benim bildiğim silverdin yanık kremi var o iyi geliyor diye biliyorum birde evde üstü açık kalsa yaranın daha çabuk mu iyileşir acabaÖyle oldu maalesef çok teşekkür ederim. Yanık için bilginiz var mı kremler dışında ne yapabilirim
Yaa tüh randevu bulamamistın deilmi? Belki antibiyotiklik bir furum vardır keske gözükebilsen bi hekime.İnşallah canım sağol. Dişlerden yana korkmaya başladim sanki komple dokuluvercek gibi geliyor şuan
Antibiyotik başladim ama daha fayda göremedimYaa tüh randevu bulamamistın deilmi? Belki antibiyotiklik bir furum vardır keske gözükebilsen bi hekime.
Evet silverdin ve bir krem daha aldım ama satmadım. Eczacı sar falan da demedi ondan mı iyileşmedial acababenim bildiğim silverdin yanık kremi var o iyi geliyor diye biliyorum birde evde üstü açık kalsa yaranın daha çabuk mu iyileşir acaba
Tüh tez vakit randevu bulursun ins canimAntibiyotik başladim ama daha fayda göremedim
kuzum 3 gün kereviz fazla değilmi? yok sebzeden uygulamaya çalıştığın beslenmeden soğumaa da bende gidip gelip dolaptaki pazılarla kabaklara bakıyorum
benim kabakta 2 veya 3 kere yemek olur ben yapayım biri, sonra araya birkaç gün girdikten sonra tekrar yaparım bıktırmıyayım kendimi diyorum
Derin mi acaba silverdin mikroplara karsi derinse baska kremde gerekir.Evet silverdin ve bir krem daha aldım ama satmadım. Eczacı sar falan da demedi ondan mı iyileşmedial acaba
Bende oyle yapardim bonuscum. Zeytin yagli yemek yapardim 3 4 gün yerdim iyi oldu aklima getirdiğin yapıcam yineDondurucuda hamsi falan var bir öğünede onlardan eklerim napim ya ne işe ne yemeğe yetişilmiyoki ödevler ayrı temizlik ayrı bana hazır yemek en iyisi.
Pişince azalmıştır kereviz inş bak benide kıllandırdın
Salatan çok güzel görünüyor. Afiyet olsun canım.Hasta hasta kendime yemek yaptım salata yaptım boğazımıza dizildi patlama haberiyle.
Bunun yanında bi tane milföy yiyorum sadece çayla
Sağol fulyacım başka bişey yemedim yemekten sonra inş da yemiycem en zor saatlerim başlıyor.Salatan çok güzel görünüyor. Afiyet olsun canım.
Tabi canım en iyisi bizeBende oyle yapardim bonuscum. Zeytin yagli yemek yapardim 3 4 gün yerdim iyi oldu aklima getirdiğin yapıcam yine
Aynı enerjiyi yakalamak çok zor bu başkasına komik gelebilir ama yaş veya yorgunlukta etkiliyor sanırımBen asıl kilomu verdiğim sene küçüğüm ek gıdaya yeni geçmişti ona ayrı yapıyodum. Kız herşeyi yemez ona ayrı eşime ayrı kendime ayrı. Nasıl basarmisim bilmiyorum sanki şuan yapamam demek bahane gibi
İşte iki krem var elimde ama keşke acile gitseymişim pişman oldum birazDerin mi acaba silverdin mikroplara karsi derinse baska kremde gerekir.
Komik değil. En başta hayat şartları da çok etkiliyor. O zamanlar iyi kötü çoğu şeyi alabiliyordum. Çocuklar büyüdükçe giderlerde artiyormuş cidden. Birşey görüyor almadan duramıyosun alsan kendine alamıyosun gibi gibi. Bir avakado bile kaç para bilmiyorum artikAynı enerjiyi yakalamak çok zor bu başkasına komik gelebilir ama yaş veya yorgunlukta etkiliyor sanırım
Benimkide laf soylemiyoda ima ediyor bende ona söylüyorum. Buhrandan çıkmadıkça yemeyide düzene sokamicaz. Keşke ücretsiz terapi saglicak bir psikolog gelse şurayaSelamlar
Zibinlari kaldırın beklenen misafir geldi. Bugün baya bı yürüdüm. Küçüğü yorayim derken ben yoruldum.
Yakın bı akrabanin ağır engelli oğlu vefat etti. Biraz oraya uğradım saçma sapan yedim bugün. Hala 86.9 um. Eşim kilo almışsın dedi
Farkındayım dedim ve konu kapandı
bence atık menü yaz canım buraya. başladım de. başka türlü böyle devam eder gider.Selamlar
Zibinlari kaldırın beklenen misafir geldi. Bugün baya bı yürüdüm. Küçüğü yorayim derken ben yoruldum.
Yakın bı akrabanin ağır engelli oğlu vefat etti. Biraz oraya uğradım saçma sapan yedim bugün. Hala 86.9 um. Eşim kilo almışsın dedi
Farkındayım dedim ve konu kapandı
Aynen demekki 1. Derece deil yaniğin. Rabbim sifa versin.İşte iki krem var elimde ama keşke acile gitseymişim pişman oldum biraz
Yok canım 1. Derece değil zaten. 3 tane ayrı yerde avuçiçinden büyük yanık olduAynen demekki 1. Derece deil yaniğin. Rabbim sifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?