Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yarın sabah Allahın izniyle yöresel pazara gidicez farklı yörelerin ürünlerini denemek güzel oluyor. yemeyi seviyoruz
Eve bişeyler alırsınız baldı, tereyağıydı, zeytinyağı, tulum peyniri, meyve kuruları ve kuruyemişler aklıma şimdilik bunlar geldi sen yöreyi söyle ben alıncakları

Benim akşam 5te kapattigim oluyodu günü benim meselem sabah aç duramam deneyelim bu hafta

iyi akşamlar kızlarrr

sabah sucuklu omlet, peynir, 5 zeytin, 1/3 simit, domates, biber

öğlen 2 peynirli karabuğday poğaça, 4-5 küçük beypazarı kurusu

ara kahve, 1 çk fıstık ezmesiyle 1 hurma, 1 mandalina

akşam 6 küçük balık tava, salata, 1 dilim karakılçık tbe, 1 parça normal ve 1 parça şekersiz tahin helva

yatana kadar 1,5 lt su
şimdi yeşil çay 2 fincan içerim.

Selamlar hanımlar
Bugün kardeşim geldi annem döktürmüş. O kadar dökülünce toplamak gerekti tabii
Neyse gönlümce yedim. Sabah 10.30 da başladım akşam 6 yi geçerek yemeyi bitirdim ama sakız vardı ağzımda 7 ye kadar cignedim. Su alimim az ne yazık ki. Harekette az oldu. Yatmadan önce müzik açıp 15 dk salla çalkala tarzı dans ettim.
Ve kapanış. İyi geceler. Sabah hafta sonu farkını görelim bakalım. Bu arada 2 gündür yatmadan biraz hareket etmek metabolizmayi canlandırıyor galiba.
Sabah çok erken kalkınca günler çok uzun bana bu sene
Küçük oğlum sabah 6 da hortluyor. 2 gündür de ateşli. O uyuyor da ben uyuyamiyorum

Günaydın kızlar
Hafta sonu hasarlı geçti. Tek çabam zamana uymak oldu. Sabah 10 dan önce akşam 7 den sonra birşey yemedim.
Cuma 86.6
Pazartesi 86.2
Bence güzel bir başlangıç. Vücudu yoksun bırakmadan siz ne dersiniz

Geçmiş olsun kış gelldi hastalık eksik olmaz artık

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? ben 2 3 gündür dengeli beslenemiyorum birazda regli oluşum yüzünden tatlı isteğimi frenliyemedim ama akşam 7 den sonra da bişey yemedim haber vereyim dedim
Harikasın. Aniden frene basmak sarsıntı yapıyor. Yavaş yavaş durduralım kendimizi.
Dişimi çektirdim açlıktan ölüyorummmmm
Çok geçmiş olsun.

Bende sahur yapıyorum. Yarın niyet edeyim. Bı kendimi toplayayim bide şekersiz denemesi yapalım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…