Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam yemekleri için panik olduğumun sende farkındasın değil mii

Öğlen 12 de 2 yk pilav 3 YK bezelye yedim. İçinin etlerini seçtim.
Saat 2 de 1 elma yedim
Akşam 4.30 da
2 börek (sigara böreği gibi ufak)
1 YK enginar
1 YK et kavurma
2 yk terbiyeli ekşili köfte
Halka tatlının yarısı. ( Bir süredir hiç tatlı yemiştim çok üzüldüm)
Menüden anlaşıldığı üzere analar dert yesin yarım yarım dört yesin durumundayım,
1.5 lt su
Spor yok. Ama dünyayı kosmusum gibi ağrıyor her tarafım
Şekeri kesince ağrılar gidecek sanıyordum
Şeker bağımlılığı eroin bağımlılığından kötüymüş ulaşılabilirlik durumu sonuçta

iyi akşamlar bu sabahki kahvaltımı sizinle paylaştım ilk günüm iyi geçti

akşam yemeğinde de saat 18:30 da : bir kase yoğurt çorbası, bir tabak salata, 5 6 adet de köfte yedim

sonrasında yoga dersim vardı ona gittim geldim şu an çay içiyorum ilk gün başarılı idi

Çorba ya da ekmek ekleyebilirsin aslında inşallah acikmazsin. Bu arada tebrik ederim ben yapamıyorum if yaa

tatlı yedin diye niye üzüldün yaa afiyet olsun bu gün olmuş yarın olmasın. bende çok severim şerbetli halka tatlısını ama bende onun krizi tutar eski evde gece 1 de de evden çıksam öyle tatlı alıcak mekan bulurdum ama bu yeni ev mahrumiyet bölgesi neyse krizim tutunca arabayla gitcez artık :))

sadece listende kahvaltı ile akşam yemeğinin saatti yakın olmamış mıı?

iyi akşamlar kızlarrr

28 Kasım 2022

sabah 09.30
peynir, 5 zeytin, söğüş salata, 1,5 wasa, 1 küçük meyveli yulaf kurabiyesi (şekersiz)

öğlen 12.30
4 yk pilav, döner, 4 yk çorba, ayran

ara 16.00
2 küçük meyveli yulaf kurabiyesi (şekersiz)

akşam 19.15
balık tava, salata, 1 dilim ekmek, 1 parça tahin helvası (şekersiz/ hurmalı)

ara 22.00
2 parça çikolata, az kuruyemiş, muz, isotlu 3 yk ev yoğurdu

yatana kadar 2 lt su

deniycem işte şekersiz, ekmeksiz nasıl gidecek daha bugün ilk ben akşamları zorlanırım herhalde
Güzel bir başlangıç olmuş

Bonus nerdesiiin
İşten gelince çocuklar aç oluyor. Onlar yerken bende oturuyorum. Bazen sofra Faslı uzun oluyor. Yemek sonrası bırakıyorum. Bide bugün doymadım öğlen o yüzden çok karıştırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…