Çocukları uyutuyorum abla rahatsızlardı bugün, pertim çıktı valla başım ağrıyor. Çok teşekkür ederim iyi gecelerBo
Mesaj tekrarı olmuş hadi yat uyu sabaha erken kalkıcaksın. kalbende yanındayım biliyorsun
Bol şanş canımmmDeğişiklik olarak çalışmaya başlıyorumbunu fırsata cevirip güzel menulerimle size örnek olcam inşallah
Yok canım diyetisyene baslamadım. Spor cok istiyorum ama kizimin uykusu en fazla 30 dk gunduz. Leslie istiyorum aslinda. Motive olsam ne yapmaliyim biliyorum ams aklim hep yemekdeYaa sen yeni diyetisyene başlamadın mı? Daha değişik ne yapabiliriz kii en iyisi bu hafta 3 gün spor yapalım önümüzdeki haftA 4 gün olsun varmısın ?
Hoşgeldin
Kendini tanitirmisin?
Hoşbuldum Kızlarhoşgeldin herhangi bir planlaman var mı? nasıl devam ediceksin şu ara beslenmemizi düzenlesek 2023 yazında çok rahat ederiz
HoşgeldinizHoşbuldum Kızlar
Elazığ'da yaşıyorum. Evliyim , 1 yaşında kizim var.
Şu sıralar özel eğitim öğretmenliği yapiyorum.
Uzun zamandır diyetle mücadele içindeyim . Çok başladım bıraktım. Hepsi de yememe bi türlü engel olamamamdan kaynaklı. İlk defa bu kadar irademi kontrol edemiyorum. İpin ucu kaçtı iyicene
Beni başlangıç çizgisi ayni olanlar anlar diye bu gruba katilmak istedim.
Planım sporla birlikte sağlıklı beslenebilmek. Çünkü sezeryandan dolayı göbek bölgemde sarkmalar varbu sefer elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum
HosgeldinizMerhaba kızlarr
Ben de 90 kilonun üstündeyim hatta biraz fazla üstündeyim
Sırf bu gruba girmek için hesap açtım. İnşallah motivasyon destek çok güzel olur
Canım aralıklı oructa ara öğün var. 2 ana öğün arası ara öğün yapabilirsin. Mutsuz etme kendini.iyi akşamlar kızlar nasılsınızyeni bir haftaya girdik bol iradeli günlerimiz olsun
2 öğün kuralını bozmasamda özelikle cumartesi 2 öğünüm pek iyi olmadı zaten cumarteside pazarda kahvaltıda 2 3 dilim kızarmış esmer ekmek yedim
bugünü yazayım kahvaltı 11:00:
2 haşlanmış yumurta, biraz peynir, 1.5 yemek kaşığı yeşil zeytin, 2 adet çengelköy salatalık, yarım turp, biraz roka, bir tatlı kaşığı petek bal
akşam 19 : 30
2 servis kaşığı prinç pilavı, bir tabak etli kurufasulye, yarım turp, biber turşusu ve birkaç dal yeşil soğan
saat 19:30 da yerım saat plates yaptım, şu anda da yeşil çay içiyorum
durumlar böyle iki öğünde beslensem sporda yapsam henüz ikisinide tam olarak yapamıyorum kii, tartı eksi göstermiyor bu şekildede nasıl devam ediceğim bilmiyorum iki öğünde beslenilse kalori açığı olması gerekiyor biraz daha devam edeyim bakalım şu insülün düzelicek yüksek tansiyan dengelinecek hikayesi varya iyi gelir diye umuyorum ...
Şuan 8-16 yapıyoruz biz. 16 saat açlık 8 saat yeme süresi (tabii sürekli değilbende bayılıyorum bu meyve ya iki öğün beslendiğim zaman nasıl yiyeceğim ki yemekle birlikte yesem ağır gelir ben balsız kakaosuz halinide çok severim
Bende tunik istiyorum aynen pantolon üstünegüle güle kullan cicilerinizamanla biraz incelince daha iyi durur bende bugünlerde güyecek bişey bulamıyorum almam lazım özelikle acil bluz pantulon üstü lazım montum botum var bu kış Allaha şükür
Bu diyeti detaylı inceledinmi? Çok bunalmış gördüm senisen kendine iyi geleni yap canım bakma bende deniyorum. şu an diyetisyene gitsem 6 öğün yemek verir belki bu beslenme vucut değerlerimi filan normale getirir daha sağlıklı olurum yoksa bir numarası yok yanii. bir süre deniyeceğim eksi görmesem çok öğünlü menülerime dönerim birde diyette ara öğünler beni mutlu ediyor şimdi düşünsene kahvaltı ile akşam yemeği arası bir sütlü kahve bile içemiyorum gerçi çok canım istese içerimde şimdilik uymaya çalışıyorum
Olabilir. Bunu kendine eziyete çevirme. Vücudumun buna ihtiyacı vardı de. 1 tabak yerine 2 kaşık yebu akşam menümde prinç pilavım olmasaydı iyi olurdu ama o kadar acıktım ki gözüm döndü pilavıda yedim zaten yemiyim diye pilav yapmamıştım ama bu seferde işyerinden pilavı aldık geldik yaniii
Hayırlı olsun canımYılın son diyetine yemin ederek sağlıklı beslenme programı olsun diye şekersiz beslenmeye geçiyorum. Yılbaşına kadar fire vermeden devam etmek nasip olsun
Yarın işbaşı yapıyorum şans dileyin
Bende haşlanmış sevmiyorum ama rafadan güzel oluyor bide yumurta salatası severim. Geçen nette tencereyle su kaynatti kepçeyle kaynar su alıp içine yumurta kırdı çok hoş oldu görüntüsü ama yinede haşlanmış yumurtaHaşlanmış yumurta yiyemiyorum ama omlet deneyeceğim. Bulguru da içine çeşitli sebzeler katıp yerim diye düşündüm.
Ayy bugün iyileşirler İnşallah ilk günden aklın kalmasinÇocukları uyutuyorum abla rahatsızlardı bugün, pertim çıktı valla başım ağrıyor. Çok teşekkür ederim iyi geceler
Canım yeni deneyimleri dene. Vazgeciyorsan sana uymadığı için vazgeç ama deneYok canım diyetisyene baslamadım. Spor cok istiyorum ama kizimin uykusu en fazla 30 dk gunduz. Leslie istiyorum aslinda. Motive olsam ne yapmaliyim biliyorum ams aklim hep yemekde
Hoşgeldin. Belli bir liste varmı? Diyetisyen filanHoşbuldum Kızlar
Uzun zamandır diyetle mücadele içindeyim . Çok başladım bıraktım. Hepsi de yememe bi türlü engel olamamamdan kaynaklı. İlk defa bu kadar irademi kontrol edemiyorum. İpin ucu kaçtı iyicene
Planım sporla birlikte sağlıklı beslenebilmek. Çünkü sezeryandan dolayı göbek bölgemde sarkmalar varbu sefer elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum
HoşgeldinMerhaba kızlarr
Sırf bu gruba girmek için hesap açtım. İnşallah motivasyon destek çok güzel olur
Hadi Allah kolaylık versinGünaydın 1 saat daha uyusam eyiydi ama uyandım
Günaydın uyandık uyandıkLoo uyanın sabah oldu
Bugün dönüşünü bekliyoruz hadi bakalım ilk günİyiki erken uyanmisim işime zor yetiştim evde
Güzel geçsin inşallahGünaydın uyandık uyandıkbirazdan kahvaltı yapıcam
Tamam canım şu 5 5 neymis bir arastirayımCanım aralıklı oructa ara öğün var. 2 ana öğün arası ara öğün yapabilirsin. Mutsuz etme kendini.
Şuan 8-16 yapıyoruz biz. 16 saat açlık 8 saat yeme süresi (tabii sürekli değil)
Bende tunik istiyorum aynen pantolon üstüne
Bu diyeti detaylı inceledinmi? Çok bunalmış gördüm seni
Olabilir. Bunu kendine eziyete çevirme. Vücudumun buna ihtiyacı vardı de. 1 tabak yerine 2 kaşık ye
Sanada anlatmayim artık yıllardır uzman olduk
Hayırlı olsun canım
Bende haşlanmış sevmiyorum ama rafadan güzel oluyor bide yumurta salatası severim. Geçen nette tencereyle su kaynatti kepçeyle kaynar su alıp içine yumurta kırdı çok hoş oldu görüntüsü ama yinede haşlanmış yumurta
Ayy bugün iyileşirler İnşallah ilk günden aklın kalmasin
Canım yeni deneyimleri dene. Vazgeciyorsan sana uymadığı için vazgeç ama dene
Belki motivasyonunu artırır
Arkadaşım 5-5 diyetiyle epey kilo vermişti mesela. Uzun vade deyapti hemde
Hoşgeldin. Belli bir liste varmı? Diyetisyen filan
Hoşgeldin
Kendini anlatsana
Varmı bir liste program
Hadi Allah kolaylık versin
HoşgeldinizHoşbuldum Kızlar
Hadi inşaAllah ben bu gruba ilk girdigimde 25 kilo vermistim.100 den 75 e . Dogumdan dolayı 85 de kaldım kendimi yine bu grupda buldum. Beraber veririz umarımMerhaba kızlarr
Ödem mödem gidene bak sen. Arkasından el sallaSelâm ilk günün sonucu -900 ödem atımı oldu Eki Görüntüle 3172462
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?