Harikaa çok sevindim gerçekteenİşe başlıyorum SGK da yapılacak
EVEEEET hemde çok gereksiz çocuklar gibi heyecanlıyım.Nasıl gidiyor canım
Tartı için heyecanlimisin
Çok güzel bir kahvaltı olmuş. Eşsiz bir manzaraEVEEEET hemde çok gereksiz çocuklar gibi heyecanlıyım.böyle olmaması lazım bu olay rutin olup hayatımda sürekli olması lazım
Çok yorumlayamiyorum ama karışık olmuş gerçekten. Seni fiziksel ve ruhsal doyuma ulastirdiysa sorun yokAkşam yemeğimide yazayım saat 18:00 de yedim
Bir tabak mercimek çorbası,
Bir tabak salata,
Yarım elma, bir mandalina
Biraz kaşar peynir,
iki parmak kadar cevizli pestil
10 adet kadar bağdem
Biraz karışık oldu şimdide yeşil çay içiyorum
45 dk kadar yoga hateketleri
Evet bakalım ilk defa iki öğün deniyorum bugün 3. Günüm bakalım nasıl olucak. tamam 2 ana öğün beslendiğim çok oluyordu ama aralarda hep bişeyler atıştırıyordum ara öğün niyetine şimdi ara öğünleri tamamen kaldırdımÇok güzel bir kahvaltı olmuş. Eşsiz bir manzara
Heyecan güzeldir daim olsun. Düşünsene sadece 2 öğün yiyirsun ve kilolar dökülüyor
Çok yorumlayamiyorum ama karışık olmuş gerçekten. Seni fiziksel ve ruhsal doyuma ulastirdiysa sorun yok
Kaçamak tartildin mı hiçEvet bakalım ilk defa iki öğün deniyorum bugün 3. Günüm bakalım nasıl olucak. tamam 2 ana öğün beslendiğim çok oluyordu ama aralarda hep bişeyler atıştırıyordum ara öğün niyetine şimdi ara öğünleri tamamen kaldırdım
Yok tartılmadım Bu akşam şiş hisediyorum yarın sabah tartılırım belkiKaçamak tartildin mı hiç
O zaman yarın tartıya yansiyabilir hiç riske atma. Üzülme gereksizYok tartılmadım Bu akşam şiş hisediyorum yarın sabah tartılırım belki
Daha başlangıçtasin tabiki heycan duycaksin. Tabaklar harikaz , dükkanda mi hazırladınEVEEEET hemde çok gereksiz çocuklar gibi heyecanlıyım.böyle olmaması lazım bu olay rutin olup hayatımda sürekli olması lazım
Evet yılbaşı ağacı ile size yılbaşı hedeflerimizi hatırlatayım didimDaha başlangıçtasin tabiki heycan duycaksin. Tabaklar harikaz , dükkanda mi hazırladın
Harika bir gönderme olmuş. Benim hedefim kaçtı acabaEvet yılbaşı ağacı ile size yılbaşı hedeflerimizi hatırlatayım didim
YILBAŞI HEDEF
KİLO TABLOSU güncel kilo 11/11/2022 hedef kilo 1 ocak 2023 kilosu@Bonus H Himal_ 74FRIDA @bengisu022 @ISILDURU @60kiloyum @Pembe Lotus @LisbethS @Aktif Lora @Tenceresiz kaldim anne Amine Busra 72
@Bonus düzenleme yapabilmem için kaydetmem gerekiyor mu bunu
ismini unuttuğum varsa lütfen söylesin, geçmişte çok geri gidemedim. unuttuysam affola.
yılbaşında hedefine ulaşıp ortalama bazda birinci olana çiçek yollıcam, gazamız mubarek olsun
kilom 86.4 falan
85.5 du kilom pazartesi yarin tartılcam hedefim 77 ocak hedefi bilemedim 50 gün var haftays cocuklar evde 80 ocak hedefi olsun 5.5 kilo yani
Hayırlı cumalar arkadaşlar
Geçen hafta 93.9
Bu hafta 92.2
Nihayet kurtuldum şu 93'ten
Amine Busra geçmiş olsun
@Bonus Allah şifa versin yavrulara
@60kiloyum sen nerdesin, sen nirdedirbak herkeşler hedef koyuyor gel hadi
Gecen hafta 85.5
Bu gün 84.4
Fark 1.1
Ilk 1 kiloyu vermek kolay oluyor genelde. Umarım sonrasıda böyle olur.
Hedef 77
Ocak hedefi 80
Selam arkadaşlar çoğunluk kilo bildirmemiş tartilmadiniz mi?
Benimde baslangicim burda...
Hayır bir insan 1 günde bu kadar kiloyu nasıl alırVovv
Bende kanlara baktırdım güzel çıktı çok şükür
Dün 84.9 su bugün 86
Merhaba kızlar
Yine sabitim 89
Selam kızlar bu sabah tartıldım
Kilom. 90.2
Yılbaşı hedefim 84. Olsun
Evet hedefi olanlar ve olmayanlar. Ben hedef belirtmemisim. Hedefim 81.5 olsun111.5 çıktım hafta içinde 110 olmuştum ekmek ödemine sağlık
Ya ben liste yapsam da sonra düzenleme yapamıyorum. Ben burda kk üzerinde liste yapabildim ama sonra mesajı düzenleme yapamadım malesef. Bilgisayarda da Excel yokGüzeller bu bir hatırlatma mesajıdır. Köprüden önce son çıkış
Hayır bir insan 1 günde bu kadar kiloyu nasıl alır
Evet hedefi olanlar ve olmayanlar. Ben hedef belirtmemisim. Hedefim 81.5 olsun
Eşim yüksek lisans yapıyor PC ondan bana kalmıyorYa ben liste yapsam da sonra düzenleme yapamıyorum. Ben burda kk üzerinde liste yapabildim ama sonra mesajı düzenleme yapamadım malesef. Bilgisayarda da Excel yok
Aaa hangi bölüm yapıyor. Bende dgsye gidebilirsem lisans tamamlicam , ileriki hedefte yüksek lisansta varEşim yüksek lisans yapıyor PC ondan bana kalmıyor
Kentsel bisiler. Tam bilmiyorum.Aaa hangi bölüm yapıyor. Bende dgsye gidebilirsem lisans tamamlicam , ileriki hedefte yüksek lisansta var
Boşver ilerlemekte önemli. Bende hicbirsey olmasam da kendim birşeyi başarmış olmak istiyorumKentsel bisiler. Tam bilmiyorum.
Büyüyünce ne olucan diyorum gıcık etmek için. Çünkü hicbirsey olmuyor. Biliyorsun bizim ülkemizde gelişmek ilerlemek zor. Okumayı seviyor bende önüne geçmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?