- 13 Ağustos 2020
- 15.688
- 89.095
- 598
- 32
Tamamdir. Birazda ondan mı evdekilere ne yaparsam kendimi göz ardı ediyorum onları düşündüm hep ama artık kendime özel yapicam bakalımKendime dolu bi tencere kereviz yaptım 3 gün yerim artık.
Evdekiler ne olsa yer ama ben yiyemem kendi yemeğim hazır olmalı.
Aktif Lora sende kendine yiyeceğin şwyleri düşün ayarla hafta içini planla yaz buraya.
Bazen dolapta bişey olmuyor o zamanda yaz ne varsa fikir veririz
Deniycem ya cok leziz gözüküyor limon ve z.yagina biraz sarımsakda yakısir sankiYağ limon canım. Maydanoz dereotu taze soğan salatalık domates.
Bazende bol baharat koyuyorum otum yoksa kuru soğan doğruyorum.
Sebze ve baklagil salatalarına kimyon çok yakışıyor. Buna yeşil mercimek falanda katılır daha doyurucu olur
ne yanığı ben ne kaçırdım geçmiş olsun diş ağrısı başlı başına kötü zetenEvet etiketledim senide ama listeyi kaydedemedim tekrar yapacağım yılbaşı hedefi için... Benimde yeme düzeni berbat.
Diş ağrım arttı, yanık desen içler acısı
afiyet olsun canım salata güzel görünüyor sıcak limonlu bir çorbada olsaydı gribine iyi gelirdiHasta hasta kendime yemek yaptım salata yaptım boğazımıza dizildi patlama haberiyle.
Bunun yanında bi tane milföy yiyorum sadece çayla
kuzum 3 gün kereviz fazla değilmi? yok sebzeden uygulamaya çalıştığın beslenmeden soğumaa da bende gidip gelip dolaptaki pazılarla kabaklara bakıyorumKendime dolu bi tencere kereviz yaptım 3 gün yerim artık.
Evdekiler ne olsa yer ama ben yiyemem kendi yemeğim hazır olmalı.
Aktif Lora sende kendine yiyeceğin şwyleri düşün ayarla hafta içini planla yaz buraya.
Bazen dolapta bişey olmuyor o zamanda yaz ne varsa fikir veririz
İnan bende öyle sırf sıkıntıdan yiyorum sanki yedikçe ne değişiyor işte hiç birşeyYeme düzenim çok kötü kendime hakim olamıyorum yemezsem çok huzursuz ve mutsuzum. Bunun sonu yok gibi hissediyorum artık
spor kararı harikaaBugunde anneme geçtim uğrayamadim. Yarın yeni bir hafta, hafta da 3 gün 40 dk spor yapacağım. Adım saymadan sadece spor. Birsz Leslie biraz eliptik biraz bölgesel hareketler şeklinde
Ben asıl kilomu verdiğim sene küçüğüm ek gıdaya yeni geçmişti ona ayrı yapıyodum. Kız herşeyi yemez ona ayrı eşime ayrı kendime ayrı. Nasıl basarmisim bilmiyorum sanki şuan yapamam demek bahane gibiTamamdir. Birazda ondan mı evdekilere ne yaparsam kendimi göz ardı ediyorum onları düşündüm hep ama artık kendime özel yapicam bakalım
Evet sorma diş ağrısı epey vardı bu hafta nirvana yaptı. 3 gündür komple diş etlerim ağrıyor. Antibiyotik yazdırdım ama çekilmesi lazım dedi drDişinde mi ağrıyor öfftekrar geçmiş olsun
Hangi gündü bilmiyorum bir french pres dolusu kahve bacağıma döküldü.. krem sürmeye devam ediyorum ama o da iki gündür çok kötü bir hal aldıne yanığı ben ne kaçırdım geçmiş olsun diş ağrısı başlı başına kötü zeten
Ben asil kilo verdigin donemde bol bol zeytin yagli kabak yedim. Suan o dedigin gibi ev kizım ek gidada esim 2 oglum cok istahli yemek seciyo. En iyisi jendime ayri yapmak galiba bide bu hafta esim oglanlat evde .Ben asıl kilomu verdiğim sene küçüğüm ek gıdaya yeni geçmişti ona ayrı yapıyodum. Kız herşeyi yemez ona ayrı eşime ayrı kendime ayrı. Nasıl basarmisim bilmiyorum sanki şuan yapamam demek bahane gibi
Cok gecmis olsun canimEvet sorma diş ağrısı epey vardı bu hafta nirvana yaptı. 3 gündür komple diş etlerim ağrıyor. Antibiyotik yazdırdım ama çekilmesi lazım dedi dr
Hangi gündü bilmiyorum bir french pres dolusu kahve bacağıma döküldü.. krem sürmeye devam ediyorum ama o da iki gündür çok kötü bir hal aldı
Tabi ortak yenilecek şeyler oluyor ama özellikle salata ve yoğurt eksik olmaması lazım. Yine onlara kızartma türü yaparsam kendime uygun şekilde yapardım. Köfteyi onlara tavada kizartiyosam kendime tost makinasında yapardım. Sebze haşlayıp sadece yoguurtlayip yediğim olurduBen asil kilo verdigin donemde bol bol zeytin yagli kabak yedim. Suan o dedigin gibi ev kizım ek gidada esim 2 oglum cok istahli yemek seciyo. En iyisi jendime ayri yapmak galiba bide bu hafta esim oglanlat evde .
Teşekkür ederim keşke hemen geçseCok gecmis olsun canim
Uygulayabilirsem harika olacakspor kararı harikaa
Aynen tembellik etmemek lazim kendime birseyler yapicam.deilse az yemeyle beynim hep.ac kaliyo.kalorisi dusuk sebze yemegi idealTabi ortak yenilecek şeyler oluyor ama özellikle salata ve yoğurt eksik olmaması lazım. Yine onlara kızartma türü yaparsam kendime uygun şekilde yapardım. Köfteyi onlara tavada kizartiyosam kendime tost makinasında yapardım. Sebze haşlayıp sadece yoguurtlayip yediğim olurdu
Yanık da zor diste ama suan günahlarin dökülüyor bol bol.dua et. Rabbim sifa versin insaAllahTeşekkür ederim keşke hemen geçse
aahhh canım yaa iki dayanılmaz ağrı üst üste geldi desene acil şifalar olsun ne diyimEvet sorma diş ağrısı epey vardı bu hafta nirvana yaptı. 3 gündür komple diş etlerim ağrıyor. Antibiyotik yazdırdım ama çekilmesi lazım dedi dr
Hangi gündü bilmiyorum bir french pres dolusu kahve bacağıma döküldü.. krem sürmeye devam ediyorum ama o da iki gündür çok kötü bir hal aldı
İnşallah canım sağol. Dişlerden yana korkmaya başladim sanki komple dokuluvercek gibi geliyor şuanYanık da zor diste ama suan günahlarin dökülüyor bol bol.dua et. Rabbim sifa versin insaAllah
Öyle oldu maalesef çok teşekkür ederim. Yanık için bilginiz var mı kremler dışında ne yapabilirimaahhh canım yaa iki dayanılmaz ağrı üst üste geldi desene acil şifalar olsun ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?