Evet sayılır ama memelerin içinbacaklarına ne yapcaz
Bende aynen öyleyim. 1 hafta tek bir kaçamak dahi yapmadan sıvı diyet yaptım. Deli sıvı beslenirken bişey yoksa adam gibi usturupluca yiyince niye cozutuyorsun demigecen kis gebeydim malum kabanima sigmadim giyemedim. Kabanlarimi bugun cikardim bur guzel giyiyim dedim ki oda ne sıgmiyorum 78 dim aldigimda 6.5 kilo bukadarmi farkeder acil zayiflamaliyim diyip cig kofte durum yedim daha once 25 kilo verem ben deilim sanki nasil bi kotivasyonsuzum
Aynen ya 60 olayim diyede bi derfim yok 77 79 verilmiycek bi kilo deil ver kurtul dimiBende aynen öyleyim. 1 hafta tek bir kaçamak dahi yapmadan sıvı diyet yaptım. Deli sıvı beslenirken bişey yoksa adam gibi usturupluca yiyince niye cozutuyorsun demi
Yarın oruç niyetim var caymazsam. Cayarsam aralıklı yumurta şeyini yapcam. Ben hafta içi iyiyim beni bu hafta sonları bozuyor. Gece yemelerim yok ama tatlı ve hamur işine dayanamıyorum. Bide arta kalan yemeğe. Beni o mahvediyor asıl.Aynen ya 60 olayim diyede bi derfim yok 77 79 verilmiycek bi kilo deil ver kurtul dimi. Bize sok diyet zayiflama suyu cayi vs gibi cazip kelimeler lazim sanırım
Naptın oruçlumusun yoksa bugün yumurta beslenmesini mi yapacaksınHafta sonu sınavını gecemedim artidayim.
84.9
Hadi tütün elimden yardım edin bana
Yok canım ezan okunuyordu uyandığımda. Aralikliya devam. İkinci plan öğlen işte çıkan yemekten yiyip akşam yumurtalı bisilerNaptın oruçlumusun yoksa bugün yumurta beslenmesini mi yapacaksın
Bende birazda kahvaltı yapacağım yumurtalarım pişiyor
Hadi bismillahGünaydın kızlar ben de aralıklı oruça bugün başladım.henuz kâh yapmadım.birazdan yaparım akşam da 6 7 gibi yerim
Aynen hafta sonu bozuluyor.Bende aralikli orucmu yapsam diyorum diyet oncesi acikmazdim bu kadar simdi hep acım. Soyle degsik caydir sudur yogurttur kurleri olanlar paylassin biraz motive ediyor.Yarın oruç niyetim var caymazsam. Cayarsam aralıklı yumurta şeyini yapcam. Ben hafta içi iyiyim beni bu hafta sonları bozuyor. Gece yemelerim yok ama tatlı ve hamur işine dayanamıyorum. Bide arta kalan yemeğe. Beni o mahvediyor asıl.
Bende öyleyim nasıl olcak bu iş hala aklım fikrim yemekte ya sabirgecen kis gebeydim malum kabanima sigmadim giyemedim. Kabanlarimi bugun cikardim bir guzel giyiyim dedim ki oda ne sıgmiyorum 78 dim aldigimda 6.5 kilo bukadarmi farkeder acil zayiflamaliyim diyip cig kofte durum yedim daha once 25 kilo verem ben deilim sanki nasil bukadar motivasyonsuzum
Denedim cumartesi bir gün bile yapamadımSen şimdi yeni işede başlıyacaksın bir adaptasyon süreci olucak ortam nasıl olucak ona bir bak. bence nasıl kolayına gidiyorsa öyle beslen
Ben zaten 2 ana öğün besleniyordum sadece ara öğünleri kaldırdım birde ekmeğe ihtiyaç duymuyorum şimdilik mutfağı temizlerken dr.un vodeosunu izledim sindirim siteminin durması nı dinledim bu beslenmede normalmiş hatta yeni başlıyanlarda 2 hafya filan başağrısı oluyormuş bende olmadı
Neden acaba. Kendi kendine ön yargılı olmayasınBurdan niye bildirim gelmemişse bana. Bugün aldığım yeni ciciler geldi ama asla tam istediğim gibi durmadı üzerimde.
Bozmaktan değil toparlamamaktan kork sonuçta ömür boyu pilav cacık olmaz.Merhabalar kızlar
Klasik pazartesi diyet başlaması yaptım yine umarım bu sefer olur. Geçen gün TV de ameliyatsız 60 kilo veren birinden duydum uzunca bir süre sadece bulgur pilavı cacık ve salata yediğini ve verdiğini söyledi. Denemeye değer diye düşündüm.
Şöyle bir menüm var bugün
Sabah yok
Öğle 3 ince dilim tahıllı ekmek,2 parmak kadar beyaz peynir,5 siyah zeytin,çay
Gün içinde sütlü filtre kahve
Akşam 1 tabak sebzeli bulgur pilavı,1 kase cacık ve çoban salata
Ne dersiniz ?
Burda beni tek zorlayan tatlı eksikliği olacak eğer ona dayanabilirsem olur gibi geliyor.
Hafta sonu verimli geçti aslında ama bu sabah tartılmayı unuttum. Ben sürekli buraya yazmak istiyorum ama bazen o kadar moralsiz ve dirayetsiz oluyorum öyle çok yiyorum ki yazıp moralinizi bozmak istemiyorum.
Bugün itibariyle tekrar günlük yazacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?