Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar
Dün diyetisyene gittim ilk görüşmemiz iyi geçti orda kiyafetlerimle 89.9 ciktim evde tartilmani istemiyorum her hafta burda tartilacaksin dedi

Günlük 3dilim eksi maya ekmegi hakkim var haftaya çarşamba kontrolüm var inanıyorum kendime bu sefer yapacağım

bu nasıl bir emek geriye dönük mesajları bulmuşsun sağol bende kk nın tablosunu yapamıyorum yapsamda Amine Busra gibi düzenlemede sıkıntı yaşarım. aslında yarınki tartı gününde Bonus ilk sayfamızdaki tablomuzu aktifleştirebilir

çok güzel senin adına sevindim demek ki sana iyi geldi diyetisyen. günlük kaç öğün beslenme verdii ?

Bu hafta ilkkez güzel yemek çıktı. Mercimek çorbası tavuk şiş bulgur pilavı salata
Yarım kaseye yakın çorba 4 parça tavuk yağsız limonlu salata 2 yk pilav
afiyet olsun geçen resmini paylaştığın yemekte güzeldi, işyeri karar vermiş senin beslenmene uygun yemek çıkartıcak herhaldee

ben acıkınca elamanlara acıktım ne yesem diyorum personel yemeğide yoksa hemen abla sana bir mantı pişirelim mi diyorlaar

Diyetisyenle yürümekte kolaylaştırıyor inşallah güzel olcak

Sende no no no diceksin. Bende şimdi işyerinde ne yicem onu düşünüyorum. Günlük 75 TL yemek parası olacakmis

İki ayrı mola olursa yanıma aperatif götürürüm birinde öyle yerim. Diğerinde yemek yerim artkk
hııım ben yarım gün zanettim 75 tl az evdende bişeyler ayarlarsın artık ara öğün misaliii ben bile cafede çalıştığım halde evde daha sağlıklı bişey yaptıysam yanıma alıyorum mesela geçen bir tabak bulgur pilavı ile 2 baget getirmiştim yada burdaki tatlıları hamur işlerini gözüm görmesin diye yanıma kuruyemiş filan aldığım oluyor

Kizlar duzenleyemedim aijioo yazisini silemedim
Emeğine sağlık canım
Harikasın azmin daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…