Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar

bu günki tartı bildirimim 110.9

dün 110.7 idi 4 gündür sindirim sorunu yaşıyorum ve çok rahatsızım içmediğim yeşil çay kalmadı dün akşam yemeğinde 5 adet kayısıda yedim ama işe yaramadı

eşim dahil herkes zayıfladın diyor ama tartıda göremedim halla. şu plates ve yoga gerçekten vucudu toparlamak için işe yarıyormuş. şimdiii yoga dersim bitti şu anda haftada 2 ders mat platesim var fakat yetersiz bende netden mat plates filan açıp yapayım diyorum. iki üç gündür yorgunumda geç yatıp erken kalkıyorum

Bacım sen çaktırmadan 5 kg mu verdin. Delimisin sen. Daha ne gitsin 1 haftada

Ay ben yanlış görmüşüm canım kusura bak
Yinede -600 Gr

Yediklerimi yazayım

Kahvaltı saat 11:00: 2 haşlanmış yumurta, 6 adet zeytin , peynir, domates, salatalık, roka küçük bir yeşil elma ve 3 adet ceviz

Akşam yemeğim, saat 19:30 : 5 adet köfte, büyük tabak brokoli, karnıbahar ve mısırdan oluşan salata

Günüm iyi geçtı sadece akşam yemeğim çok geçe kaldı. evde yemek hazır değildi eşimle alışverişe gitmiştik bu saate yemek yetişti normalde akşam 5 ve 6 arası yemem lazım.

Bugün sabahki limonlu sıcak suyuma bir çay kaşığı bal kattım sindirimim için ama oda işe yaramadı

Alışverişte kendime elma sirkesi aldım artık limonlu suyuma hergün bir kaşık katabilirim

74FRIDA sen yarın tekrar tartil bugün kaçamak yapmadiysan bir anda eksiyi göreceksin. Sonuçta değişik beslenme stiline geçtin vücudun alışması lazım. Keşke bende iki öğün yapabilsem ah ah
Kaçamak yapmadım fakat sindirimim çalışsın sonra tartılırım. bugün sadece geç yemek yedim

Yok canım kafama takmıyorum olucak arada. birden ekmeksiz beslenmeye geçtim ki ekmeğin yerine kuruyemiş filan ilave ettim kahvaltıma

Bence benden çok güzel besleniyosun bir gayretle bende iki öğün denesemmi. Cesaretim yokki. Açlık atagi geciriyorum sürekli....

bence çok güzel olmuş menün. afiyet olsun. ayrıca saat geç olmamış canım. 5-6 gibi yersen gece acıkırsın. bu saat gayet iyi bence.

02 Aralık 2022

sabah 09.30
11 zeytin, söğüş salata, 2 ceviz, 2 dilim karabuğday-arpa ekmeği, 1 tk petek bal

öğlen 12.30
1 kepçe çorba, 1 servis kaşığı makarna salatası

ara 15.30-16.00
2 ceviz, 10 çiğ badem-kaju, 2 gün kurusu kayısı, 1 galeta

akşam 19.15
1 kaseden az etsiz kuru fasulye, 1 parça çiçek ekmek, 1 lokma tahin helvası (şekersiz-hurma sulu)

ara 20.30
5-6 minik beypazarı kurusu, 3 parça fıstıklı bitter çikolata

yatana kadar 2 lt su

Bence benden çok güzel besleniyosun bir gayretle bende iki öğün denesemmi. Cesaretim yokki. Açlık atagi geciriyorum sürekli....
Sen şimdi yeni işede başlıyacaksın bir adaptasyon süreci olucak ortam nasıl olucak ona bir bak. bence nasıl kolayına gidiyorsa öyle beslen

Ben zaten 2 ana öğün besleniyordum sadece ara öğünleri kaldırdım birde ekmeğe ihtiyaç duymuyorum şimdilik mutfağı temizlerken dr.un vodeosunu izledim sindirim siteminin durması nı dinledim bu beslenmede normalmiş hatta yeni başlıyanlarda 2 hafya filan başağrısı oluyormuş bende olmadı

Heyecanlimisin
Yarın ilk gün
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…