Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim kucukle sıkıntılarım var. Çarpıntı bozukluğu nefes darlığı vs vs. Ama fiziksel hiçbir sorunum yok. Tek sorun psikolojik. Ama nasıl geçer bilmiyorum. Pazartesi test yapicam. Bı yandan kendimden çok eminim bı yandan istiyorum. Bı yandan korkuyorum.
En azından testin sonucu bazı sıkıntıları alır belki. Belki yeni korkular eklenir. Geçen haftalarda bulantı baş dönmeleri olmuştu. Aynı filmlerdeki gibi ama usuttum heralde dedim.
Ne olur bana en kolayindan hayırlısını dileyin.

Kız ne testi ayyyy yarını nasıl bekliyosun aldır bi yerden

Homa 2.6 çıktı birde pco olduğu için doğum kontrol hapıyla verdi. Tüylenme tedavisi içinde. Yumurtalık USG cektirecegim 23ubde
geçmiş olsun canım. inşallah sonucun iyi çıkar. benim de HOMA değerim 2.78 falan. bana ilaç vermedi. bu değerlerde ilaç vermek istemiyoruz dedi. çünkü ilaç bazı yapıları bozuyor dedi. adını söyledi de ben unuttum.
beslenmeni düzenle, glisemik indeksi yüksek besinler yeme, az az sık sık ye dedi. ortalama 3 saate bir gibi... ama ben tabi çok sık yememeye çalışıyorum. evde değilken dışarda falan yedim. beyaz un, tatlı vs yedim. ama bol bol yürüdüm. hele ilk 10 gün 20.000 civarı adımım vardı. 1-2 gün hariç 15.000 adım civarı adımım vardı.
şimdi beslenmemi sıkmadan toparlayacağım Allahın izniyle menü yazınca ayarlarız.

kısa zamana kadar öyleydim bonus. şimdi kafamı az boşalttım. çok şükür daha iyiyim.
diyet yapsak yapamıyoruz, yesek kilolar ve sağlık aldı başını gidiyor. kendimizden vazgeçiyoruz bu genç yaşta. ama aşırı sıcaklar da bitti. havalar daha serin. diyete ve spora başlamak için en ideal mevsim. gel hadi menü yazalım. yürüyüş ekleyelim. birbirimize gaz verelim.

kuzum Allah sıkıntılarını gidersin, işlerini kolaylaştırsın bol bol İnşirah suresi oku ve dinle canım.

Selam kızlar bu sabah konturol tartımda biraz eksi gördüm. peki ben ne yaptım kahvaltıda unlu gıdayı çok fazla kaçırdım halaa kahvaltıda bal ve tereyağı 2 3 lokma ekmeğe sürüp yiyorum

Neyse şu an yeşil çayımı içiyorum yılbaşı hedefim var.

Biraz önce bir anjelik erik ve bir avuç üzüm yedim bu akşam bişey yemesemde olur tok ta hisediyorum bakalım ...

Hakkında en hayırlısı olsun biz ne desek boş. Ama bekleme yarın test yap artık

Dediğin doğru ama ben zaten psikolojik olarak yiyorum. Sürekli yiyorum öyle böyle değil... Yememi kontrol edebileceğine inansam zaten ilaca başlamam. Ama aynı zamanda d.konttol hapına başlıyorum ya daha da iştah arttirirsa zaten biraz ödem yaptirabiliyormuş o zaman ne yapacağım?

Neler koydun sos vs. Brokoliyi hic böyle denemedim

Yağ limon canım. Maydanoz dereotu taze soğan salatalık domates.
Bazende bol baharat koyuyorum otum yoksa kuru soğan doğruyorum.
Sebze ve baklagil salatalarına kimyon çok yakışıyor. Buna yeşil mercimek falanda katılır daha doyurucu olur

Yeme düzenim çok kötü kendime hakim olamıyorum yemezsem çok huzursuz ve mutsuzum. Bunun sonu yok gibi hissediyorum artık
Bebişim yapma bende öyleydim yazdım ya geçen hafta yedim durdum. Pes etmek yok psikolojik bunlar yoksa niye hakim olamayalım senle ben olamasaydık çok kilo almıştık ama almadık demek ki hakim olabiliyoruz aslında.
Sadece olamazsak diye korkumuzda bize yediriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…