Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar nasılsınız yeni bir haftaya girdik bol iradeli günlerimiz olsun

2 öğün kuralını bozmasamda özelikle cumartesi 2 öğünüm pek iyi olmadı zaten cumarteside pazarda kahvaltıda 2 3 dilim kızarmış esmer ekmek yedim
bugünü yazayım kahvaltı 11:00:
2 haşlanmış yumurta, biraz peynir, 1.5 yemek kaşığı yeşil zeytin, 2 adet çengelköy salatalık, yarım turp, biraz roka, bir tatlı kaşığı petek bal

akşam 19 : 30
2 servis kaşığı prinç pilavı, bir tabak etli kurufasulye, yarım turp, biber turşusu ve birkaç dal yeşil soğan

saat 19:30 da yerım saat plates yaptım, şu anda da yeşil çay içiyorum

durumlar böyle iki öğünde beslensem sporda yapsam henüz ikisinide tam olarak yapamıyorum kii, tartı eksi göstermiyor bu şekildede nasıl devam ediceğim bilmiyorum iki öğünde beslenilse kalori açığı olması gerekiyor biraz daha devam edeyim bakalım şu insülün düzelicek yüksek tansiyan dengelinecek hikayesi varya iyi gelir diye umuyorum ...

Bozmaktan değil toparlamamaktan kork sonuçta ömür boyu pilav cacık olmaz.
Benim bu ara favori tatlım Trabzon hurması 1 YK kakao 1 TK bal bizzz rondo enfes
bende bayılıyorum bu meyve ya iki öğün beslendiğim zaman nasıl yiyeceğim ki yemekle birlikte yesem ağır gelir ben balsız kakaosuz halinide çok severim

Burdan niye bildirim gelmemişse bana. Bugün aldığım yeni ciciler geldi ama asla tam istediğim gibi durmadı üzerimde.
güle güle kullan cicilerini zamanla biraz incelince daha iyi durur bende bugünlerde güyecek bişey bulamıyorum almam lazım özelikle acil bluz pantulon üstü lazım montum botum var bu kış Allaha şükür

günün iyi geçmiş aslında şahsen ben her gün bulgur pilavı yiyerek eksi göremem. denemek istiyorsan dene ama kendini bıktırtma listende proteğin eksiği var.. bunu zaten sende biliyorsun sen yumurta yiyemiyordun değil mi? yoksa karıştırdım mıı birde hergün buraya yaz bende sporu çoğaltmaya çalışacağım bu kış 3 basamaklı rakamlarda kurtulsak çok iyi olucak

Denedim cumartesi bir gün bile yapamadım
sen kendine iyi geleni yap canım bakma bende deniyorum. şu an diyetisyene gitsem 6 öğün yemek verir belki bu beslenme vucut değerlerimi filan normale getirir daha sağlıklı olurum yoksa bir numarası yok yanii. bir süre deniyeceğim eksi görmesem çok öğünlü menülerime dönerim birde diyette ara öğünler beni mutlu ediyor şimdi düşünsene kahvaltı ile akşam yemeği arası bir sütlü kahve bile içemiyorum gerçi çok canım istese içerimde şimdilik uymaya çalışıyorum

Sabit yiyecekler bir süre sıkar. Bulgur da tek başına kg verdirmez aslında şişlik yapabilir bile. Bence sağlıklı beslenme olarak devam et. İnsülin direnci, tiroid falan varsa ilaçsız vermen zorlaşıyor olabilir

Sporda aynı anda başladın. Bence meyvesini yakında alacaksın 1 ay sabret iyi bir eksi ve incelme göreceksin

güle güle kullan cicilerini zamanla biraz incelince daha iyi durur bende bugünlerde güyecek bişey bulamıyorum almam lazım özelikle acil bluz pantulon üstü lazım montum botum var bu kış Allaha şükür
Onlar benimde var. Evdekilere girsem ama daralttirdim ya çok akilliyim, giyemiyorum şimdi

Haşlanmış yumurta yiyemiyorum ama omlet deneyeceğim. Bulguru da içine çeşitli sebzeler katıp yerim diye düşündüm.

Bo
Yılın son diyetine yemin ederek sağlıklı beslenme programı olsun diye şekersiz beslenmeye geçiyorum. Yılbaşına kadar fire vermeden devam etmek nasip olsun

Yarın işbaşı yapıyorum şans dileyin
Bol şanslar canım öpüyorum seni, kalbende yanındayım biliyorsun

Bo
Yılın son diyetine yemin ederek sağlıklı beslenme programı olsun diye şekersiz beslenmeye geçiyorum. Yılbaşına kadar fire vermeden devam etmek nasip olsun

Yarın işbaşı yapıyorum şans dileyin

Mesaj tekrarı olmuş hadi yat uyu sabaha erken kalkıcaksın. kalbende yanındayım biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…