Yaaa şu ortam bile yeter bana. Bende üç beş sukulent aldım ama kargodan öyle bir halde geldilerki zavallılar zor duruyor topraktabaşka çiçekler de de merakım varda çocuklarla buna henüz hazır değilim galiba
Bonuscum afiyet olsun. Yeni başlandıysa bende katılmak isterim dikkat ediyordum 2 gündür iyi gelir inşallah
Bonuscum afiyet olsun. Yeni başlandıysa bende katılmak isterim dikkat ediyordum 2 gündür iyi gelir inşallah
Geçmiş olsun büşra şimdi nasılsın?Herkes hedeflerini yazsın müsait olunca laptoptan afilli bir hedef tablosu denicem. Ammaa bugün Dr randevum var ve sabah bacağımı yaktım bir demlik kahve döküldü. Kahvaltı fena geçmedi ama boğazıma dizildi
Malesef küçüğüm daha tam anlamıyor. Sukulentin ucunu yaktılar mumlaKargolar baya iyi geliyo aslında niye öyle olmuş yeni toprağa dikmen lazım onları.
Çocuklar sular sever büyüdü senin kızlar öyle çekip dökcek yaşta değiller
Valla psikolojik olarak iyi değildim bir de canımın acısı eklendi. Ama iyi olcam inaniyorumGeçmiş olsun büşra şimdi nasılsın?
Tamam çok iyi. 79dum 1 hafta önceYeni işte bebiş dün tartıldım ben daha tartı günümüz belki değişir yılbaşına bir hedef belirliycez inş.
Sen kaçsın?
Malesef küçüğüm daha tam anlamıyor. Sukulentin ucunu yaktılar mumla
Pişik kremi var mı evde kuvvetli bir krem biraz alır acısınıValla psikolojik olarak iyi değildim bir de canımın acısı eklendi. Ama iyi olcam inaniyorumteşekkür ederim
Ya masadaydilar o zaman. Mum yaktık masada. Kaşla göz arasında peceteyi tutusturmuşlar. Örtü falan mum lekesi oldu. Zavallı boncuk sukulentinde zaten son canı vardı. Küçücük saksılarda onlar.simdi raf aldım rafa koydum ama zaten zedeli gondermiş gönderenler. Buralarda da nerden bulunur bilemedigim için şimdilik duruyor. Kayınvalidem de bırak kök vardı güzel ciceklerden diye ama kendime güvenim yok bakabilir miyiz bilmiyorum. Evde havasız biraz çok müsaitte değil..kız ne mumuyla ayy ona bir saksı al onun çiçeği olsun alışır öyle sonra çok dikkat eder.
Sudocrem sürdüm de yanıyor cayır cayır. Bugün randevum vardı Kanuni de acile de gidip krem yazdircamPişik kremi var mı evde kuvvetli bir krem biraz alır acısını
Ya masadaydilar o zaman. Mum yaktık masada. Kaşla göz arasında peceteyi tutusturmuşlar. Örtü falan mum lekesi oldu. Zavallı boncuk sukulentinde zaten son canı vardı. Küçücük saksılarda onlar.simdi raf aldım rafa koydum ama zaten zedeli gondermiş gönderenler. Buralarda da nerden bulunur bilemedigim için şimdilik duruyor. Kayınvalidem de bırak kök vardı güzel ciceklerden diye ama kendime güvenim yok bakabilir miyiz bilmiyorum. Evde havasız biraz çok müsaitte değil..
İyi olur tabi şifa olsun inşSudocrem sürdüm de yanıyor cayır cayır. Bugün randevum vardı Kanuni de acile de gidip krem yazdircam
ileriye düşünük bir bagyan olamam miÖnce bir gereken kiloya inelim de onu o zaman düşünürüz
bu muhtesem paylasimi netten alinmis bir kare sanmam
Yok canım benim küçük balkonum ve küçük masamda sıkışmış tabağımbu muhtesem paylasimi netten alinmis bir kare sanmamharikasin bonusum
Ol tabiki ol ben halt etmişimileriye düşünük bir bagyan olamam mi
harikq amaYok canım benim küçük balkonum ve küçük masamda sıkışmış tabağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?