Ah maalesef çok kötü durumdayım.alt damağımda 4 diş eksildi(20likler hariç) yemek yemem epey zor olacak. Bu cektirdigim üst sol 20lik öncesi olan. Bunun boşluğu çok hissedilmez ama diğerleri yetecek zatengeçmiş olsun ne dişiydi bu yirmilik diş filan mıı eğer değilse aman diyim yeri iyileşir iyileşmez hemen diş yaptır boş kalmasın
Birden olmuyor ya yapamıyorum. En azından şuan akşam hiç bir şey yemeyerekte 2 hafta da 2 kg veririm zaten. Bu sürede midem küçülür, beynimde alişmaya başlar öyle kisarim. Pazartesi perşembe oruçla geçirmek bende düşündüm ama sahur yapmadan tutamamki benHarikasın. Aniden frene basmak sarsıntı yapıyor. Yavaş yavaş durduralım kendimizi.
Çok geçmiş olsun.
Bende sahur yapıyorum. Yarın niyet edeyim. Bı kendimi toplayayim bide şekersiz denemesi yapalım bakalım
Aslında kararlıydım hiç bir şey yiyip icmicektim ama akşam sadece bir tabak çorba ve 1 sb kefir içebildim. Çok canım istedi köfte yiyim dedim ama cigneyemedimevde süt varsa tarçınlı bir süt içsen iyi gelir biraz yada 2 3 kaşık yoğurt
Canım çok zormuş. Enfeksiyona dikkat et. Bağışıklığı düşürme. Eşim 2 gün toplayamadi kendini.Birden olmuyor ya yapamıyorum. En azından şuan akşam hiç bir şey yemeyerekte 2 hafta da 2 kg veririm zaten. Bu sürede midem küçülür, beynimde alişmaya başlar öyle kisarim. Pazartesi perşembe oruçla geçirmek bende düşündüm ama sahur yapmadan tutamamki ben
miniğe geçmiş olsun canım orucunuda Allah kabul etsinTünaydın
Orucun ilk günü zor oluyor kızlar bide küçük hastaydı. Dudaklarında aft oldu. Berbat bir görünüm. Uyudummu uyumadım mi bilmiyorum. Açlık hissi yok
Canım çok zormuş. Enfeksiyona dikkat et. Bağışıklığı düşürme. Eşim 2 gün toplayamadi kendini.
Evet Eylül'de de iki diş çektirdim mahvoldum o zaman. Bu üst diş oldufu için zorlamıyor dikkat ediyorum teşekkür ederim. Sizede geçmiş olsun hastalık süreci çok zor oluyroTünaydın
Orucun ilk günü zor oluyor kızlar bide küçük hastaydı. Dudaklarında aft oldu. Berbat bir görünüm. Uyudummu uyumadım mi bilmiyorum. Açlık hissi yok
Canım çok zormuş. Enfeksiyona dikkat et. Bağışıklığı düşürme. Eşim 2 gün toplayamadi kendini.
geçmiş olsun canım arka tarafta çekilen diş başta anlaşılmıyor böyle devam ederim diyorsun fakat bu seferde diğer dişler kayma yapıyor ve sıralaması bozuluyor bilgin olsun. bende bilmiyordum yaşım gençti kimsede uyarmadı bir boş yer için insan 2 tane sağlam dişi soyduruyor buda bana mantıksız gelmişti. benim öyledi arka tarafta alt çenemde 1 dişi yaptırmadım şu an hala yeri boş ama kayma olduğu için artık istesemde yaptıramıyorum ve tüm alt çene ön dişlerimin dizilimi bozuldu şu an hepsi kaplama ...Ah maalesef çok kötü durumdayım.alt damağımda 4 diş eksildi(20likler hariç) yemek yemem epey zor olacak. Bu cektirdigim üst sol 20lik öncesi olan. Bunun boşluğu çok hissedilmez ama diğerleri yetecek zaten
Benimde kayma başladı gibi hissediyorum dişler birleşmedi. Devlette hiç bri şey yaptiramiyosun. Özelde dünya para nasil olcak bilmem. Eyupte randevu buldum devlete gidip konuşcam en azından bakalım ne diceklergeçmiş olsun canım arka tarafta çekilen diş başta anlaşılmıyor böyle devam ederim diyorsun fakat bu seferde diğer dişler kayma yapıyor ve sıralaması bozuluyor bilgin olsun. bende bilmiyordum yaşım gençti kimsede uyarmadı bir boş yer için insan 2 tane sağlam dişi soyduruyor buda bana mantıksız gelmişti. benim öyledi arka tarafta alt çenemde 1 dişi yaptırmadım şu an hala yeri boş ama kayma olduğu için artık istesemde yaptıramıyorum ve tüm alt çene ön dişlerimin dizilimi bozuldu şu an hepsi kaplama ...
Sağol canım.miniğe geçmiş olsun canım orucunuda Allah kabul etsin
Çok geçmiş olsunSağol canım.
Ağzında koca koca yaralar çıktı çok fena. Huzursuz tabii. Ben görünce huzursuz oluyorum çocuk ne yapsın
Aftoral yada mikotin vermedi mi drSağol canım.
Ağzında koca koca yaralar çıktı çok fena. Huzursuz tabii. Ben görünce huzursuz oluyorum çocuk ne yapsın
40 yaşıma degdim hala elime iğne batsa anneme koşuyorum.Çok geçmiş olsunÇocuk doğurmak,onu büyütmek,bakmak, sorumluluğu, eğitimi ne kadar zor birşey Allah tüm ana babalara güç sıhhat versin.
Yok canım özel ilaç yaptırdı. Bir torba ilacı var. Canı pek sesi çıkmıyor Allah'tanAftoral yada mikotin vermedi mi dr
biz hissettik Allah daha beterlerinden saklasınGünaydın , depremi hissettiniz mi? Geçmiş olsun hepimise
Akşam kaçta bitirdin yemeyiiyi akşamlar kızlar nasılsınız hal keyifler yerindedir inş. benim beslenmem pek yolunda gitmiyor bu gün iyi gibiydi akşama bir servis kaşığı melemen ile 2 dilim ekmek yanında da 7 8 sıkım çiğköfte yedim çiğ köftede bulgur olduğu için şişirdi beni herhalde bu hafta bir plates ve bir yoga dersine girdim yoga ile içimdeki organların yer değiştirdiğini sandım yorgunum yaniii yarında hem plates hem yoga aynı güne çakıştı arada bir yarım saat kadar dinleneceğim herhalde ....
cuma tartısından ümitli değilim ama bu sporlarla birlikte yemeğimide düzenlemeye çalışıyorum
Saat 18:30 da bitirdim 1 saat sonra yoga yaparken çok rahatsız oldum benim plates ve yoga derslerimde hep akşam yarında saat akşam saat 6 da dersim var 1 saat önce yesem yinede spor yaparken rahatsız oluyorum keşke sabahları aç karna yapabilsem fakat şimdilik imkanlar böyleAkşam kaçta bitirdin yemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?