Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya ben liste yapsam da sonra düzenleme yapamıyorum. Ben burda kk üzerinde liste yapabildim ama sonra mesajı düzenleme yapamadım malesef. Bilgisayarda da Excel yok

Canom senin yaptığını bana özelden gönder olur mu ilk sayfaya ekleyim düzenleme yapıp.

Beni bu kafada bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum sana hepinize ❤

Çok güzel canım daim olsun inşallah güzel sonuçlar al.

Canom senin yaptığını bana özelden gönder olur mu ilk sayfaya ekleyim düzenleme yapıp.

Beni bu kafada bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum sana hepinize ❤
Hayat herkese farklı zorluklarda. Bazen her yükün altına girmemek gerek. Bazen o yükü yüklenecek başkalarını bulmalısın yada ucundan tutacak biri. Hem hayat paylaşınca güzel. Rabbimin yarattigi bu cana bunca cefa hakmi sence? Bazilarini uçan balona bağla gitsin. Bazilarini suya şal. Bazılarını olduğu gibi kabul et

Öyle canım kilo meselesi öyle bir yük ki ruhumda bedenimde inşallah çözdüğümde çok güzel olacak

Öyle canım kilo meselesi öyle bir yük ki ruhumda bedenimde inşallah çözdüğümde çok güzel olacak
Belkide her bir kilonun altında bir sıkıntın derdin saklıdır. Anneni babani bir coz mesela. Geçmişi geçmişte bırak sana ihtiyaç duyan evlatlarına döndür ışığını. Ve ısıl ışıl parla. Senin aydınlığına ihtiyaçları var yollarını bulmak için. Güzelliklere dönmek onları unutmak demek değildir. Mutlu et kendini

Olmaz mı vardır tabi

Hayatım benim icin cuma uygun cumartesi unutuyorum kahvalti yapinca aklima geliyor. Ama soyle yaparim ben cumadan cumaya tartilir cumartesi bildiririm.
Cok sıkı bi diyet yapmiyorum arada bozuyorumda ama emzirmeme guveniyorum bayabir kalori veriyorum onunla. sıksam daha cabuk gider kilolar ama bu ara ailece muhabbette mutlu anlarda herkes yemek yemek istiyo herkes bi istahli ben dahil 77 hedefim devamke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…