Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Listeye. Ekliyim mi bak hedefi tutturan 1. Olana çiçek göndercem
Vovv
Ben hasta değilimde endokrinoloji ye gidiyorum ya tahlillerde insülin direnci çıktı. Bugün gidip gostercem muhtemelen ilaç başlayacak
Bende kanlara baktırdım güzel çıktı çok şükür
Yarın tekrar tartilip yazar mısın? Yarın toplu not alıp öyle düzenleyeceğim
Dün 84.9 su bugün 86

ayy sorma gezmelerdeydim gelemedim o yüzden. tartılıp öyle hedef koyayım. ama iki gündür wc yok ve regl öncesiyim. şimdi doğru rakam çıkmaz.

Bayağı ağır tehlikeli bir ilaçmis bu ya inşallah derdime çare olur, yan etkiside olmaz
gliforu ne için kullanacaksın Büşra? kilo vermek için mi?
hipoglisemi için bana vermedi doktor. beslenmeni düzenle dedi. o ilaçlarda gereksiz kullanıldığında şeker düzenini bozuyor dedi aklında olsun.

Benim beslenmemde fena değildi sanki bugün

Kahvaltıda 3 dilim kızarmış cavdar ekneği ile yumurta, peynir, zeytin, domates salatalık yedim

Ara olarak bir sütlü neskafe , bir avuç üzüm yedim

Akşam bir tabakta 2 servis kaşığı pilav, bir servis kaşığı bezelye yemeği, 3 kaşıkta yoğurt yedim

Akşam saat 8:30 civarı bir görüşmedeyken çayın yanına 1 tane elmalı kurabiye yedim yerkende şimdi niye yedimki ben bunu dedim

Yeşil çayda içemedim bugün plateste çektiğim mekikler yüzünden karın kaslarım ağrıyor

Tamam cumaya ne kaldı şunun şurasında gezmeler bittimi döndünmü evine? Hem iyi olur bak döner dönmez biraz düzenli beslenneye geçersin
bugün döndüm canım. çok yorgunum. evet beslenmeyi düzenlemeye çalışacağım. artık toparlanayım di mi

bugün döndüm canım. çok yorgunum. evet beslenmeyi düzenlemeye çalışacağım. artık toparlanayım di mi
Toparlan canım hep beraber torlanalım bende bir taşınayım yerleşeyim kendimle ilgilenip kendime bakıcam diyordum, gerçi yerleşemedim halaa ama baktım ev işleri bitmiyor bende kendimle ilgilenmeye başladım ufak ufak ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…