Tüh tüh gitsen iyiymis aslında hastaneye. Baktın iyi olmuyor yinede git. Yanık zordurYok canım 1. Derece değil zaten. 3 tane ayrı yerde avuçiçinden büyük yanık oldu
Çok geçmiş olsun ben de bir kere kötü yandım önce anestol (lokal anestezik krem) ve silverdin beraber biliyorum öyle kullanmıştım.Evet sorma diş ağrısı epey vardı bu hafta nirvana yaptı. 3 gündür komple diş etlerim ağrıyor. Antibiyotik yazdırdım ama çekilmesi lazım dedi dr
Hangi gündü bilmiyorum bir french pres dolusu kahve bacağıma döküldü.. krem sürmeye devam ediyorum ama o da iki gündür çok kötü bir hal aldı
Çok geçmiş olsun ben de bir kere kötü yandım önce anestol (lokal anestezik krem) ve silverdin beraber biliyorum öyle kullanmıştım.
Kayıp balık memo oldumNerelerdesin sen ❤
Gördüm canım mesajlarına baktım.Kayıp balık memo oldumolaylar olaylar bonusum
Amin canım insallahGördüm canım mesajlarına baktım.
Bundan sonrası hayır olsun inşallah senin için.
Önünde güzel kapılar açılsın
Amin canım insallahYa prolugum elimden alınmış çok üzücü
Kabuklanıyor herhalde ondan açıyor. Bide kasiniyor işte o sıkıntı bana kaşimamam lazımGüneş yanığında kullanmışlığım var ikisinide ama bu tarz yanıkta bilmiyorumAmine Busra kötüye gidiyorsa tekrar git bazen yanıkların kapalı kalması gerekiyor kesik gibi değil canım. Yanığın derecesine göre dr söyler onu
Dün şeydemedim teste gerek kalmamışHayırlı sabahlar
Yeni haftamız güzellik ve huzur getirsin
Onla durabildiysen harikasınKek yemesem iyiydi ama akşam yiyeceğime dedim öğlen arada yiyim kolayıma geldi
ara öğün olarak miktar çok başarılıKek yemesem iyiydi ama akşam yiyeceğime dedim öğlen arada yiyim kolayıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?