sağol canım teşekkürler. bir önceki mesajını okudum senin adına sevindimHayırlı sabahlar
Yeni haftamız güzellik ve huzur getirsin
Bulmusuz birbirimiziiyi akşamlar kızlar. bugün tartıldım 87.7 çıktım
Benimde yakın ama onu bekleyecek potansiyelim bile yokbenim regl hala gelmedi
Bugün benim de misafirim vardı.Selamnasılsınız?
Bugünde misafirim vardı bir oturtamadim şu düzeni
Cumaya kadar eksiye geçebilirsinHayırlı aksamlar.
İki gündür iyi gidiyorum sanırım
Bugn kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta bir parça peynir zeytin ve yeşillik ile kalktım. Kendime ekmek alamadım diğerinden de yemek istemedim.
Arada kahve içtim yarım mandalina yedim
Akşam içinde yarım porsiyon köfte patates ayran salata yedim ve ekmek yine yemedim.
İnsallah kazasız belasız günü kapatırım yarın benim için daha harika geçer :)
Bugün tartıldım Buraya yazdığım kilodan 2 kilo fazlam var. 2 haftada 2 kilo çok benim için o yüzden gaza geldim biraz
İnşallahCumaya kadar eksiye geçebilirsin
Aslinda tıka basa biseyde yemiyorum hamurişi desen bebislerden zaten yapamıyorum duzensiz ve geç saatlerde atistirmak uykusuzlukKimse yazmadığını göre biliyorum ki hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz yapamıyoruz. Yapamadikca daha çok paniğe kapılıp daha çok yemeye saldiriyoruz. Karnım davul gibi, o kadar çok yedimki bugün midem bulanıyorpsikiyatriye gittim ilaçlarımı yazdırdım. Psikolog a da sevk istedim onlar arayacakmis ne zaman ararsa artık...
Benimde 2gun gecikti ama hamilelik yok eminimReglin de gecikcek sandım bayağı strese girdim. Dünde epey ishal başladı düşük mü yapcam napcam ben diye evhama kapıldım, neyseki henüz deliliğim tescillenmedi
Öyle rahatsız ki midem sanki bir kuzu yutmuşum
Asıl sorun o oluyor zaten atıştırmak, abur cuburla gecirmekAslinda tıka basa biseyde yemiyorum hamurişi desen bebislerden zaten yapamıyorum duzensiz ve geç saatlerde atistirmak uykusuzluk
Haftaya düğün var trendyoldan elbise sparisi verdim bugün geldi üst tarafı iyi alt kisim göbek iğrenç bol olduğu halde mecbur giyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?