Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaa sen yeni diyetisyene başlamadın mı? Daha değişik ne yapabiliriz kii en iyisi bu hafta 3 gün spor yapalım önümüzdeki haftA 4 gün olsun varmısın ?
Yok canım diyetisyene baslamadım. Spor cok istiyorum ama kizimin uykusu en fazla 30 dk gunduz. Leslie istiyorum aslinda. Motive olsam ne yapmaliyim biliyorum ams aklim hep yemekde

Hoşgeldin
Kendini tanitirmisin?
hoşgeldin herhangi bir planlaman var mı? nasıl devam ediceksin şu ara beslenmemizi düzenlesek 2023 yazında çok rahat ederiz
Hoşbuldum Kızlar
Elazığ'da yaşıyorum. Evliyim , 1 yaşında kizim var.
Şu sıralar özel eğitim öğretmenliği yapiyorum.
Uzun zamandır diyetle mücadele içindeyim . Çok başladım bıraktım. Hepsi de yememe bi türlü engel olamamamdan kaynaklı. İlk defa bu kadar irademi kontrol edemiyorum. İpin ucu kaçtı iyicene
Beni başlangıç çizgisi ayni olanlar anlar diye bu gruba katilmak istedim.
Planım sporla birlikte sağlıklı beslenebilmek. Çünkü sezeryandan dolayı göbek bölgemde sarkmalar var bu sefer elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum

Hoşgeldiniz
Merhaba kızlarr
Ben de 90 kilonun üstündeyim hatta biraz fazla üstündeyim
Sırf bu gruba girmek için hesap açtım. İnşallah motivasyon destek çok güzel olur
Hosgeldiniz

Canım aralıklı oructa ara öğün var. 2 ana öğün arası ara öğün yapabilirsin. Mutsuz etme kendini.
bende bayılıyorum bu meyve ya iki öğün beslendiğim zaman nasıl yiyeceğim ki yemekle birlikte yesem ağır gelir ben balsız kakaosuz halinide çok severim
Şuan 8-16 yapıyoruz biz. 16 saat açlık 8 saat yeme süresi (tabii sürekli değil )
güle güle kullan cicilerini zamanla biraz incelince daha iyi durur bende bugünlerde güyecek bişey bulamıyorum almam lazım özelikle acil bluz pantulon üstü lazım montum botum var bu kış Allaha şükür
Bende tunik istiyorum aynen pantolon üstüne
Bu diyeti detaylı inceledinmi? Çok bunalmış gördüm seni
bu akşam menümde prinç pilavım olmasaydı iyi olurdu ama o kadar acıktım ki gözüm döndü pilavıda yedim zaten yemiyim diye pilav yapmamıştım ama bu seferde işyerinden pilavı aldık geldik yaniii
Olabilir. Bunu kendine eziyete çevirme. Vücudumun buna ihtiyacı vardı de. 1 tabak yerine 2 kaşık ye
Sanada anlatmayim artık yıllardır uzman olduk
Yılın son diyetine yemin ederek sağlıklı beslenme programı olsun diye şekersiz beslenmeye geçiyorum. Yılbaşına kadar fire vermeden devam etmek nasip olsun

Yarın işbaşı yapıyorum şans dileyin
Hayırlı olsun canım
Haşlanmış yumurta yiyemiyorum ama omlet deneyeceğim. Bulguru da içine çeşitli sebzeler katıp yerim diye düşündüm.
Bende haşlanmış sevmiyorum ama rafadan güzel oluyor bide yumurta salatası severim. Geçen nette tencereyle su kaynatti kepçeyle kaynar su alıp içine yumurta kırdı çok hoş oldu görüntüsü ama yinede haşlanmış yumurta
Çocukları uyutuyorum abla rahatsızlardı bugün, pertim çıktı valla başım ağrıyor. Çok teşekkür ederim iyi geceler
Ayy bugün iyileşirler İnşallah ilk günden aklın kalmasin
Yok canım diyetisyene baslamadım. Spor cok istiyorum ama kizimin uykusu en fazla 30 dk gunduz. Leslie istiyorum aslinda. Motive olsam ne yapmaliyim biliyorum ams aklim hep yemekde
Canım yeni deneyimleri dene. Vazgeciyorsan sana uymadığı için vazgeç ama dene
Belki motivasyonunu artırır
Arkadaşım 5-5 diyetiyle epey kilo vermişti mesela. Uzun vade deyapti hemde
Hoşgeldin. Belli bir liste varmı? Diyetisyen filan
Merhaba kızlarr
Sırf bu gruba girmek için hesap açtım. İnşallah motivasyon destek çok güzel olur
Hoşgeldin
Kendini anlatsana
Varmı bir liste program
Günaydın 1 saat daha uyusam eyiydi ama uyandım
Hadi Allah kolaylık versin

Dünkü menüm
Öğlen et sote salata nohutlu pirinç pilavı vardı. Pilavdan 2 yk yedim et sitenin etlerini yedim salatayı komple yedim
Akşam fırında balık salata 1-2 dal Özil turşusu yedim. Su 1 lt bile yok.
Yemekten sonra lesli 1 mil yaptım
Akşam acayip bir baş ağrısı ve bulantı yaşadım. İlaca rağmen geçmedi. Şimdi daha iyiyim çok şükür

Tamam canım şu 5 5 neymis bir arastirayım

Hoşgeldiniz benimde 10 aylık kızım var birlikde veririz insaAllah.
Merhaba kızlarr
Hadi inşaAllah ben bu gruba ilk girdigimde 25 kilo vermistim.100 den 75 e . Dogumdan dolayı 85 de kaldım kendimi yine bu grupda buldum. Beraber veririz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…