Bende daha önce iki kez kullandım etkisi olmuştu o zamanlarda daBen glifor ictim kimi zaman bulantı , kimi zaman başağrısı yaptı kimindede hiç birşey yapmadi. Ama gece gündız tatli yemekden onunla kurtuldum çok şükür.
VovvListeye. Ekliyim mi bak hedefi tutturan 1. Olana çiçek göndercem
Bende kanlara baktırdım güzel çıktı çok şükürBen hasta değilimde endokrinoloji ye gidiyorum ya tahlillerde insülin direnci çıktı. Bugün gidip gostercem muhtemelen ilaç başlayacak
Dün 84.9 su bugün 86Yarın tekrar tartilip yazar mısın? Yarın toplu not alıp öyle düzenleyeceğim
Kaç gün geciktiGünüm geçti kızlar
Zibinlari küçük altınları hazırlayın
ne kaaa güzeeelGünüm geçti kızlar
Zibinlari küçük altınları hazırlayın
Salı olmam gerekiyordu.Kaç gün gecikti
ayy sorma gezmelerdeydim gelemedim o yüzden. tartılıp öyle hedef koyayım. ama iki gündür wc yok ve regl öncesiyim. şimdi doğru rakam çıkmaz.Hayırlı cumalar arkadaşlar
Geçen hafta 93.9
Bu hafta 92.2
Nihayet kurtuldum şu 93'ten
Amine Busra geçmiş olsun
@Bonus Allah şifa versin yavrulara
60kiloyum sen nerdesin, sen nirdedir bak herkeşler hedef koyuyor gel hadi
gliforu ne için kullanacaksın Büşra? kilo vermek için mi?Bayağı ağır tehlikeli bir ilaçmis bu ya inşallah derdime çare olur, yan etkiside olmaz
güncel kilomu cuma yazayım ben. ona göre de hedef yazayım.
YILBAŞI HEDEF
KİLO TABLOSU güncel kilo 11/11/2022 hedef kilo 1 ocak 2023 kilosu@Bonus H Himal_ 74FRIDA bengisu022 @ISILDURU 60kiloyum Pembe Lotus LenaG @Aktif Lora Minik Duduklu Tencere Amine Busra 72
@Bonus düzenleme yapabilmem için kaydetmem gerekiyor mu bunu
Tamam cumaya ne kaldı şunun şurasında gezmeler bittimi döndünmü evine? Hem iyi olur bak döner dönmez biraz düzenli beslenneye geçersingüncel kilomu cuma yazayım ben. ona göre de hedef yazayım.
bugün döndüm canım. çok yorgunum. evet beslenmeyi düzenlemeye çalışacağım. artık toparlanayım di miTamam cumaya ne kaldı şunun şurasında gezmeler bittimi döndünmü evine? Hem iyi olur bak döner dönmez biraz düzenli beslenneye geçersin
Toparlan canımbugün döndüm canım. çok yorgunum. evet beslenmeyi düzenlemeye çalışacağım. artık toparlanayım di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?