Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nasıl beslendim acayip tatlıya düştüm. Bağımlı gibi araniyorum resmen. Garip geçiyor bu seferki.

Hayırlı aksamlar.
İki gündür iyi gidiyorum sanırım
Bugn kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta bir parça peynir zeytin ve yeşillik ile kalktım. Kendime ekmek alamadım diğerinden de yemek istemedim.
Arada kahve içtim yarım mandalina yedim
Akşam içinde yarım porsiyon köfte patates ayran salata yedim ve ekmek yine yemedim.
İnsallah kazasız belasız günü kapatırım yarın benim için daha harika geçer :)
Bugün tartıldım Buraya yazdığım kilodan 2 kilo fazlam var. 2 haftada 2 kilo çok benim için o yüzden gaza geldim biraz

Cumaya kadar eksiye geçebilirsin

Kimse yazmadığını göre biliyorum ki hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz yapamıyoruz. Yapamadikca daha çok paniğe kapılıp daha çok yemeye saldiriyoruz. Karnım davul gibi, o kadar çok yedimki bugün midem bulanıyor psikiyatriye gittim ilaçlarımı yazdırdım. Psikolog a da sevk istedim onlar arayacakmis ne zaman ararsa artık...

Reglin de gecikcek sandım bayağı strese girdim. Dünde epey ishal başladı düşük mü yapcam napcam ben diye evhama kapıldım, neyseki henüz deliliğim tescillenmedi

Öyle rahatsız ki midem sanki bir kuzu yutmuşum

Aslinda tıka basa biseyde yemiyorum hamurişi desen bebislerden zaten yapamıyorum duzensiz ve geç saatlerde atistirmak uykusuzluk
Haftaya düğün var trendyoldan elbise sparisi verdim bugün geldi üst tarafı iyi alt kisim göbek iğrenç bol olduğu halde mecbur giyecegim

Benimde 2gun gecikti ama hamilelik yok eminim

Ne yedin

Asıl sorun o oluyor zaten atıştırmak, abur cuburla gecirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…