Bende kokusu yuzunden pek almiyorum. Bi deneyim dedim tam cerez olduAçıkçası ben hamsi sevemiyorum çerez gibi geliyotabi temizlemesi de bir dert. Yılda 1-2 ya babam temizler verirse yapabiliyorum ya da sokağının başında balikci var orda pişirip aliyodum. Bu yıl fiyatlarda ok gibi saplandığı dan ordan da alamadım. Büyük balık daha cazip geliyor. Çorba salata makarna yapıyorum az balık oluyor ama yetiyor
Geçmiş olsun acil şifalar şimdi nasıllar geceyi rahat geçirebildiniz miiGeldim geldim ❤
Küçüğüm hastalandı hep onunlaydım büyük tam iyileşmeden
Plates tamam haftada 2 gün gurup dersi katılacam ona kesin de, birde haftada 3 gün yürüyüş yapamam zaten çok yorgunum hala tam yerleşemedim vucudum ağrıyorVücut alışana kadar sakın kendini çok zorlama. Pilates gitmeye gayret et, 3 gün değil 1 günle başla yürüyüşe
olur tabi olmaz olur mu, birden zorlama sen kendiniPlates tamam haftada 2 gün gurup dersi katılacam ona kesin de, birde haftada 3 gün yürüyüş yapamam zaten çok yorgunum hala tam yerleşemedim vucudum ağrıyor
Birde işyeri ile ev arası 15 20 dk ama yokuş çıkıyorum genelde de elimde eşyalar oluyor gerçi yokuş olduğu için tempolu hızlı yürüyemiyorum ama umarım faydası oluyordur.
YILBAŞI HEDEF KİLO TABLOSU | güncel kilo 11/11/2022 | hedef kilo | 1 ocak 2023 kilosu |
| |||
H Himal_ | |||
| |||
| |||
| |||
| |||
| |||
| |||
| |||
| |||
| 72 | |
bende aynıyım artık yarın sabah tartılıp muhtemelen ilacımada başlayarak bir düzen tutturmalıyımGünaydınlar herkese mutlu bir gün diliyorum
Dün yazmadım çok karışık yedim çocuklar hasta oturup yiyemedim iştah yoktu ve ayakta atistirdim çoğunu. çok geç vakitte kalmadan da uyudum.
Elimin büyüklüğünde sandviç yedim
Sütlü 1 şekerli kahve içtim
2 kare çikolata yedim
Bir kase çorba ve yarım kır pidesi salata
Akşama kadarda 1.5 lt su
Düzene koymam gerekiyor. Özellikle karın bölgem çok şiş.
Benide aliiiin
YILBAŞI HEDEF
KİLO TABLOSU güncel kilo 11/11/2022 hedef kilo 1 ocak 2023 kilosuBonus H Himal_ 74FRIDA bengisu022 ISILDURU 60kiloyum Pembe Lotus LenaG Aktif Lora Minik Duduklu Tencere Amine Busra 72
Bonus düzenleme yapabilmem için kaydetmem gerekiyor mu bunu
Listeye. Ekliyim mi bak hedefi tutturan 1. Olana çiçek göndercemGuzellerim ben geldim
Birkaç gündür açılmadı sayfam
Bugün tartıldım 84.9
Özel donemindeyim ama olamadım daha
Ben hasta değilimde endokrinoloji ye gidiyorum ya tahlillerde insülin direnci çıktı. Bugün gidip gostercem muhtemelen ilaç başlayacakBonus hoşgeldin çocuklar mı hasta geçmiş olsun.
Büşra sendeki sıkıntıyı okuyamadım geçmiş olsun inşallah
Çekiliş mi yapilacak sadece 1. Ye mi hediye yollanacak bilmiyorum ama ben çiçek göndercem. Kendim birinci olursam daBenide aliiiin
3 kg diyelim hadi.
Yılbaşı çekilişi olacakmi?
Yarın tekrar tartilip yazar mısın? Yarın toplu not alıp öyle düzenleyeceğimBenide aliiiin
3 kg diyelim hadi.
Yılbaşı çekilişi olacakmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?