Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

EVEEEET hemde çok gereksiz çocuklar gibi heyecanlıyım. böyle olmaması lazım bu olay rutin olup hayatımda sürekli olması lazım
Çok güzel bir kahvaltı olmuş. Eşsiz bir manzara
Heyecan güzeldir daim olsun. Düşünsene sadece 2 öğün yiyirsun ve kilolar dökülüyor
Çok yorumlayamiyorum ama karışık olmuş gerçekten. Seni fiziksel ve ruhsal doyuma ulastirdiysa sorun yok

Evet bakalım ilk defa iki öğün deniyorum bugün 3. Günüm bakalım nasıl olucak. tamam 2 ana öğün beslendiğim çok oluyordu ama aralarda hep bişeyler atıştırıyordum ara öğün niyetine şimdi ara öğünleri tamamen kaldırdım

Öğlen 12.30 tavuk dürüm. Yarısını zor yedim. Biraz turşu.
Saat 4 de 1 muz
Saat 6 da yarım kase sulu köfte 2 yk yeşil fasulye. Biraz turşu
Su az oldu
Benim geri çevirdiklerim
İş yerinde 1 kez evde 3 kez çikolata çevirdim. Ayrıca yemekli misafir vardı. Kıymalı peynirli vardı. Ondanda yemedim
Su içsem iyi olurdu turşu çok oldu bugün

Güzeller bu bir hatırlatma mesajıdır. Köprüden önce son çıkış

ismini unuttuğum varsa lütfen söylesin, geçmişte çok geri gidemedim. unuttuysam affola.
yılbaşında hedefine ulaşıp ortalama bazda birinci olana çiçek yollıcam, gazamız mubarek olsun

kilom 86.4 falan

85.5 du kilom pazartesi yarin tartılcam hedefim 77 ocak hedefi bilemedim 50 gün var haftays cocuklar evde 80 ocak hedefi olsun 5.5 kilo yani

Bu sabahki kilo bilgim
Güncel: 112 6
Yılbaşı hedefim: 108

@Bonus & Amine Busra

Gecen hafta 85.5
Bu gün 84.4
Fark 1.1
Ilk 1 kiloyu vermek kolay oluyor genelde. Umarım sonrasıda böyle olur.
Hedef 77
Ocak hedefi 80

Selam arkadaşlar çoğunluk kilo bildirmemiş tartilmadiniz mi?

Benimde baslangicim burda...

Vovv

Bende kanlara baktırdım güzel çıktı çok şükür

Dün 84.9 su bugün 86
Hayır bir insan 1 günde bu kadar kiloyu nasıl alır
Merhaba kızlar
Yine sabitim 89

Selam kızlar bu sabah tartıldım
Kilom. 90.2

Yılbaşı hedefim 84. Olsun

Günaydın
Kilom yine aynı çıktı 120.25 yılbaşı hedefim 110
Amine Busra

Herkese mutlu hafta sonları

111.5 çıktım hafta içinde 110 olmuştum ekmek ödemine sağlık
Evet hedefi olanlar ve olmayanlar. Ben hedef belirtmemisim. Hedefim 81.5 olsun

Ya ben liste yapsam da sonra düzenleme yapamıyorum. Ben burda kk üzerinde liste yapabildim ama sonra mesajı düzenleme yapamadım malesef. Bilgisayarda da Excel yok

Aaa hangi bölüm yapıyor. Bende dgsye gidebilirsem lisans tamamlicam , ileriki hedefte yüksek lisansta var
Kentsel bisiler. Tam bilmiyorum.
Büyüyünce ne olucan diyorum gıcık etmek için. Çünkü hicbirsey olmuyor. Biliyorsun bizim ülkemizde gelişmek ilerlemek zor. Okumayı seviyor bende önüne geçmiyorum.

Kentsel bisiler. Tam bilmiyorum.
Büyüyünce ne olucan diyorum gıcık etmek için. Çünkü hicbirsey olmuyor. Biliyorsun bizim ülkemizde gelişmek ilerlemek zor. Okumayı seviyor bende önüne geçmiyorum.
Boşver ilerlemekte önemli. Bende hicbirsey olmasam da kendim birşeyi başarmış olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…