HoşgeldinBen de araniza gelip kilo vermek istiyorum
Dün 92 kilo idim. Aynalara küstüm resmen hiç bi kiyafetim olmuyor
bende bayılıyorum bu meyve ya iki öğün beslendiğim zaman nasıl yiyeceğim ki yemekle birlikte yesem ağır gelir ben balsız kakaosuz halinide çok severimBozmaktan değil toparlamamaktan kork sonuçta ömür boyu pilav cacık olmaz.
Benim bu ara favori tatlım Trabzon hurması 1 YK kakao 1 TK bal bizzz rondo enfes
güle güle kullan cicileriniBurdan niye bildirim gelmemişse bana. Bugün aldığım yeni ciciler geldi ama asla tam istediğim gibi durmadı üzerimde.
hoşgeldin herhangi bir planlaman var mı? nasıl devam ediceksin şu ara beslenmemizi düzenlesek 2023 yazında çok rahat ederizBen de araniza gelip kilo vermek istiyorum
Dün 92 kilo idim. Aynalara küstüm resmen hiç bi kiyafetim olmuyor
günün iyi geçmiş aslında şahsen ben her gün bulgur pilavı yiyerek eksi göremem. denemek istiyorsan dene ama kendini bıktırtma listende proteğin eksiği var.. bunu zaten sende biliyorsun sen yumurta yiyemiyordun değil mi? yoksa karıştırdım mııMerhabalar kızlar
Klasik pazartesi diyet başlaması yaptım yine umarım bu sefer olur. Geçen gün TV de ameliyatsız 60 kilo veren birinden duydum uzunca bir süre sadece bulgur pilavı cacık ve salata yediğini ve verdiğini söyledi. Denemeye değer diye düşündüm.
Şöyle bir menüm var bugün
Sabah yok
Öğle 3 ince dilim tahıllı ekmek,2 parmak kadar beyaz peynir,5 siyah zeytin,çay
Gün içinde sütlü filtre kahve
Akşam 1 tabak sebzeli bulgur pilavı,1 kase cacık ve çoban salata
Ne dersiniz ?
Burda beni tek zorlayan tatlı eksikliği olacak eğer ona dayanabilirsem olur gibi geliyor.
Hafta sonu verimli geçti aslında ama bu sabah tartılmayı unuttum. Ben sürekli buraya yazmak istiyorum ama bazen o kadar moralsiz ve dirayetsiz oluyorum öyle çok yiyorum ki yazıp moralinizi bozmak istemiyorum.
Bugün itibariyle tekrar günlük yazacağım inşallah
sen kendine iyi geleni yap canım bakma bende deniyorum. şu an diyetisyene gitsem 6 öğün yemek verir belki bu beslenme vucut değerlerimi filan normale getirir daha sağlıklı olurum yoksa bir numarası yok yanii. bir süre deniyeceğim eksi görmesem çok öğünlü menülerime dönerim birde diyette ara öğünler beni mutlu ediyor şimdi düşünsene kahvaltı ile akşam yemeği arası bir sütlü kahve bile içemiyorum gerçi çok canım istese içerimde şimdilik uymaya çalışıyorumDenedim cumartesi bir gün bile yapamadım
Yok ya kollarım çok berbat durdu. Hırka ve Kazak aldım. Standart beden olunca kollardan dimdirin oldular ama giycem tabikiNeden acaba. Kendi kendine ön yargılı olmayasın
Sabit yiyecekler bir süre sıkar. Bulgur da tek başına kg verdirmez aslında şişlik yapabilir bile. Bence sağlıklı beslenme olarak devam et. İnsülin direnci, tiroid falan varsa ilaçsız vermen zorlaşıyor olabilirMerhabalar kızlar
Klasik pazartesi diyet başlaması yaptım yine umarım bu sefer olur. Geçen gün TV de ameliyatsız 60 kilo veren birinden duydum uzunca bir süre sadece bulgur pilavı cacık ve salata yediğini ve verdiğini söyledi. Denemeye değer diye düşündüm.
Şöyle bir menüm var bugün
Sabah yok
Öğle 3 ince dilim tahıllı ekmek,2 parmak kadar beyaz peynir,5 siyah zeytin,çay
Gün içinde sütlü filtre kahve
Akşam 1 tabak sebzeli bulgur pilavı,1 kase cacık ve çoban salata
Ne dersiniz ?
Burda beni tek zorlayan tatlı eksikliği olacak eğer ona dayanabilirsem olur gibi geliyor.
Hafta sonu verimli geçti aslında ama bu sabah tartılmayı unuttum. Ben sürekli buraya yazmak istiyorum ama bazen o kadar moralsiz ve dirayetsiz oluyorum öyle çok yiyorum ki yazıp moralinizi bozmak istemiyorum.
Bugün itibariyle tekrar günlük yazacağım inşallah
Sporda aynı anda başladın. Bence meyvesini yakında alacaksın 1 ay sabret iyi bir eksi ve incelme göreceksiniyi akşamlar kızlar nasılsınızyeni bir haftaya girdik bol iradeli günlerimiz olsun
2 öğün kuralını bozmasamda özelikle cumartesi 2 öğünüm pek iyi olmadı zaten cumarteside pazarda kahvaltıda 2 3 dilim kızarmış esmer ekmek yedim
bugünü yazayım kahvaltı 11:00:
2 haşlanmış yumurta, biraz peynir, 1.5 yemek kaşığı yeşil zeytin, 2 adet çengelköy salatalık, yarım turp, biraz roka, bir tatlı kaşığı petek bal
akşam 19 : 30
2 servis kaşığı prinç pilavı, bir tabak etli kurufasulye, yarım turp, biber turşusu ve birkaç dal yeşil soğan
saat 19:30 da yerım saat plates yaptım, şu anda da yeşil çay içiyorum
durumlar böyle iki öğünde beslensem sporda yapsam henüz ikisinide tam olarak yapamıyorum kii, tartı eksi göstermiyor bu şekildede nasıl devam ediceğim bilmiyorum iki öğünde beslenilse kalori açığı olması gerekiyor biraz daha devam edeyim bakalım şu insülün düzelicek yüksek tansiyan dengelinecek hikayesi varya iyi gelir diye umuyorum ...
Onlar benimde var. Evdekilere girsem ama daralttirdim ya çok akilliyim, giyemiyorum şimdigüle güle kullan cicilerinizamanla biraz incelince daha iyi durur bende bugünlerde güyecek bişey bulamıyorum almam lazım özelikle acil bluz pantulon üstü lazım montum botum var bu kış Allaha şükür
Haşlanmış yumurta yiyemiyorum ama omlet deneyeceğim. Bulguru da içine çeşitli sebzeler katıp yerim diye düşündüm.günün iyi geçmiş aslında şahsen ben her gün bulgur pilavı yiyerek eksi göremem. denemek istiyorsan dene ama kendini bıktırtma listende proteğin eksiği var.. bunu zaten sende biliyorsun sen yumurta yiyemiyordun değil mi? yoksa karıştırdım mııbirde hergün buraya yaz bende sporu çoğaltmaya çalışacağım bu kış 3 basamaklı rakamlarda kurtulsak çok iyi olucak
Omlet tavada yumurta bende öyle yiyorum. Yada sebzeli yumurta(mantarlı kapyali), menemen. Haşlama bende sevemiyorumHaşlanmış yumurta yiyemiyorum ama omlet deneyeceğim. Bulguru da içine çeşitli sebzeler katıp yerim diye düşündüm.
Ne yapsak degsik birsey denemek motive edermiki ?Bende öyleyim nasıl olcak bu iş hala aklım fikrim yemekte ya sabir
Değişiklik olarak çalışmaya başlıyorumNe yapsak degsik birsey denemek motive edermiki ?
Yaa sen yeni diyetisyene başlamadın mı? Daha değişik ne yapabiliriz kii en iyisi bu hafta 3 gün spor yapalım önümüzdeki haftA 4 gün olsun varmısın ?Ne yapsak degsik birsey denemek motive edermiki ?
Bol şanslar canım öpüyorum seni, kalbende yanındayım biliyorsunYılın son diyetine yemin ederek sağlıklı beslenme programı olsun diye şekersiz beslenmeye geçiyorum. Yılbaşına kadar fire vermeden devam etmek nasip olsun
Yarın işbaşı yapıyorum şans dileyin
Yılın son diyetine yemin ederek sağlıklı beslenme programı olsun diye şekersiz beslenmeye geçiyorum. Yılbaşına kadar fire vermeden devam etmek nasip olsun
Yarın işbaşı yapıyorum şans dileyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?