Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün bı diyetisyenin paylaşımlarına baktım. Eğer zayıflama sürecinde duraklama oluyorsa açığa çıkan toksinleri dışarı atma çabasına girmiştir vücut dedi. Bu dönemde şok diyetler denemek yerine vücuda destek olmak ve sabırlı olmak gerekir

Merhabalar kızlar
Kendime küstüm bugün 123 çıktım. 1 haftadır normal porsiyonlarda tencere yemekleri yiyorum regl sancılarım da başladı gerçi ama biraz inmesini bekliyordum Moralim bozuk... bütün hafta böyleydim.
Kışın diz altı çizme ve uzun etek kombinleri çok severim. Çizmelerim bilekte kaldı hâttâ çoraplarım bile olmadı. Bu işi çözmek zorundayım...

Dün diyet için kötü bir gündü umarım bugün güzel olur. Akşam üstü doğum günü için davetliyim 2 çocukla nasıl geçerse

Günaydın mutlu pazarlar

Dün yine 2 öğün yedim fakat kahvaltıda 3 dilim ekmek, akşam yemeğinde ise aburcubur oldu. bugün daha dikkatli olayım 2 öğün beslenme şekeri ve unu kabul etmiyor sankii

Dün %85 oranında kakaolu çukulata yedim aman yarabiim tadı çok kötü idi çukulata yiycem diye bu kadarda işkence olmaz kii

Ayy Bim e gelmişti glutensiz çikolata Allah'ım

Kızlar yumurta diyeti duyan yapan varmı?
Biraz bakındım güzel sonuçlar var. Deneyimleyen varmı?

Ayy Bim e gelmişti glutensiz çikolata Allah'ım

Kızlar yumurta diyeti duyan yapan varmı?
Biraz bakındım güzel sonuçlar var. Deneyimleyen varmı?
yapan biliyorum. yumurta saf protein olduğu için ve basit karbonhidrat yenmediği için doğal olarak 3 günde iyi verdiriyor. ama ben otur kalk yumurta yiyemem. o nedenle yapmadım hiç.

yapan biliyorum. yumurta saf protein olduğu için ve basit karbonhidrat yenmediği için doğal olarak 3 günde iyi verdiriyor. ama ben otur kalk yumurta yiyemem. o nedenle yapmadım hiç.
Hafta içi öğlen çıkan yemeği yesem akşamda yumurtalı boş yapsam 4 olmasında 2 olsun verdirdigi kilo demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…