Önce bakmam lazım abla mağaza ya, mutfak varmıdır bilmiyorumhııım ben yarım gün zanettim 75 tl az evdende bişeyler ayarlarsın artık ara öğün misaliii ben bile cafede çalıştığım halde evde daha sağlıklı bişey yaptıysam yanıma alıyorum mesela geçen bir tabak bulgur pilavı ile 2 baget getirmiştim yada burdaki tatlıları hamur işlerini gözüm görmesin diye yanıma kuruyemiş filan aldığım oluyor
Naptın sen beni 86 yapmisssinnnnn
YILBAŞI HEDEF
KİLO TABLOSU güncel kilo 11/11/2022 hedef kilo 1 ocak 2023 kilosuBonus H Himal_ 74FRIDA bengisu022 ISILDURU 60kiloyum Pembe Lotus @LisbethS Aktif Lora Minik Duduklu Tencere Amine Busra 72 Amine Busra 86 81.5
İşte yedeği yokki mesajda yapmıştımCanom senin yaptığını bana özelden gönder olur mu ilk sayfaya ekleyim düzenleme yapıp.
Beni bu kafada bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum sana hepinize ❤
CANIM VALLAHA BU SABAH BOZDUM SAYILIR YARIM SİMİT YEDİM AMA OLSUN AKŞAMI HAFİF atlatırım o bir günlük heyecanmış :)))Frida kuşum asıl bu heyecanla bişeyler daha güzel oluyor heyecanlan hep en güzeli bende çok mutlu oldum seni böylr görünce
Evet oldu ellerine sağlıkYaptım yaptım
geçmiş olsun canım, sabah çam sakuraya kardeşimi götürdüm emar çeldi boyun ve omuz arkası ağrısı yüzünden sonucu 10 gün sonra çıkıcakmış sen hep giderdin ne hastane bea orda yaya olarak bir yerden bir yere ulaşmakta çok zor herhaldee. sende boyun fıtığı filan varmıydı neden ağrıyor acaba magnezyum mu içsen yada ağrıyı çabuk kesmek için volteren ağrı kesicide iyi geliyoorGüzel günler canlarım ❤
Boynum tutuk yine idare ediyorum.
O kadar çok zorlanıyorum ki o kadar diyim yazıp iyice büyütmiycem.
Sizi okumak iyi geldi hele fridayı böyle görmek hemen bi su içtim illaki bunun altından kalkıcam ben ❤
Ben cumartesi kesin calisacagim. Tempoda zor olabilir. Ama cumada caliscakmiyim belli değil. Açıkçası cumaya alışmışım cumartesi unutuyorumNe durumdasınız hepiniz?
Tartı gününü ne ayarladık?
Benim tercihim cumartesi ama çoğunluk önemli
Amine Busra
74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
ISILDURU
@LisbethS
@nisan34
Pembe Lotus
Minik Duduklu Tencere
H Himal_
Aktif Lora
Şartlarım iyi gibi şimdilik. Haftada 4 günde 30 saat çalışma. Günde 1 er saat molam olcakmis. Ücret saatlik asgari ücretle aynı, çalıştığım gün kadar SGK primi yatacak. Yemek ücreti yol ucretide varmış. Hatta primde varmış ama primde gözüm yokAmine Busra işe başlıyomuşsun hayırlı uğurlu olsun Allah kolaylığını versin.
Tam okuyamadım şartlarını
Pilates devam et sen abla yormadan arttiririsin. Heyecanını kaybetme akşam birşey yeme akşam yemeginden sonra. Akşam yemeginde de ekmeği fazla kaçırma. Pilav makarna yeme birşey olmaz yarım simittenCANIM VALLAHA BU SABAH BOZDUM SAYILIR YARIM SİMİT YEDİM AMA OLSUN AKŞAMI HAFİF atlatırım o bir günlük heyecanmış :)))
aynı şeyler bizim içinde geçerli bonus seni burda görünce seviniyoruz mutlu oluyoruz
Evet oldu ellerine sağlık
geçmiş olsun canım, sabah çam sakuraya kardeşimi götürdüm emar çeldi boyun ve omuz arkası ağrısı yüzünden sonucu 10 gün sonra çıkıcakmış sen hep giderdin ne hastane bea orda yaya olarak bir yerden bir yere ulaşmakta çok zor herhaldee. sende boyun fıtığı filan varmıydı neden ağrıyor acaba magnezyum mu içsen yada ağrıyı çabuk kesmek için volteren ağrı kesicide iyi geliyoor
bide bonus Allah seni inandırsın yatakta sağıma yatıyorum sağ omuzum ağrıyor. soluma yatıyorum sol kalçam ağrıyor ama dillendirmiyorum da şu yaptığım plates ve yoga iyi geldi sankii, omuzum halaa ağrıyorda kalçamdaki ağrı gitti gibiii bu arada yoga akşamları bitti sabah sınıfı var ama onlarda çok ileri seviye gelebilirmiyim bilemiyorum şimdilik haftada 2 ders plates olucak sankii
anlatmaya çalıştığım şey ne kadar koştursakta evde hep iş yapsakta paslanıyoruz. ben birçok hareketi yapamadım şaşırdım kendime ne yapmışım böyle kendime dedim tabikii haftada 2 plates dersi bana yetmez zaten sporu çoğaltmam lazım ayrıyeten mat platesinide çok sevdim
YILBAŞI HEDEF KİLO TABLOSU | güncel kilo 11/11/2022 | hedef kilo | 1 ocak 2023 kilosu |
| |||
H Himal_ | |||
| |||
| |||
| |||
| |||
| |||
@LisbethS | |||
| |||
| |||
| 72 | | |
@Mthn38 | 86 | 81.5 | |
Guncelleri yarın girersin olur mu? Ben düzenleme yapamıyorum sen yap bu işi. Ben yine en çok kg verene çiçek yollarım
YILBAŞI HEDEF
KİLO TABLOSU güncel kilo 11/11/2022 hedef kilo 1 ocak 2023 kilosuBonus H Himal_ 74FRIDA bengisu022 ISILDURU 60kiloyum Pembe Lotus @LisbethS Aktif Lora Minik Duduklu Tencere Amine Busra 72 @Mthn38 86 81.5
İnşallah canımGuncelleri yarın girersin olur mu? Ben düzenleme yapamıyorum sen yap bu işi. Ben yine en çok kg verene çiçek yollarım
11.11 de 86 idim canim. Ellerine emeğine sağlık
YILBAŞI HEDEF
KİLO TABLOSU güncel kilo 11/11/2022 hedef kilo 1 ocak 2023 kilosuBonus H Himal_ 74FRIDA bengisu022 ISILDURU 60kiloyum Pembe Lotus @LisbethS Aktif Lora Minik Duduklu Tencere Amine Busra 72 @Mthn38 86 81.5
YILBAŞI HEDEF KİLO TABLOSU | güncel kilo 11/11/2022 | hedef kilo | 1 ocak 2023 kilosu |
| |||
H Himal_ | 86 | 80 | |
| |||
| |||
| |||
| |||
| |||
@LisbethS | |||
| |||
| |||
| 72 | | |
@Mthn38 | 86 | 81.5 | |
Bu diyetisyen listesi mi Fulya01 Aralık 2022
sabah 09.20
11 zeytin, söğüş salata, 1,5 dilim karabuğday+arpa ekmeği, 1 tk petek bal, 2 ceviz
öğlen 12.40
1 kepçe çorba, 1 servis kş. baklagil, 1 servis kş. pilav
ara 14.00
10 çiğ badem, 3 çiğ kaju, ceviz
akşam 18.45
etsiz kuru fasulye, pilav, turşu
ara 20.30
1 muz tarçınlı
yatana kadar 1,5 lt su
yok canım. ben öyle yedim.Bu diyetisyen listesi mi Fulya
Sende kilo hedef filan varmı? Tabloyu duzenleyimyok canım. ben öyle yedim.
| 111.5 | ||
H Himal_ | 86 | 80 | |
| 112.6 | 108 | |
| 90.2 | 84 | |
| |||
| |||
| 89 | ||
@LisbethS | 120.25 | 110 | |
| |||
| 84.6 | 80 | |
| 79 | 72 | |
@Mthn38 | 86 | 81.5 | |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?