Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar hanımlar nasılsınız umarım keyifler yerindedir

Geçtigimiz salı platese başladım yarında dersim var haftada iki gün olucak bayağı zorlandım doğrusu vücudum açıldı resmen. aslında benim kiloma göre plates olmazda hiç yoktan iyidir dedim başladım hoşumada gitti haftada 3 günde yürüyüş yapsam süper olur

İyi akşamlar

Menüm biraz fazla kaçtı. Hastayım ve hasta olunca iştahım artıyor.
Sabah yok
Öğle 2 parmak beyaz peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, çay
Öğleden sonra 1 ay çöreği, çay
Akşam 1 bardak tavuk suyu çorbası ve haşlanmış yumurta,peynir,zeytin ezmesi ve çayla biraz çavdar ekmeğiyle akşam kahvaltısı

Ben kahvaltıda yumurta peynir yemediğim zaman tokluk hissetmiyorum ve genelde bende ne yiyeceğimi ne yapacağımı şaşırıyorum. dün akşam yemeğim iyiydi ekmek olmadan haşlama tavuk ve salata yedim ama 1 saat dolmadan platese katıldığım için rahatsız oldum yarın dikkat ediceğim platese 2 saat kala bişey yemeyeceğim

Bu akşam iyi olmadı biraz pazı sarması ve kabak dolması yedim. sonrasında avuç içi kadar badem ve fındık yedim 1 saat kadar öncede arkadaşımla sütlü neskafe içtim biraz öncede bir sodaa içtim

Diyete basliyanlar nasıl bir diyet uyguluyorsunuz? kac ogun? neleri yemiyosunuz yada ekstra karişımlarinız var mi yiyip içtiğiniz?

Bonus bak 2018 de ne yazmısım sana cok sükür 3. Sincabım koynumda ama uyumuyo oyle sarılip orasi tutmamış

Eklentiler

• Screenshot_20221109-224213_Chrome.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 30
Benim 2 ana öğün öglen ve akşam üzeride iştahımı törpülemek için sağlıklı 2 ara öğün yapmaya çalışıyorum dayanabilirsem akşam ara öğünümü yapmasam iyi olur. aslında frenlemeye çalışıyorum kendimide diyebilirim acıkınca yiyorum yanii sabah çok erken kahvaltı yaparsam 3 ana öğün olduğuda oluyor

Bugün hem kahvaltım geç oldu hemde akşam yemeğim. öğlen aram bir avuç üzüm idi ..
Bugün yeşil çay içmedim içseydim iyi olurdu

Gibi gibi....

Güzel aslinda uyarsan ben suan yesil cay içiyorum bence sende ic. Nekadar dogru bilmiyorum gece metabolizmayi calistiriyomus

Denersen banada yaz. Hamsi yaptim bu gün eh iste. Firindan cok farki olmadı.

Guzel tutar kahve. Bende bi degisim istiyorum belki kemdimr 80 kilo odulu olarak tarz degisikligi hediye edebilirim
Ben beğendim beklenti yoktu zaten çok açık kahve de seçmedim bilerek kestane kahve diye.. valla iyi hissettirdi ya zaten saçım kısa olduğu için bayağı depresyona girmiştim şükür şuan daha iyi hissediyorum.

Büyük balık severiz biz, gerçekten airfryda harika oldu palamut ve levrek denedim

Amine Busra sen 2018 dede varmissin ismin neydi ozaman. Asil daha eski mesajlarimi ariyorum bu kilo verip geri alip geldigim zamanın mesajlari

Eklentiler

• Screenshot_20221109-224850_Chrome.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 32
Vücut alışana kadar sakın kendini çok zorlama. Pilates gitmeye gayret et, 3 gün değil 1 günle başla yürüyüşe

Palamit guzel oldu aynen. Hamsi firinda daha mantikli.
Oh ne güzel bi yenilenmissin bende istiyorum değisiklik bakalım

Amine Busra sen 2018 dede varmissin ismin neydi ozaman. Asil daha eski mesajlarimi ariyorum bu kilo verip geri alip geldigim zamanın mesajlari
Benim buraya ilk girdiğim nick balinmaz dı. Ama kaç kere nick değiştim en çok içime sinen aijoo olunca en son onda kaldım

2017de kızım 3 aylıkken bir geldim. Sonra da 2018de yazıyodum ama kg veremedim hiç. Yani kızım 18 aylıktı ben hala 100 kg geziyorum 2019 Mart'ta doktora gidip insülin direnci için tedaviye başladim. O zaman gayretle 4 ay da 86ya düştüm ve 2. Ye hamile kaldım. Sonra tekrar kg alarak 113le doğuma girdim. Pandemiyle bozulan psikolojiyle 2020 Mayıs'ta rekor kilomu 115i gördüm bebeğim 9 aylık olup ek gıdasını arttirinca bende bir cenazede çok utanınca Ekim 2020 de 111 ile başladım. Allah bir daha o kilolara eriştirmesin.
Geçen sene 67ye kadar düştüm ama yeme bozuklugumu yenemedigim icin 10 kg geri aldım işte hatta 12 kg diyebiliriz...

Vericez insaAllah yeniden. Biliyoruz yapmamiz gerekeni cünkü.

Palamit guzel oldu aynen. Hamsi firinda daha mantikli.
Oh ne güzel bi yenilenmissin bende istiyorum değisiklik bakalım
Açıkçası ben hamsi sevemiyorum çerez gibi geliyo tabi temizlemesi de bir dert. Yılda 1-2 ya babam temizler verirse yapabiliyorum ya da sokağının başında balikci var orda pişirip aliyodum. Bu yıl fiyatlarda ok gibi saplandığı dan ordan da alamadım. Büyük balık daha cazip geliyor. Çorba salata makarna yapıyorum az balık oluyor ama yetiyor

Gündüz bişey yapamadım şimdi uyurlarken bi evi mutfağı toparlim inş.

Yeme ataklarım oluyor akşam 11 de iki gündür yiyorum biraz bunu çözmek zorundayım
Sıkıntıdan yiyorsun bende araniyorum o yüzden dün akşam papatya çayı içtim bu akşamda kakaolu ballı süt içtim. Kendime şöyle diyorum istersen bu şeyi(her ne ise) kahve ya da çayla keyifle yiyebilirsin. Şimdi dünyadan hıncını alircasina yemen seni daha çok mutsuz edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…