- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Ben biraz dikkat etsem bende işe yarıyor 2 öğün. Dün öğlen yedim saat 5 gibi hafif bı akşam yemeği yedim bol salatali akşam 7 de gezmedeydik küçük oğlanla ikramliklardan aldım. Dünden bugüne 300 Gr eksideyim.yaaa şu iki öğün beslenme bende hiç bir işe yaramıyor nedeeeen
benim geçen hafta hep iki öğün geçti çünküü
sabah 10:30 gibi kahvaltı yapmıştım akşam yemeğimide aldım işe geldim ama karnım çok acıktı ara öğün yapıcaktım kızlar yemek yerken abla çok acıkıp sonra fazla yiyorsun dedileeer, bende bulgur pilavımı yidiiim
Sakın salma kendini. Ben annneme dedim ama o çok sallanıyor. Düzgün beslenme yok düzgün uyku yok. Bı babam bı annem. Yarın hasta olsa yatsa kalsa ne olacak. Küçük bebeğe bakmak zor. Koca beden bide hala ayaklarinin üstündeyken kendine bak.Merhabaaa
Ben yine aynıyım standart 120
Artık bıktım gerçekten ne yapsam olmuyor.
Diyorum kabulleneyim ben böyle kalacağım diye ama onu da yapamıyorum.
Dahiliye dr durumu anlattım endokrinoloji sana yardımcı olur dedi randevu açtı. Bakalım randevu bekliyorum bir umut
En güzel kg paketli ve beyazlardqn uzak olduğumda verdim. Şuan o kafaya gelemiyorum sorun ordaKızlar bı uygulama yapalım. Hepiniz geçmişte yaptığınız düzenli kilo vermenize yardımcı olan bı durumu anlatın. Mesela yoğurt kürü yaptım sıvı alımını attırdım gibi. Bazen biseyleri biliyoruz ama ya unutuyoruz ya yapmıyoruz.
Mesela ben lesliyi yaptığımda güzel kilo veriyordum. Diyetisyenin verdiği her 2 saatte bir yiyecek listesiyle
Ben tek öğün beslendigimde ve spor yaptığımda güzel kilo vermiştim ama artık tek öğün yapamıyorum ve sağlık sorunlarından dolayı spor da yapamıyorum.Kızlar bı uygulama yapalım. Hepiniz geçmişte yaptığınız düzenli kilo vermenize yardımcı olan bı durumu anlatın. Mesela yoğurt kürü yaptım sıvı alımını attırdım gibi. Bazen biseyleri biliyoruz ama ya unutuyoruz ya yapmıyoruz.
Mesela ben lesliyi yaptığımda güzel kilo veriyordum. Diyetisyenin verdiği her 2 saatte bir yiyecek listesiyle
Endokrinoloji belki daha detaylı bakar sebep bulur inşallahhBen tek öğün beslendigimde ve spor yaptığımda güzel kilo vermiştim ama artık tek öğün yapamıyorum ve sağlık sorunlarından dolayı spor da yapamıyorum.
Biraz önce ağır yaşamları seyrettim ve 200 kilodan fazla veren birinin hikayesi vardı karnım acıkmıştı ve gaza gelerek direk elimdeki sandviçi bırakıp onun yerine sütlü bir kahveyle bastırdım. Çok iyi hissettim keşke bu his hep benimle olsa
Eskiden yan durduğumda kalça kemiklerim fırlamış göbeğim dümdüz dururdu. Gerçekten çok özledim kendimi. Şimdi ben ben değilim sanki
İnşallahEndokrinoloji belki daha detaylı bakar sebep bulur inşallahh
güzel bir uygulama olur bende iki sefer çok yüksek kilolar vermiştim hepsinde de 5 6 öğün beslenerek olmuştu ne zaman iki öğün besleniyorum o zaman kilo alıyorum aslında. çünkü çok acıkınca kendimi tutamayıp yediğim yemek miktarı artıyor 6 öğün beslenmenin şöyle bir handikapı oluyor sabah uyanır uyanmaz 1 saat içinde kahvaltı yapılacak olayı sıkıcı birde akşamları saat en geç 7 den sonra bişey yememek işe yarıyorduKızlar bı uygulama yapalım. Hepiniz geçmişte yaptığınız düzenli kilo vermenize yardımcı olan bı durumu anlatın. Mesela yoğurt kürü yaptım sıvı alımını attırdım gibi. Bazen biseyleri biliyoruz ama ya unutuyoruz ya yapmıyoruz.
Sabah birşey yemeden 1 saat durabilsem keşke. Hayatta duramam en kötü dogradigim peynirden salata dan ağzıma atarimgüzel bir uygulama olur bende iki sefer çok yüksek kilolar vermiştim hepsinde de 5 6 öğün beslenerek olmuştu ne zaman iki öğün besleniyorum o zaman kilo alıyorum aslında. çünkü çok acıkınca kendimi tutamayıp yediğim yemek miktarı artıyor 6 öğün beslenmenin şöyle bir handikapı oluyor sabah uyanır uyanmaz 1 saat içinde kahvaltı yapılacak olayı sıkıcı birde akşamları saat en geç 7 den sonra bişey yememek işe yarıyordu
akşam 7 den sonra bişey yemediysem bende aç uyanıyorumSabah birşey yemeden 1 saat durabilsem keşke. Hayatta duramam en kötü dogradigim peynirden salata dan ağzıma atarim
Yok ben yemis olsam da duramıyorum sabah açakşam 7 den sonra bişey yemediysem bende aç uyanıyorum
Aynı ben. Ama bunu oruçluyken yapmıyorum çok enteresan.Sabah birşey yemeden 1 saat durabilsem keşke. Hayatta duramam en kötü dogradigim peynirden salata dan ağzıma atarim
hadi bakalımSaat 7 e geliyor hadi ben benim kara deliği kapattım bakalım
Şekersiz çay kahve ve su
Ben geç gördüm bugünde iyi gecmemişti zaten yarın aynen sizinleyim saat 7 den sonra yemek olayını bitiriyorum tamamdırSaat 7 e geliyor hadi ben benim kara deliği kapattım bakalım
Şekersiz çay kahve ve su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?