- 8 Nisan 2017
- 57.298
- 307.719
- 698
kilom 86.4 falanyapabildim herhALDE etiketler gittiyse yarın sabah aç karna tartılıp hedefimizide yazarak beni etiketleyin, yarın güzel bir gün 11/11 :)
artik silkelenelimYarın tekrar tartilip yazar mısın? Yarın toplu not alıp öyle düzenleyeceğim
Yaa cicekse gedefi kucultsemmiBen hasta değilimde endokrinoloji ye gidiyorum ya tahlillerde insülin direnci çıktı. Bugün gidip gostercem muhtemelen ilaç başlayacak
Ben yine doktordayim1.5 lt su ictim bile sulari unutmayin kizlar
Yarın tartilalim haksızlık olmasınkilom 86.4 falan
tamamdirYarın hepimiz tartilalim, haksızlık olmasın
D vitaminini biz ailece kullanırız hep. D.kont hapiyla kilo alanda var zayiflayanda. InsaAllah zayiflarsin sen canimD vitamini, glifor ve d.kontrol hapına başlıyoruminşallah yan etki yapmadan faydalı olsunlar
Ödem yapabilir dedi ama gliforda kullancam o da ishal ve bulantı yapiyodu eskidenD vitaminini biz ailece kullanırız hep. D.kont hapiyla kilo alanda var zayiflayanda. InsaAllah zayiflarsin sen canim
Aynen direnç olduğu icin gliforun kilo vermende etkisi olur. Ödem içinde yesil cay icebilirsinÖdem yapabilir dedi ama gliforda kullancam o da ishal ve bulantı
Bayağı ağır tehlikeli bir ilaçmis bu ya inşallah derdime çare olur, yan etkiside olmazAynen direnç olduğu icin gliforun kilo vermende etkisi olur. Ödem içinde yesil cay icebilirsin
Ben glifor ictim kimi zaman bulantı , kimi zaman başağrısı yaptı kimindede hiç birşey yapmadi. Ama gece gündız tatli yemekden onunla kurtuldum çok şükür.Bayağı ağır tehlikeli bir ilaçmis bu ya inşallah derdime çare olur, yan etkiside olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?