Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok geçmiş olsun ben de bir kere kötü yandım önce anestol (lokal anestezik krem) ve silverdin beraber biliyorum öyle kullanmıştım.

Çok geçmiş olsun ben de bir kere kötü yandım önce anestol (lokal anestezik krem) ve silverdin beraber biliyorum öyle kullanmıştım.

Güneş yanığında kullanmışlığım var ikisinide ama bu tarz yanıkta bilmiyorum Amine Busra kötüye gidiyorsa tekrar git bazen yanıkların kapalı kalması gerekiyor kesik gibi değil canım. Yanığın derecesine göre dr söyler onu

Kabuklanıyor herhalde ondan açıyor. Bide kasiniyor işte o sıkıntı bana kaşimamam lazım

Günaydın kahvaltı yapıldı. Çamaşırlar makinaya atıldı, mutfak toplandı evin halini sormayin bir tur kurutmadakileri katlarım sonra pazara giderim. Ordan gelince yemeğe girisirim akşam kvleri yemeğe çağırmayı düşünüyorum dün gece memleketten geldiler yemeği yoktur bugün kadın çalışıyor

Kek yemesem iyiydi ama akşam yiyeceğime dedim öğlen arada yiyim kolayıma geldi

Eklentiler

• 16684251689612045128672328554952.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 29
iyi akşamlar dünki lötü beslenmemden sonra bugün iyi geçti sankiii

kahvaltıda 3 dilim kızarmış ekmekle peynir, zeytin, 2 haşlanmış yumurta 1 biber,domates salatalık bir yemek kaşığı kadar bal ve tereyağı (arkadaşlar bu benim klasik kahvaltım hergün aynı bıkmıyorumda en sevdiğim öğün kahvaltı )

akşam 19:30 da yarım kase çorba 2 dolu servis kaşığı maydanozlu kabak kavurması 3 köfte kadar haşlama tavuk göğsü yemek sonrası bir mandalina yedim

birazdan yeşil çay içeceğim

arkadaş şarap aldım akşam çucukları uyutacam gel dedi ama eve geldim hiç gidesim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…