zamandır 110 un altını görmedim

Şuan kaçsın ben onu kaçırmışım sen kendin nasıl istersen hedefi öyle koy öyleyse

7 Kasım menüsü

Sabah 9 1 poğaça, filtre kahve, peynirli yumurta

13.30
Türk kahvesi 3 kare beyaz çikolata

15.30 1 dilim kek filtre kahve

18.30
1 tabak kuru fasulye , salata, 1 dilim ekmek

20.00 türk kahvesi

Biliyorum menü diyetlik menü değil. Yarın tertemiz mantarlı omletimle güne başlayacagim

Hatice Kübra tongar in çeyiz adlı kitabını okudum dün. Her hikayesinde kendimden birşey bulup çok ağladım. En çok kilo ile olan bir hikaye çok etkiledi beni.. o yüzden bu akşam anneme sordum ben hiç aç kaldım mi diye.. o da dediki kardeşinin doğumuna gittiğimde galiba aç kalmışsın. Çünkü eve döndüğümde hep mama diye ağladın dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…