Harikasın bende çakma mantı gibi yapıyodum bir ara karnabahariİyi akşamlar
Bugünkü menüm
Sabah yok
öğle 2 kalın dilim çavdar ekmeğine salça sürüp (çok severim) yedim çayla
Öğleden sonra karnabahar haşladım dolu bir avuç kadarını alıp yoğurtla yedim.
Aksam kalan haşlanmış karnabaharı soslayıp fırınlayarak yedim.
Offf bakalım yarın ne yiyeceğim akşama vallahi yemek bulamıyorum.
Oh miss sifa olsunBende akşam papatya çayı içtim sadece. Bir uyumuşum oh ne güzel
InsaAllah canimGeç günaydın olsunnnm
Sabah erken kalktım tabi kızı okula bırakıp hastaneye gittim geldim. İnşallah sonuclarim iyi cikar
Cumadan cumaya iyi tartilmak bende akşam acı biber tursusu yedim kesin arti cikarim tartilsamInsaAllah canim
Günaydınnlar herkese seytan tartil dedi yok dedim cumadan cumaya
Ben denemedim henüz sebze. Deneyeceğim yakında bakalım . Ama yumurtalı nasıl oluyorAirfreyda karnibahar yaptinız mı ? Merak ediyorum yumurtali yapiyorlar?
Haşlayıp yumurtaya buluyorlar kızartma gibi. Mücverde yapıyorlar. Aslında gercekden güzel olursa diyet icin süper olur.Ben denemedim henüz sebze. Deneyeceğim yakında bakalım . Ama yumurtalı nasıl oluyor
Aynen bir heves oluyo ne görcem diye arada tartilmamak daha iyiCumadan cumaya iyi tartilmak bende akşam acı biber tursusu yedim kesin arti cikarim tartilsam
Insülin direncin varsa ilacını düzgün kullanırsan daha hızlı kilo verirsin aslında.Homair değerim yüksek çıkmış insülin direnci artmiş. Birkaç ay dikkat etmemekle bile hemen yukselişe geçmiş tabi bu da insan gibi yememenin sonucu.. bir doktor kısaca pisbogazliktan arttığını yazmış kibarca
Anladım öyle tavada yaparız biz ama hiç yağsız nasıl kızarıp pişecekkiHaşlayıp yumurtaya buluyorlar kızartma gibi. Mücverde yapıyorlar. Aslında gercekden güzel olursa diyet icin süper olur.
Ne biliyim yapmislar internette mucveride pek öyle düşünemedimAnladım öyle tavada yaparız biz ama hiç yağsız nasıl kızarıp pişecekki
Ne rengeSaçımı boyadım inşallah güzel olur
Mucverin içine az zeytinyağı konulurda karnabahar bilemedimNe biliyim yapmislar internette mucveride pek öyle düşünemedim
KahverengiNe renge
Denersen banada yaz. Hamsi yaptim bu gün eh iste. Firindan cok farki olmadı.Mucverin içine az zeytinyağı konulurda karnabahar bilemedim
Guzel tutar kahve. Bende bi degisim istiyorum belki kemdimr 80 kilo odulu olarak tarz degisikligi hediye edebilirimKahverengi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?