Elmayı saat 3 de ara öğün yaptım.Öğlen yemeği
Elmayı ara öğün için ayırdım
Ya super yağ diye ben guvenememistim.Fayda sağlar canım diyetisyende öneriyordu
akşam yemeğinden sonramı yedin? al evde bulundur % 80 kakao oranlı çukulata tatlı krizinde atarsın ağzına 2 3 kare ben öyle düşünüyorum evde bulunuyor benimde bimden şekersiz tatlandırıcılı çukulata almıştım benim kız yiyor ellimi attım mı bulamıyorumbugün canım sıkıldı. bu ara kan şekerim sanki düşüyor. öyle hissediyorum. ama iyi olmadı çikolata yedim. şimdi insülin daha çok salgılanacaktutamadım kendimi yemekten sonra.
kahvaltı yok mu ? senin elmayı görünce bende akşam yemeğine yarım ayva ekledimElmayı saat 3 de ara öğün yaptım.
Akşam 1 kase sulu köfte 2 yk yeşil fasulye
Salata
Su 1.5 lt
evetakşam yemeğinden sonramı yedin? al evde bulundur % 80 kakao oranlı çukulata tatlı krizinde atarsın ağzına 2 3 kare ben öyle düşünüyorum evde bulunuyor benimde bimden şekersiz tatlandırıcılı çukulata almıştım benim kız yiyor ellimi attım mı bulamıyorum
Aralıklı yapıyorum canım. Kahvaltıda limonlu yada sirkeli su sek kahvekahvaltı yok mu ? senin elmayı görünce bende akşam yemeğine yarım ayva ekledim
Harikasın abla ya tebrikleriyi akşamlar menümü yazayım
kahvaltı 112.5 yumurtadan omlet, peynir, salatalık, 2 adet biber, bir elma,bir avuç fıstık çay
akşam 17:00: bir kase ıspanak kavurma, bir k. kase yoğurt, bir küçük servis tabağında çiğköfte üzeri 1.5 yumurta 4 yaprak marul yarım ayva
şu anda da yeşil çay içiyorum bugünümde iyi geçti darısı diğer günlerime bugün plates dersim vardı giremedim yarın akşam yogam var ona girerim inş.
Sağol canım öpüyorum. keşke iki günle olayı çözebilsek ama olmuyor dimii. şu iki öğün beslenmeye bir şans vereyim bakalım ne kadar eksi getirecek birde insülin filan düzelicek diyorlar olursa iyi olur yaneeeHarikasın abla ya tebrikler
Düzelir belki abla dayanabilirsen ne guzelSağol canım öpüyorum. keşke iki günle olayı çözebilsek ama olmuyor dimii. şu iki öğün beslenmeye bir şans vereyim bakalım ne kadar eksi getirecek birde insülin filan düzelicek diyorlar olursa iyi olur yaneee
Yolun açık olsunGünaydın bugün part time iş görüşmesine gideceğim şans dileyin bana
Süper bol şanslaarGünaydın bugün part time iş görüşmesine gideceğim şans dileyin bana
Nasıl gidiyor canımSüper bol şanslaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?