Ya ben liste yapsam da sonra düzenleme yapamıyorum. Ben burda kk üzerinde liste yapabildim ama sonra mesajı düzenleme yapamadım malesef. Bilgisayarda da Excel yok
Ya benNe durumdasınız hepiniz?
Amine Busra
74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
ISILDURU
LenaG
nisan34
Pembe Lotus
Minik Duduklu Tencere
H Himal_
Aktif Lora
Çok güzel canım daim olsun inşallah güzel sonuçlar al.Merhaba kızlar
Dün diyetisyene gittim ilk görüşmemiz iyi geçti orda kiyafetlerimle 89.9 ciktim evde tartilmani istemiyorum her hafta burda tartilacaksin dedi
Günlük 3dilim eksi maya ekmegi hakkim var haftaya çarşamba kontrolüm var inanıyorum kendime bu sefer yapacağım
Yaaa öff dur yazıyorum hemenYa ben
Hayat herkese farklı zorluklarda. Bazen her yükün altına girmemek gerek. Bazen o yükü yüklenecek başkalarını bulmalısın yada ucundan tutacak biri. Hem hayat paylaşınca güzel. Rabbimin yarattigi bu cana bunca cefa hakmi sence? Bazilarini uçan balona bağla gitsin. Bazilarini suya şal. Bazılarını olduğu gibi kabul etCanom senin yaptığını bana özelden gönder olur mu ilk sayfaya ekleyim düzenleme yapıp.
Beni bu kafada bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum sana hepinize ❤
Hayat herkese farklı zorluklarda. Bazen her yükün altına girmemek gerek. Bazen o yükü yüklenecek başkalarını bulmalısın yada ucundan tutacak biri. Hem hayat paylaşınca güzel. Rabbimin yarattigi bu cana bunca cefa hakmi sence? Bazilarini uçan balona bağla gitsin. Bazilarini suya şal. Bazılarını olduğu gibi kabul et
Belkide her bir kilonun altında bir sıkıntın derdin saklıdır. Anneni babani bir coz mesela. Geçmişi geçmişte bırak sana ihtiyaç duyan evlatlarına döndür ışığını. Ve ısıl ışıl parla. Senin aydınlığına ihtiyaçları var yollarını bulmak için. Güzelliklere dönmek onları unutmak demek değildir.Öyle canım kilo meselesi öyle bir yük ki ruhumda bedenimde inşallah çözdüğümde çok güzel olacak
Belkide her bir kilonun altında bir sıkıntın derdin saklıdır. Anneni babani bir coz mesela. Geçmişi geçmişte bırak sana ihtiyaç duyan evlatlarına döndür ışığını. Ve ısıl ışıl parla. Senin aydınlığına ihtiyaçları var yollarını bulmak için. Güzelliklere dönmek onları unutmak demek değildir.Mutlu et kendini
Benim içinde cumartesi uygun olabilir evet. Benim tartım bozuk almadım daha gidip tartilmam gerekiyorNe durumdasınız hepiniz?
Tartı gününü ne ayarladık?
Benim tercihim cumartesi ama çoğunluk önemli
Amine Busra
74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
ISILDURU
LenaG
nisan34
Pembe Lotus
Minik Duduklu Tencere
H Himal_
Aktif Lora
Kız hala alıcan yaaBenim içinde cumartesi uygun olabilir evet. Benim tartım bozuk almadım daha gidip tartilmam gerekiyor
Aldım bonus kırdılar çocuklarKız hala alıcan yaa
Sakla ya canavarlara bak nasıl becerdilerAldım bonus kırdılar çocuklar
Hayatım benim icin cuma uygun cumartesi unutuyorum kahvalti yapinca aklima geliyor. Ama soyle yaparim ben cumadan cumaya tartilir cumartesi bildiririm.Ne durumdasınız hepiniz?
Amine Busra
74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
ISILDURU
LenaG
nisan34
Pembe Lotus
Minik Duduklu Tencere
H Himal_
Aktif Lora
Alt kısmına ayaklarını koyup üstün havaya kalkmasını izliyorlarmis sese gittim de geç kalmışımSakla ya canavarlara bak nasıl becerdiler
hic farketmez benim icinNe durumdasınız hepiniz?
Amine Busra
74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
ISILDURU
LenaG
nisan34
Pembe Lotus
Minik Duduklu Tencere
H Himal_
Aktif Lora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?