Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Önce bakmam lazım abla mağaza ya, mutfak varmıdır bilmiyorum

Frida kuşum asıl bu heyecanla bişeyler daha güzel oluyor heyecanlan hep en güzeli bende çok mutlu oldum seni böylr görünce
CANIM VALLAHA BU SABAH BOZDUM SAYILIR YARIM SİMİT YEDİM AMA OLSUN AKŞAMI HAFİF atlatırım o bir günlük heyecanmış :)))

aynı şeyler bizim içinde geçerli bonus seni burda görünce seviniyoruz mutlu oluyoruz
Evet oldu ellerine sağlık
geçmiş olsun canım, sabah çam sakuraya kardeşimi götürdüm emar çeldi boyun ve omuz arkası ağrısı yüzünden sonucu 10 gün sonra çıkıcakmış sen hep giderdin ne hastane bea orda yaya olarak bir yerden bir yere ulaşmakta çok zor herhaldee. sende boyun fıtığı filan varmıydı neden ağrıyor acaba magnezyum mu içsen yada ağrıyı çabuk kesmek için volteren ağrı kesicide iyi geliyoor

bide bonus Allah seni inandırsın yatakta sağıma yatıyorum sağ omuzum ağrıyor. soluma yatıyorum sol kalçam ağrıyor ama dillendirmiyorum da şu yaptığım plates ve yoga iyi geldi sankii, omuzum halaa ağrıyorda kalçamdaki ağrı gitti gibiii bu arada yoga akşamları bitti sabah sınıfı var ama onlarda çok ileri seviye gelebilirmiyim bilemiyorum şimdilik haftada 2 ders plates olucak sankii

anlatmaya çalıştığım şey ne kadar koştursakta evde hep iş yapsakta paslanıyoruz. ben birçok hareketi yapamadım şaşırdım kendime ne yapmışım böyle kendime dedim tabikii haftada 2 plates dersi bana yetmez zaten sporu çoğaltmam lazım ayrıyeten mat platesinide çok sevdim

Ben cumartesi kesin calisacagim. Tempoda zor olabilir. Ama cumada caliscakmiyim belli değil. Açıkçası cumaya alışmışım cumartesi unutuyorum
Amine Busra işe başlıyomuşsun hayırlı uğurlu olsun Allah kolaylığını versin.
Tam okuyamadım şartlarını
Şartlarım iyi gibi şimdilik. Haftada 4 günde 30 saat çalışma. Günde 1 er saat molam olcakmis. Ücret saatlik asgari ücretle aynı, çalıştığım gün kadar SGK primi yatacak. Yemek ücreti yol ucretide varmış. Hatta primde varmış ama primde gözüm yok

Pilates devam et sen abla yormadan arttiririsin. Heyecanını kaybetme akşam birşey yeme akşam yemeginden sonra. Akşam yemeginde de ekmeği fazla kaçırma. Pilav makarna yeme birşey olmaz yarım simitten

01 Aralık 2022

sabah 09.20
11 zeytin, söğüş salata, 1,5 dilim karabuğday+arpa ekmeği, 1 tk petek bal, 2 ceviz

öğlen 12.40
1 kepçe çorba, 1 servis kş. baklagil, 1 servis kş. pilav

ara 14.00
10 çiğ badem, 3 çiğ kaju, ceviz

akşam 18.45
etsiz kuru fasulye, pilav, turşu

ara 20.30
1 muz tarçınlı

yatana kadar 1,5 lt su

Bu diyetisyen listesi mi Fulya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…