Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aşırı birşeyler yedim agzim hiç boş durmadi
ben de bugün hamurişi kaçırdım. iştah açık ve tatlı isteği var. ama tabi reglim hala gelmedi. gerginim...
valla ben de anlamadım çok zorlanıyorum. sanki hiç yememiş gibi karbonhidrata hayır diyemiyorum.

Bu sabah kahvaltımı güzel yaptım. Son aylarda o kadar çok karbon yedimki poğaça hamurisi görmek dahi istemiyorum

İyi akşmalar kızlar benimde işyerimde bir kaç gündür internet yoktu, pek gelemedim bu akşam üzeri neyse yaptılar. bizdeki cafe yönetiminden 1 kişi yurt dışına tatile gitti daha fazla işyerinde çalışanların başında durmak zorundayım evle iş arası gidip geliyorum hiçbir yerede tam yetiştiğim yok doğrusu

Yarın cuma hepimiz tartılıp gerçeklerle yüzleşelim lütfen. benimde beslenmem iyi gitmedi özelikle dün gece çok aç bir şekilde fazla yemek yiyince gece uyuyamadım rahatsız etti benim plates hocamda 1 haftalığına memleketine gitti bu hafta içi spor yapamadım önümüzdeki hafta devam artık hafyada 2 günde yogaya gitmeyı düşünüyorum bakalım ....

Günaydın güzeller.
Sabah tartıldım 86.6
Sanırım geçen haftada aynıydı.
hatice acilen silkelenmen lazım. benim de öyle... acilen silkelenmem lazım...
bu böyle giderse daha çok üzülürsün
Haklısın canım oruç bana çok iyi geliyor. Şu hastalığım geçsin. Yanına bide 21 gün şekersiz ekleyelim bakalım. Umarım toparlanmamda yardımı olur. 21 gün olmasa bile işlenmiş şekeri çıkardığım her gün kar

Günaydın kızlar. Bu hafta kızkardeşim. İstanbuldan gelip gitti sadece 1 gece kaldı.tatli vs baya yedik açıkçası.pek dikkat edemedim.bir de yarın sınavımız var ona da ayrı stres oldum.sinavdan sonra spor yapmaya çalışacak.gercekten olmak istediğim bir kiloda değilim.yilbasina hala umudum var.
Geçen hafta 90.2
Bugünkü kilom 91.4.

Selam bende bu sabah

113 çıktım geçen haftaya göre 400 gr artım var. bu sabah regl olduğum içinde artıyı ciddiye almadım hafta içide sporumu oturtacağım evde bulgur pilavı ve tavuk yapmıştım 2 bagetle biraz pilav aldım işe geldim akşam yemeğim olsun diyee ....

Mecbur çark edecekte inşallah 85 90 olmadan dönerim bu yoldan
olma kuzum olma bak o kadar emek verdin sakın 90 olma o kadar şekersiz beslendiğin günlerini düşün, yaptığın sporları kolaymı o kadar emek verdin sonra sana daha büyük üzüntü olur eeeee ben bu kiloları vermiştim zaten dersin

yaaa şu iki öğün beslenme bende hiç bir işe yaramıyor nedeeeen
benim geçen hafta hep iki öğün geçti çünküü

sabah 10:30 gibi kahvaltı yapmıştım akşam yemeğimide aldım işe geldim ama karnım çok acıktı ara öğün yapıcaktım kızlar yemek yerken abla çok acıkıp sonra fazla yiyorsun dedileeer, bende bulgur pilavımı yidiiim

İki öğün bende yapamam herkese uymaz malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…