Dürümle yememişsin ya üzülmeYeşil çay içtim az önce elim haşhaşlı çöreğe gitti minicik bi kabık kopardım bıraktım.
Mercimek köftesi yapıyorum tadını tuzunu ayarlıycam diye kopara kopara 4 köfte yemişimdirdüzelicez inş
Cok guzellerrrYok canım benim küçük balkonum ve küçük masamda sıkışmış tabağım
Alerji ilacınin toz olanini verdi dr akşam kasık mamasina atiyorumCanım zaten öksürük büyüklerde bile çok zor geçiyor.
Alerji şurubu vermişler miydi?
Geçmiş olsun canım yanık acısı cok kötü oluyor şimdi biraz daha iyisindir inşHerkes hedeflerini yazsın müsait olunca laptoptan afilli bir hedef tablosu denicem. Ammaa bugün Dr randevum var ve sabah bacağımı yaktım bir demlik kahve döküldü. Kahvaltı fena geçmedi ama boğazıma dizildi
Daha iyiyim canım sağol. Eğer antibiyotik havayla geçmiyorsa bitkisel öksürük şurubu sorabilirsin doktora. Ben stok yapmaya başladım en azından hızlıca sonuç alıyorum, yoksa uykusuz geceleri hiç çekemiyorum artıkAlerji ilacınin toz olanini verdi dr akşam kasık mamasina atiyorum
Yarın yine dr gidecegiz onca antibiyotik hava ilaç fayda etmiyor ne diyecek bilmiyorum çok yiprandim bu hastalıktan yavrularimda öksürmekten burun akıntısından
Geçmiş olsun canım yanık acısı cok kötü oluyor şimdi biraz daha iyisindir inş
Benim yılbaşı hedefim 84 olsun
Bende aynıyım papatya çayı içtim karnın tok sırtın pek dedim kendimeHerkese iyi akşamlar
Yemeyi bırakalı 2 saat oluyor. Şimdi şimdi biseyler yeme dürtüsü bırakmıyor. şuraya yazayım işe yarar belki
Sabah;
1 haşlanmış yumurta
Yarım kase kadar patates kızartması
Yarım simit
Zeytin
1.5 şekerli çay
Öğle ; sütlü kahve,sonrasında yarım portakal
Ogleden sonra dayanamadım çikolata yedim
Akşam ; yoğurt çorbası bir bir kase pilav ve haşlanmış tavuk havuç salatası ayran
Biraz karışık oldu yeni basladigim için. Düzene koyamiyorum hemen :)
Şu icemedim bak ya aklıma bile gelmediBen diyete uydum bugün 3 lt suyumda bitmek üzere
Ah canım bende çok ağlardım gerçekten bazı geceler ağlardım. Nerde yattığını bilemedigim kalkıp hangi odadayim diye baktığım çok gece oldu. Klişe belki ama geçecek inşallah Allah sabır ve kuvvet versinSiteye giriyorum yazamadan çıkıyorum
Bebisler uyudu zaman alehime işliyor sabaha karşı 5de uyaniyorlar gecede mama ve diş sancisindan uyaniyorlar geri uyutuyorum
Teşekkür ederimAmine Busra geçmiş olsun
Yatmadan önce yesil cayda içicem faydalı diyolar diye bakalım hic sevmem deilseŞu icemedim bak ya aklıma bile gelmedi
Ah canım bende çok ağlardım gerçekten bazı geceler ağlardım. Nerde yattığını bilemedigim kalkıp hangi odadayim diye baktığım çok gece oldu. Klişe belki ama geçecek inşallah Allah sabır ve kuvvet versin
Teşekkür ederim
bir çok problemimiz ayni seninle :/Doktor hormonlarını normal buldu. Kıllanma sebebini bile kiloya bağladı
Bende akşam papatya çayı içtim sadece. Bir uyumuşum oh ne güzelYatmadan önce yesil cayda içicem faydalı diyolar diye bakalım hic sevmem deilseucundan basladim devami umarim gelir. Ben bu gurupla 24 kilo verdigimde hep kilo verme birincisi spor birincisi olayim istiyordum ne azimliydim. Umarim hepimiz azmederiz ve veririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?