Aşırı birşeyler yedim agzim hiç boş durmadiBenimde 2gun gecikti ama hamilelik yok eminim
Ne yedin
Kimse yazmadığını göre biliyorum ki hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz yapamıyoruz. Yapamadikca daha çok paniğe kapılıp daha çok yemeye saldiriyoruz. Karnım davul gibi, o kadar çok yedimki bugün midem bulanıyorpsikiyatriye gittim ilaçlarımı yazdırdım. Psikolog a da sevk istedim onlar arayacakmis ne zaman ararsa artık...
ben de bugün hamurişi kaçırdım. iştah açık ve tatlı isteği var. ama tabi reglim hala gelmedi. gerginim...Aşırı birşeyler yedim agzim hiç boş durmadi
Bu sabah kahvaltımı güzel yaptım. Son aylarda o kadar çok karbon yedimki poğaça hamurisi görmek dahi istemiyorumben de bugün hamurişi kaçırdım. iştah açık ve tatlı isteği var. ama tabi reglim hala gelmedi. gerginim...
valla ben de anlamadım çok zorlanıyorum. sanki hiç yememiş gibi karbonhidrata hayır diyemiyorum.
hatice acilen silkelenmen lazım. benim de öyle... acilen silkelenmem lazım...Kizlaaar coook kötü yiyorum yılbaşına bana çiçek değil çelenk almanız gerekecek. Sabah tartilirim ama 90 a doğru bı gidişat var
Haklısın canım oruç bana çok iyi geliyor. Şu hastalığım geçsin. Yanına bide 21 gün şekersiz ekleyelim bakalım. Umarım toparlanmamda yardımı olur. 21 gün olmasa bile işlenmiş şekeri çıkardığım her gün karhatice acilen silkelenmen lazım. benim de öyle... acilen silkelenmem lazım...
bu böyle giderse daha çok üzülürsün
Geçmiş olsun canım.Allah şifa versinİnşallah canım sağol. Dişlerden yana korkmaya başladim sanki komple dokuluvercek gibi geliyor şuan
Tebrikler canım en azından bir yol almissinHayırlı cumalar esim de cocuklarda evdeydi basta uydum donra bozdum ama 84 sükür 400 gr gitmis almasam yeterdi bana ama vermisim
Cok sükır canımTebrikler canım en azından bir yol almissin
EVEEEETSelam ben tartilmadim, diyet yapmadım ki neye bakayım aldığım kiloya mi
Mecbur çark edecekte inşallah 85 90 olmadan dönerim bu yoldanEVEEEET
Belki bir yerlerden çark eder gittiğin yoldan dönersiin
olma kuzum olma bak o kadar emek verdin sakın 90 olma o kadar şekersiz beslendiğin günlerini düşün, yaptığın sporları kolaymı o kadar emek verdin sonra sana daha büyük üzüntü olur eeeee ben bu kiloları vermiştim zaten dersinMecbur çark edecekte inşallah 85 90 olmadan dönerim bu yoldan
yaaa şu iki öğün beslenme bende hiç bir işe yaramıyor nedeeeenGünaydın güzeller.
Sabah tartıldım 86.6
Sanırım geçen haftada aynıydı.
Haklısın canım oruç bana çok iyi geliyor. Şu hastalığım geçsin. Yanına bide 21 gün şekersiz ekleyelim bakalım. Umarım toparlanmamda yardımı olur. 21 gün olmasa bile işlenmiş şekeri çıkardığım her gün kar
İki öğün bende yapamam herkese uymaz malesefyaaa şu iki öğün beslenme bende hiç bir işe yaramıyor nedeeeen
benim geçen hafta hep iki öğün geçti çünküü
sabah 10:30 gibi kahvaltı yapmıştım akşam yemeğimide aldım işe geldim ama karnım çok acıktı ara öğün yapıcaktım kızlar yemek yerken abla çok acıkıp sonra fazla yiyorsun dedileeer, bende bulgur pilavımı yidiiim
Ben de etkisini gösteriyor.iki öğüne baslayacamİki öğün bende yapamam herkese uymaz malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?