Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün canım sıkıldı. bu ara kan şekerim sanki düşüyor. öyle hissediyorum. ama iyi olmadı çikolata yedim. şimdi insülin daha çok salgılanacak tutamadım kendimi yemekten sonra.

iyi akşamlar menümü yazayım

kahvaltı 11 2.5 yumurtadan omlet, peynir, salatalık, 2 adet biber, bir elma,bir avuç fıstık çay

akşam 17:00: bir kase ıspanak kavurma, bir k. kase yoğurt, bir küçük servis tabağında çiğköfte üzeri 1.5 yumurta 4 yaprak marul yarım ayva

şu anda da yeşil çay içiyorum bugünümde iyi geçti darısı diğer günlerime bugün plates dersim vardı giremedim yarın akşam yogam var ona girerim inş.

bugün canım sıkıldı. bu ara kan şekerim sanki düşüyor. öyle hissediyorum. ama iyi olmadı çikolata yedim. şimdi insülin daha çok salgılanacak tutamadım kendimi yemekten sonra.
akşam yemeğinden sonramı yedin? al evde bulundur % 80 kakao oranlı çukulata tatlı krizinde atarsın ağzına 2 3 kare ben öyle düşünüyorum evde bulunuyor benimde bimden şekersiz tatlandırıcılı çukulata almıştım benim kız yiyor ellimi attım mı bulamıyorum

29 kasım 2022

sabah 09.30
1 yumurta, peynir, 5 zeytin, söğüş salata, 1 tk petek bal, 2 wasa

öğlen 12.40
1 kepçe çorba, kıymalı patatesli yemek, 4-5 yk bulgur pilavı, yoğurt

ara 15.30
3 meyveli yulaflı kurabiyemsi, 1 kuru incir, 2 kuru kayısı, 10 çiğ fındık, ceviz

akşam 19.15
1 kase etli patlıcan yemeği, 1 servis kaşığı basmati pirinç pilavı, salatalık biber turp

ara 20.15
peynir, 2 parmak pide, 60 gram fıstıklı çikolata, 3 parça bademli tableron çikolata

doymak bilmeyen bir fulya oldum bugün ben

şekerim düşerse isotlu ev yoğurdu yerim 3-4 kaşık

yatana kadar 2 lt su

evet

Harikasın abla ya tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…