Sağol kuzum sen nasılsın geçmişede bakamadımGeçmiş olsun canım
Kız ne testi ayyyy yarını nasıl bekliyosun aldır bi yerdenBenim kucukle sıkıntılarım var. Çarpıntı bozukluğu nefes darlığı vs vs. Ama fiziksel hiçbir sorunum yok. Tek sorun psikolojik. Ama nasıl geçer bilmiyorum. Pazartesi test yapicam. Bı yandan kendimden çok eminim bı yandan istiyorum. Bı yandan korkuyorum.
En azından testin sonucu bazı sıkıntıları alır belki. Belki yeni korkular eklenir. Geçen haftalarda bulantı baş dönmeleri olmuştu. Aynı filmlerdeki gibiama usuttum heralde dedim.
Ne olur bana en kolayindan hayırlısını dileyin.
Hafta dolsun bekliyorum. Kimse yok. Ben ve cocuklarKız ne testi ayyyy yarını nasıl bekliyosun aldır bi yerden
geçmiş olsun canım. inşallah sonucun iyi çıkar. benim de HOMA değerim 2.78 falan. bana ilaç vermedi. bu değerlerde ilaç vermek istemiyoruz dedi. çünkü ilaç bazı yapıları bozuyor dedi. adını söyledi de ben unuttum.Homa 2.6 çıktı birde pco olduğu için doğum kontrol hapıyla verdi. Tüylenme tedavisi içinde. Yumurtalık USG cektirecegim 23ubde
kısa zamana kadar öyleydim bonus. şimdi kafamı az boşalttım. çok şükür daha iyiyim.Gelemedim bende hastalandım kusura bakmayın.
Şimdi tartılıp yazıcam neyse ne artık.
Diyete başlamadan önce çok yemiyordum başladığım için çok yeme atağım oldu yönetemedim henüz ama yapıcam inş yapmak zorundayım.
Ne ruhen ne fiziken bu bedeni taşıyamıyorum.
Bu topikle içsel bir bağım var ilk sıkıntıda içim buraya girmeyi reddediyor daha çok giricem yazıcam
kuzum Allah sıkıntılarını gidersin, işlerini kolaylaştırsınBenim kucukle sıkıntılarım var. Çarpıntı bozukluğu nefes darlığı vs vs. Ama fiziksel hiçbir sorunum yok. Tek sorun psikolojik. Ama nasıl geçer bilmiyorum. Pazartesi test yapicam. Bı yandan kendimden çok eminim bı yandan istiyorum. Bı yandan korkuyorum.
En azından testin sonucu bazı sıkıntıları alır belki. Belki yeni korkular eklenir. Geçen haftalarda bulantı baş dönmeleri olmuştu. Aynı filmlerdeki gibiama usuttum heralde dedim.
Hakkında en hayırlısı olsun biz ne desek boş. Ama bekleme yarın test yap artıkBenim kucukle sıkıntılarım var. Çarpıntı bozukluğu nefes darlığı vs vs. Ama fiziksel hiçbir sorunum yok. Tek sorun psikolojik. Ama nasıl geçer bilmiyorum. Pazartesi test yapicam. Bı yandan kendimden çok eminim bı yandan istiyorum. Bı yandan korkuyorum.
Evet etiketledim senide ama listeyi kaydedemedim tekrar yapacağım yılbaşı hedefi için... Benimde yeme düzeni berbat.Amine Busra büşra yanık nasıl oldu? Sen liste mi yaptın görmedim ben
Dediğin doğru ama ben zaten psikolojik olarak yiyorum. Sürekli yiyorum öyle böyle değil... Yememi kontrol edebileceğine inansam zaten ilaca başlamam. Ama aynı zamanda d.konttol hapına başlıyorum ya daha da iştah arttirirsa zaten biraz ödem yaptirabiliyormuş o zaman ne yapacağım?geçmiş olsun canım. inşallah sonucun iyi çıkar. benim de HOMA değerim 2.78 falan. bana ilaç vermedi. bu değerlerde ilaç vermek istemiyoruz dedi. çünkü ilaç bazı yapıları bozuyor dedi. adını söyledi de ben unuttum.
beslenmeni düzenle, glisemik indeksi yüksek besinler yeme, az az sık sık ye dedi. ortalama 3 saate bir gibi... ama ben tabi çok sık yememeye çalışıyorum. evde değilken dışarda falan yedim. beyaz un, tatlı vs yedim. ama bol bol yürüdüm. hele ilk 10 gün 20.000 civarı adımım vardı. 1-2 gün hariç 15.000 adım civarı adımım vardı.
şimdi beslenmemi sıkmadan toparlayacağım Allahın izniylemenü yazınca ayarlarız.
kısa zamana kadar öyleydim bonus. şimdi kafamı az boşalttım. çok şükür daha iyiyim.
diyet yapsak yapamıyoruz, yesek kilolar ve sağlık aldı başını gidiyor. kendimizden vazgeçiyoruz bu genç yaşta. ama aşırı sıcaklar da bitti. havalar daha serin. diyete ve spora başlamak için en ideal mevsim. gel hadi menü yazalım. yürüyüş ekleyelim. birbirimize gaz verelim.
kuzum Allah sıkıntılarını gidersin, işlerini kolaylaştırsınbol bol İnşirah suresi oku ve dinle canım.
Evet etiketledim senide ama listeyi kaydedemedim tekrar yapacağım yılbaşı hedefi için... Benimde yeme düzeni berbat.
Diş ağrım arttı, yanık desen içler acısı
Neler koydun sos vs. Brokoliyi hic böyle denemedimHasta hasta kendime yemek yaptım salata yaptım boğazımıza dizildi patlama haberiyle.
Bunun yanında bi tane milföy yiyorum sadece çayla
Neler koydun sos vs. Brokoliyi hic böyle denemedim
Bebişim yapma bende öyleydim yazdım ya geçen hafta yedim durdum. Pes etmek yok psikolojik bunlar yoksa niye hakim olamayalım senle ben olamasaydık çok kilo almıştık ama almadık demek ki hakim olabiliyoruz aslında.Yeme düzenim çok kötü kendime hakim olamıyorum yemezsem çok huzursuz ve mutsuzum. Bunun sonu yok gibi hissediyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?