Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar bugün sadece öğleden sonra saat 5 yemek yedim aralıklı oruç diyetini uyguluyorum 20.4 olanı bu saatte kadar sadece su içtim yarım saat eliptik bisiklet yarım saatte egzersiz yapmayı düşünüyorum sütlü dibek kahvesi içsem şimdi sorun olur mu

Hoşgeldib Hilal

Kilonu hatırlamıyorum ama 20/4 çok zor sürdürülebilir değil biraz esnetsen daha iyi olur.
Egzersiz yapıcaksan öncesinde kahve yağ yakımını destekliyor sütlü türk kahveside olur

Hoşgeldib Hilal

Kilonu hatırlamıyorum ama 20/4 çok zor sürdürülebilir değil biraz esnetsen daha iyi olur.
Egzersiz yapıcaksan öncesinde kahve yağ yakımını destekliyor sütlü türk kahveside olur
Yok ben yapabilirim 20.4 şuan biraz baş dönmem başladı dibek kahvesine alistigim için diğeri zor geliyor içemiyorum

Yakinmisiz
Bende 172 86 kg
Ama ben popo ve bacaktan çok sikintiliyim
Bende aynı şekil malesefff bacaklar kalın popo büyük eliptik bisiklet aldım o yüzden bebeğim 4 aylıkken aldım 2 hafta sadece kullandım bebek emzirdigim için baya bı zayiflamistim bacaklar incelmisti ama o zamanlar sadece su içiyordum pskolojikmen baya kötüydüm şuan çok sıkılıyorum spor felan içimden gelmiyor

15 dkka chole ting full body yaptım şimdide 15 dkka bacak basen egzersizi yapıp duş alıp uyuyacağım kahve içtim baya kendime geldim keşke hep böyle enerjim olsa şuan daha açlık yok çok iyiyim yarın öğlen 1 kadar bsy yemem sabah 8 de uyanıyorum dayanabilirm inşallah çok hirslandim başarırım inşallah sizde beni motive etseniz daha çok istek olur

Yasin genç yapabiliyorken yap. Bugün yaptığım diyeti zamanında yapsam hafta 3 kg giderdi. Şimdi gramlarla oynuyorum
Çok şükür bonus iyilestiler oksurukleri geçti kızımin ilk disi patlamış bugün bide oglumunki cikip istahlari uyukulari düzelse çok güzel olacak diyetisyen dönüşü yazarım buraya yarin
Çok geçmiş olsun canım
Gece uykunu kaçırıyorsun ama.
Bu arada haftaya pazartesiye kadar tartilmam çok merak ediyorum kilo verebilir miyim
Biz genelde cuma tartiliriz. Bide hafta sonu hasar varmı diye pazartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…