Yaparsın arkandayım canım84.5hedefe 4.5 kilo kaldi 1 ayda verilmiycek kilo deilde iste su bogaz
Bacım sen çaktırmadan 5 kg mu verdin. Delimisin sen. Daha ne gitsin 1 haftadaMerhaba kızlar
bu günki tartı bildirimim 110.9
dün 110.7 idi 4 gündür sindirim sorunu yaşıyorum ve çok rahatsızım içmediğim yeşil çay kalmadı dün akşam yemeğinde 5 adet kayısıda yedim ama işe yaramadı
eşim dahil herkes zayıfladın diyor ama tartıda göremedim halla. şu plates ve yoga gerçekten vucudu toparlamak için işe yarıyormuş. şimdiii yoga dersim bitti şu anda haftada 2 ders mat platesim var fakat yetersiz bende netden mat plates filan açıp yapayım diyorum. iki üç gündür yorgunumda geç yatıp erken kalkıyorum
Tesekkürederim motivasyonumu artırdınYaparsın arkandayım canım
Ay ben yanlış görmüşüm canım kusura bakgüncel kilo bilgim 111.5
yılbaşı hedefim 108 hala geçerli tablo olmadığı için geçen hafta kaçtım hatırlamıyorum gerçi geçen hafta regl şişkinliğide vardı neyse önümüze bakıcaz ....
Kaçamak yapmadım fakat sindirimim çalışsın sonra tartılırım. bugün sadece geç yemek yedim74FRIDA sen yarın tekrar tartil bugün kaçamak yapmadiysan bir anda eksiyi göreceksin. Sonuçta değişik beslenme stiline geçtin vücudun alışması lazım. Keşke bende iki öğün yapabilsem ah ah
Harika fark tebrikler
Ay sonradan sen farkedince çok güldümAy ben yanlış görmüşüm canım kusura bak
Yinede -600 Gr
Yok canım kafama takmıyorum olucak arada. birden ekmeksiz beslenmeye geçtim ki ekmeğin yerine kuruyemiş filan ilave ettim kahvaltımaHayırlı cumalar arkadaşlar
Önceki hafta 91.7
Geçen hafta 91.7
Bu hafta 91.7
3 hafta aynı kiloda takılıp kalabiliyorum mşl bana
Tartı günü cuma olsun diyorum ama çoğunluk ne derse o.
74FRIDA iyi gidiyosun simiti kafana takma
Harika bir giriş yaptın ve çok güzel gidiyorsunYok canım kafama takmıyorum olucak arada. birden ekmeksiz beslenmeye geçtim ki ekmeğin yerine kuruyemiş filan ilave ettim kahvaltıma
Bence benden çok güzel besleniyosun bir gayretle bende iki öğün denesemmi. Cesaretim yokki. Açlık atagi geciriyorum sürekli....Yediklerimi yazayım
Kahvaltı saat 11:00: 2 haşlanmış yumurta, 6 adet zeytin , peynir, domates, salatalık, roka küçük bir yeşil elma ve 3 adet ceviz
Akşam yemeğim, saat 19:30 : 5 adet köfte, büyük tabak brokoli, karnıbahar ve mısırdan oluşan salata
Günüm iyi geçtı sadece akşam yemeğim çok geçe kaldı. evde yemek hazır değildi eşimle alışverişe gitmiştik bu saate yemek yetişti normalde akşam 5 ve 6 arası yemem lazım.
Bugün sabahki limonlu sıcak suyuma bir çay kaşığı bal kattım sindirimim için ama oda işe yaramadı
Alışverişte kendime elma sirkesi aldım artık limonlu suyuma hergün bir kaşık katabilirim
bence çok güzel olmuş menün. afiyet olsun. ayrıca saat geç olmamış canım. 5-6 gibi yersen gece acıkırsın. bu saat gayet iyi bence.Yediklerimi yazayım
Kahvaltı saat 11:00: 2 haşlanmış yumurta, 6 adet zeytin , peynir, domates, salatalık, roka küçük bir yeşil elma ve 3 adet ceviz
Akşam yemeğim, saat 19:30 : 5 adet köfte, büyük tabak brokoli, karnıbahar ve mısırdan oluşan salata
Günüm iyi geçtı sadece akşam yemeğim çok geçe kaldı. evde yemek hazır değildi eşimle alışverişe gitmiştik bu saate yemek yetişti normalde akşam 5 ve 6 arası yemem lazım.
Bugün sabahki limonlu sıcak suyuma bir çay kaşığı bal kattım sindirimim için ama oda işe yaramadı
Alışverişte kendime elma sirkesi aldım artık limonlu suyuma hergün bir kaşık katabilirim
Sen şimdi yeni işede başlıyacaksın bir adaptasyon süreci olucak ortam nasıl olucak ona bir bak. bence nasıl kolayına gidiyorsa öyle beslenBence benden çok güzel besleniyosun bir gayretle bende iki öğün denesemmi. Cesaretim yokki. Açlık atagi geciriyorum sürekli....
HeyecanlimisinBence benden çok güzel besleniyosun bir gayretle bende iki öğün denesemmi. Cesaretim yokki. Açlık atagi geciriyorum sürekli....
Afiyet olsun canım02 Aralık 2022
sabah 09.30
11 zeytin, söğüş salata, 2 ceviz, 2 dilim karabuğday-arpa ekmeği, 1 tk petek bal
öğlen 12.30
1 kepçe çorba, 1 servis kaşığı makarna salatası
ara 15.30-16.00
2 ceviz, 10 çiğ badem-kaju, 2 gün kurusu kayısı, 1 galeta
akşam 19.15
1 kaseden az etsiz kuru fasulye, 1 parça çiçek ekmek, 1 lokma tahin helvası (şekersiz-hurma sulu)
ara 20.30
5-6 minik beypazarı kurusu, 3 parça fıstıklı bitter çikolata
yatana kadar 2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?