Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dondurucuda hamsi falan var bir öğünede onlardan eklerim napim ya ne işe ne yemeğe yetişilmiyoki ödevler ayrı temizlik ayrı bana hazır yemek en iyisi.
Pişince azalmıştır kereviz inş bak benide kıllandırdın

Bende oyle yapardim bonuscum. Zeytin yagli yemek yapardim 3 4 gün yerdim iyi oldu aklima getirdiğin yapıcam yine

Aynı enerjiyi yakalamak çok zor bu başkasına komik gelebilir ama yaş veya yorgunlukta etkiliyor sanırım

Aynı enerjiyi yakalamak çok zor bu başkasına komik gelebilir ama yaş veya yorgunlukta etkiliyor sanırım
Komik değil. En başta hayat şartları da çok etkiliyor. O zamanlar iyi kötü çoğu şeyi alabiliyordum. Çocuklar büyüdükçe giderlerde artiyormuş cidden. Birşey görüyor almadan duramıyosun alsan kendine alamıyosun gibi gibi. Bir avakado bile kaç para bilmiyorum artik

Selamlar
Zibinlari kaldırın beklenen misafir geldi. Bugün baya bı yürüdüm. Küçüğü yorayim derken ben yoruldum.
Yakın bı akrabanin ağır engelli oğlu vefat etti. Biraz oraya uğradım saçma sapan yedim bugün. Hala 86.9 um. Eşim kilo almışsın dedi
Farkındayım dedim ve konu kapandı

Benimkide laf soylemiyoda ima ediyor bende ona söylüyorum. Buhrandan çıkmadıkça yemeyide düzene sokamicaz. Keşke ücretsiz terapi saglicak bir psikolog gelse şuraya

bence atık menü yaz canım buraya. başladım de. başka türlü böyle devam eder gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…