Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tamamdir. Birazda ondan mı evdekilere ne yaparsam kendimi göz ardı ediyorum onları düşündüm hep ama artık kendime özel yapicam bakalım

Deniycem ya cok leziz gözüküyor limon ve z.yagina biraz sarımsakda yakısir sanki alıp deniyeyim saol canımcim

kuzum 3 gün kereviz fazla değilmi? yok sebzeden uygulamaya çalıştığın beslenmeden soğumaa da bende gidip gelip dolaptaki pazılarla kabaklara bakıyorum

benim kabakta 2 veya 3 kere yemek olur ben yapayım biri, sonra araya birkaç gün girdikten sonra tekrar yaparım bıktırmıyayım kendimi diyorum

Tamamdir. Birazda ondan mı evdekilere ne yaparsam kendimi göz ardı ediyorum onları düşündüm hep ama artık kendime özel yapicam bakalım
Ben asıl kilomu verdiğim sene küçüğüm ek gıdaya yeni geçmişti ona ayrı yapıyodum. Kız herşeyi yemez ona ayrı eşime ayrı kendime ayrı. Nasıl basarmisim bilmiyorum sanki şuan yapamam demek bahane gibi

Dişinde mi ağrıyor öff tekrar geçmiş olsun
Evet sorma diş ağrısı epey vardı bu hafta nirvana yaptı. 3 gündür komple diş etlerim ağrıyor. Antibiyotik yazdırdım ama çekilmesi lazım dedi dr
ne yanığı ben ne kaçırdım geçmiş olsun diş ağrısı başlı başına kötü zeten
Hangi gündü bilmiyorum bir french pres dolusu kahve bacağıma döküldü.. krem sürmeye devam ediyorum ama o da iki gündür çok kötü bir hal aldı

Ben asil kilo verdigin donemde bol bol zeytin yagli kabak yedim. Suan o dedigin gibi ev kizım ek gidada esim 2 oglum cok istahli yemek seciyo. En iyisi jendime ayri yapmak galiba bide bu hafta esim oglanlat evde .

Cok gecmis olsun canim

Ben asil kilo verdigin donemde bol bol zeytin yagli kabak yedim. Suan o dedigin gibi ev kizım ek gidada esim 2 oglum cok istahli yemek seciyo. En iyisi jendime ayri yapmak galiba bide bu hafta esim oglanlat evde .
Tabi ortak yenilecek şeyler oluyor ama özellikle salata ve yoğurt eksik olmaması lazım. Yine onlara kızartma türü yaparsam kendime uygun şekilde yapardım. Köfteyi onlara tavada kizartiyosam kendime tost makinasında yapardım. Sebze haşlayıp sadece yoguurtlayip yediğim olurdu

Aynen tembellik etmemek lazim kendime birseyler yapicam.deilse az yemeyle beynim hep.ac kaliyo.kalorisi dusuk sebze yemegi ideal

aahhh canım yaa iki dayanılmaz ağrı üst üste geldi desene acil şifalar olsun ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…