kolay gelsin sana da canım. aslında ben en güzel sonbaharda diyete başlıyorum. şu yol yorgunluğum ve ev işlerim bitsin, pazar alışverişi falan yapalım ben de düzene gireyim. bu arada reglim de gelsin de rahatlayayım.Toparlan canımhep beraber torlanalım bende bir taşınayım yerleşeyim kendimle ilgilenip kendime bakıcam diyordum, gerçi yerleşemedim halaa ama baktım ev işleri bitmiyor bende kendimle ilgilenmeye başladım ufak ufak ....
İnsülin direnci yüksek çıktıgliforu ne için kullanacaksın Büşra? kilo vermek için mi?
hipoglisemi için bana vermedi doktor. beslenmeni düzenle dedi. o ilaçlarda gereksiz kullanıldığında şeker düzenini bozuyor dedi aklında olsun.
Geçmiş olsun canım yaa Allah acil şifalar versin hem misafir hem ağrılar nasıl denk gelmiş. Misafiri iptal edip dr.mı gitseydiiinBen pek uğrayamadim. Yarına misafir çağırdım. İki gündür dişim illallah ettirdi. Birde bacağım çok fena acımaya başladi
İptal etmeme gerek yok ama devlette randevu bulamıyorum özelde de yaptıramamGeçmiş olsun canım yaa Allah acil şifalar versin hem misafir hem ağrılar nasıl denk gelmiş. Misafiri iptal edip dr.mı gitseydiiin
Ben 25 kilo verdim onceden kilo vermedede korumadada olduya ölçüyü aştiysam aksam hep onu sahur sayıp kaza orucu tuttum. Bozdum dun nasilsa bugünde yiyim olmuyodu en azindan o.sahurdu diyip icim rahatliyodu.Bu ara bende yemeye sardım. Canım istiyor diye değil sanırım yine duygusal yoksunluk
Oruç iyi oluyor. Hasta olursam yarım kalır diye niyet almadım bu hafta da bizimki gelecek gibi değil. Ama belki düzensiz beslenme ve stresten de gecikmiş olabilir
Artık gençlik güzellik süs kendimden geçtim. Tek korkum kendimi tasiyamamak yada tasinamayacak halde olmak. Eşim kelimelerle birşey demiyor ama ben kendi bedenimden rahatsizken onun memnun olmasıni beklemek komik olur.Ben 25 kilo verdim onceden kilo vermedede korumadada olduya ölçüyü aştiysam aksam hep onu sahur sayıp kaza orucu tuttum. Bozdum dun nasilsa bugünde yiyim olmuyodu en azindan o.sahurdu diyip icim rahatliyodu.
hımmmmİnsülin direnci yüksek çıktı
geçmiş olsun canım.Ben pek uğrayamadim. Yarına misafir çağırdım. İki gündür dişim illallah ettirdi. Birde bacağım çok fena acımaya başladi
ben de 90 lara çıkınca çok saldım. dağıttım resmenArtık gençlik güzellik süs kendimden geçtim. Tek korkum kendimi tasiyamamak yada tasinamayacak halde olmak. Eşim kelimelerle birşey demiyor ama ben kendi bedenimden rahatsizken onun memnun olmasıni beklemek komik olur.
Hayatım zorlaşıyor herşeyden önce
Bende saglik acisindan hic dusunemiyorum. Saglıgına dikkat eden insanlara imrenirim.tek derdim görüntüm sagligi dusunsem belki daha dikkatli olurdum.Artık gençlik güzellik süs kendimden geçtim. Tek korkum kendimi tasiyamamak yada tasinamayacak halde olmak. Eşim kelimelerle birşey demiyor ama ben kendi bedenimden rahatsizken onun memnun olmasıni beklemek komik olur.
Hayatım zorlaşıyor herşeyden önce
Homa 2.6 çıktı birde pco olduğu için doğum kontrol hapıyla verdi. Tüylenme tedavisi içinde. Yumurtalık USG cektirecegim 23ubdehımmmmHOMA ve açlık insülin kaç canım? ben de bol bol yürüyüş yaptım ama yedim de ben daha sonra gideceğim doktora. kontrol zamanı geldiğinde ama kaç çıkar bilmiyorum. neyse o zamana kadar beslenmemi düzenlersem olur diye düşünüyorum.
geçmiş olsun canım.
ben de 90 lara çıkınca çok saldım. dağıttım resmenhareketim çok kısıtlandı, çok mutsuzdum. ne makyaj ne giyim kuşam dikkat etmedim. ard arda sağlık sorunlarım oldu sürekli doktordaydım. kendimi yaşlanmış gibi hissediyordum.
şimdi bir tık daha iyiyim çok şükürbiraz giyim alışverişi de yaptım iyi oldu. moralimi düzeltti. şimdi sadece
mont bakacağım. uygun bulursam bir onu alacağım.
kendime hadi diyorum, başla artık. sıkmadan ayarlı git. diyet modunda değil, sağlıklı beslenme modunda... Allahın izniyle yavaştan başladım sayılır. mesela bugün geçen günlere göre ayarlı yedim. reglim de gelirse tamamdır artık. onu bekliyorum. umarım çok geç kalmaz.
Geçmiş olsun canım111.5 çıktım hafta içinde 110 olmuştum ekmek ödemine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?