Eve bişeyler alırsınız baldı, tereyağıydı, zeytinyağı, tulum peyniri, meyve kuruları ve kuruyemişler aklıma şimdilik bunlar geldi sen yöreyi söyle ben alıncaklarıyarın sabah Allahın izniyle yöresel pazara gidicezfarklı yörelerin ürünlerini denemek güzel oluyor. yemeyi seviyoruz
Su içiyoruz değil miEve bişeyler alırsınız baldı, tereyağıydı, zeytinyağı, tulum peyniri, meyve kuruları ve kuruyemişler aklıma şimdilik bunlar geldi sen yöreyi söyle ben alıncakları
Benim akşam 5te kapattigim oluyodu günü benim meselem sabah aç duramam deneyelim bu haftaAynı ben. Ama bunu oruçluyken yapmıyorum çok enteresan.
Peki bir hafta deneme yapsak akşam 7 den sonra birşey yemesek. Çok zor olur mu sizlere. Çünkü çalışan var eşini bekleyen var vs vs. Bir hafta herşeyi askıya alıp 7 de bitirsek.
Sabah çok erken kalkınca günler çok uzun bana bu seneHepimiz az çok yol kat ettik geçmişte. Sonuç olarak hepsi niyete bakıyor. Aynı oruç gibi.
Daha güzel günler olacak inşallah. Günler kısa hemen akşam oluyor. Bunu kullanalım bence
Küçük oğlum sabah 6 da hortluyor. 2 gündür de ateşli. O uyuyor da ben uyuyamiyorumSabah çok erken kalkınca günler çok uzun bana bu sene
Geçmiş olsun kış gelldi hastalık eksik olmaz artıkSelamlar hanımlar
Bugün kardeşim geldi annem döktürmüş. O kadar dökülünce toplamak gerekti tabii
Neyse gönlümce yedim. Sabah 10.30 da başladım akşam 6 yi geçerek yemeyi bitirdim ama sakız vardı ağzımda 7 ye kadar cignedim. Su alimim az ne yazık ki. Harekette az oldu. Yatmadan önce müzik açıp 15 dk salla çalkala tarzı dans ettim.
Ve kapanış. İyi geceler. Sabah hafta sonu farkını görelim bakalım. Bu arada 2 gündür yatmadan biraz hareket etmek metabolizmayi canlandırıyor galiba.
Küçük oğlum sabah 6 da hortluyor. 2 gündür de ateşli. O uyuyor da ben uyuyamiyorum
O da bir başarı ilk etapta açlık oluşturmak çok güzel dimiiyi akşamlar kızlar nasılsınız? ben 2 3 gündür dengeli beslenemiyorum birazda regli oluşum yüzünden tatlı isteğimi frenliyemedim ama akşam 7 den sonra da bişey yemedim haber vereyim dedim
geçmiş olsun ne dişiydi bu yirmilik diş filan mıı eğer değilse aman diyim yeri iyileşir iyileşmez hemen diş yaptır boş kalmasınDişimi çektirdim açlıktan ölüyorummmmm
evde süt varsa tarçınlı bir süt içsen iyi gelir biraz yada 2 3 kaşık yoğurtDişimi çektirdim açlıktan ölüyorummmmm
Harikasın. Aniden frene basmak sarsıntı yapıyor. Yavaş yavaş durduralım kendimizi.iyi akşamlar kızlar nasılsınız? ben 2 3 gündür dengeli beslenemiyorum birazda regli oluşum yüzünden tatlı isteğimi frenliyemedim ama akşam 7 den sonra da bişey yemedim haber vereyim dedim
Çok geçmiş olsun.Dişimi çektirdim açlıktan ölüyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?