Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dürümle yememişsin ya üzülme benimde düzgün geçmedi gunduz. Ama akşamı güzel geçirip erken kapatcam. Bu hafta akşam çay kahve yanında birşey yemeyerek geçirsek zaten en az 1 kg gider hepimizden

Bugün yine çok fazla yedim.Ama cumartesiye kadar aliscak midemde beynimde inanıyorum

Sabah mantarlı omlet, yarım dilim çikolatalı ekmek, kahve

12.30 çay, yulaf lapası

15.00 tavuk döner dürüm, ayran

19.00 tam buğday makarna, salata, yoğurt, mantar yemeği

Offff dünyaları yemişim yine

Eklentiler

• IMG_20221108_182146.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20221108_124732.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20221108_124719.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 29
Canım zaten öksürük büyüklerde bile çok zor geçiyor.
Alerji şurubu vermişler miydi?
Alerji ilacınin toz olanini verdi dr akşam kasık mamasina atiyorum
Yarın yine dr gidecegiz onca antibiyotik hava ilaç fayda etmiyor ne diyecek bilmiyorum çok yiprandim bu hastalıktan yavrularimda öksürmekten burun akıntısından
Herkes hedeflerini yazsın müsait olunca laptoptan afilli bir hedef tablosu denicem. Ammaa bugün Dr randevum var ve sabah bacağımı yaktım bir demlik kahve döküldü. Kahvaltı fena geçmedi ama boğazıma dizildi
Geçmiş olsun canım yanık acısı cok kötü oluyor şimdi biraz daha iyisindir inş

Benim yılbaşı hedefim 84 olsun

Herkese iyi akşamlar
Yemeyi bırakalı 2 saat oluyor. Şimdi şimdi biseyler yeme dürtüsü bırakmıyor. şuraya yazayım işe yarar belki
Sabah;
1 haşlanmış yumurta
Yarım kase kadar patates kızartması
Yarım simit
Zeytin
1.5 şekerli çay
Öğle ; sütlü kahve,sonrasında yarım portakal
Ogleden sonra dayanamadım çikolata yedim

Akşam ; yoğurt çorbası bir bir kase pilav ve haşlanmış tavuk havuç salatası ayran

Biraz karışık oldu yeni basladigim için. Düzene koyamiyorum hemen :)

Daha iyiyim canım sağol. Eğer antibiyotik havayla geçmiyorsa bitkisel öksürük şurubu sorabilirsin doktora. Ben stok yapmaya başladım en azından hızlıca sonuç alıyorum, yoksa uykusuz geceleri hiç çekemiyorum artık

Bende aynıyım papatya çayı içtim karnın tok sırtın pek dedim kendime

Ben diyete uydum bugün 3 lt suyumda bitmek üzere
Şu icemedim bak ya aklıma bile gelmedi
Siteye giriyorum yazamadan çıkıyorum
Bebisler uyudu zaman alehime işliyor sabaha karşı 5de uyaniyorlar gecede mama ve diş sancisindan uyaniyorlar geri uyutuyorum
Ah canım bende çok ağlardım gerçekten bazı geceler ağlardım. Nerde yattığını bilemedigim kalkıp hangi odadayim diye baktığım çok gece oldu. Klişe belki ama geçecek inşallah Allah sabır ve kuvvet versin
Teşekkür ederim

Yatmadan önce yesil cayda içicem faydalı diyolar diye bakalım hic sevmem deilse ucundan basladim devami umarim gelir. Ben bu gurupla 24 kilo verdigimde hep kilo verme birincisi spor birincisi olayim istiyordum ne azimliydim. Umarim hepimiz azmederiz ve veririz.

İyi akşamlar
Bugünkü menüm
Sabah yok
öğle 2 kalın dilim çavdar ekmeğine salça sürüp (çok severim) yedim çayla
Öğleden sonra karnabahar haşladım dolu bir avuç kadarını alıp yoğurtla yedim.
Aksam kalan haşlanmış karnabaharı soslayıp fırınlayarak yedim.

Offf bakalım yarın ne yiyeceğim akşama vallahi yemek bulamıyorum.

Bende akşam papatya çayı içtim sadece. Bir uyumuşum oh ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…