Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menüm
12.30 karnıyarık bulgur pilavı cacık
17.00 fırında tavuk but 1.5 3 parça patates salata 1 kase yoğurt
Su 1lt
Listen çok güzel olmuş dün ve evet haklıydın bu beslenme düzeni beni biraz mutsuz etti tamam dayanamayınca ara öğün yaparım artık dün niyetliydim ara öğün yapayım dedim bir baktım elaman önüme yıkanmış doğranmış hurma koydu yedim.

2 gündür iyi gitmiyor dün işyerinde akşam yemeği yedim ordada kurufasulye pilav vardı 2 3 gündür beslenmemi sevmiyorum bu iki gün cok dikkat etmem lazım dün akşam bebek görmesine gittik orda bir dilim pasta ( hepsini yemedim) biraz fındık ve tokatan gelen ayva vardı bir kaç dilim onu yedim akşam yemeğimde ağır olunca hem fazla geldi hemde 16 saati bozmuş oldum neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz

Annem de 2 öğün besleniyor oda dün AAA ne kadar güzel kilo vermişsin diyen arkadaşına anlatıyordu evet inceldim ama zıkkım tartı inmiyor

Bendede durum aynı bu iki öğün beslenme bayağı sıkılaşma sağladı ama tartıya yansımıyor buda insanın canını sıkıyor doğrusu ...

Canım çok darlama kendini ana öğününe seni mutlu edecek şeyler koy. Face den sana arada menü çalayım mi? Özelden atarım
Belki tartı bozuktur belki vücut şok a girmiştir. Gidenlerin yerine su tutuyordur. Evde olduğun bir gün ödem atıcı biseyler dene bakalım

Yok faceden gurubu takibe aldim bakmayı unutuyorum dur bakiim

Tarifleri göremedim

Tünaydın dünkü menüm

Sabah yok
Öğle 3 dilim ekmek ,2 parmak beyaz peynirli yaptığım 2 yumurtalı omlet,5 zeytin, çay
Ara sütlü filtre kahve
Akşam 1 tabak ıspanaklı bulgur pilavı,bol yoğurt ve yemekten sonra regl olduğum için dayanamayıp 1 porsiyon Kıbrıs tatlısı yedim.

reglden ötürü bu hafta biraz az gidebilir ama olsun gitsin de
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

Ekmek acıkmani artirmiyor mu?
Bir süredir sadece hafta sonu ekmek yiyorum

Ekmek acıkmani artirmiyor mu?
Bir süredir sadece hafta sonu ekmek yiyorum
Beyaz ekmek olsa haklısın bana da öyle bir etki yapıyor ama siyez veya ekşi mayalı tam buğday ekmeği yiyorum oldukça tok tutuyor.
Hem gittiğim tüm diyetisyenler kesinlikle ekmeği kesmiyoruz maks.gunde ince 6 dilim yiyoruz demişlerdi ama tabi benim kilom yüksek olduğu için 6

Evet depresyonun engelleyici etkisi varmış öyle duymuştum. Onlarda pahalı oluyor. Şimdi nasıl fiyatı bilmiyorum da kaç ay önce baton ekmeği 30 TL ye almıştı Arkadaş

iyi akşamlar kızlar nasılsınız napıyorsunuz

bende iyiyim bu günde iki öğün beslendim yediklerim biraz fazla oldu kahvaltıda kalasik kahvaltımın yanında 2 dilim kızarmış ekmek yedim. akşamda bir kase mercimek çorbası, 1.5 dilim ekmek az maydanoz ile 2 3 dilim salatalık sonrasında çayla yulafla yapılmış 2 kurabiye yedim tadını pek beğenmedim kızım yapmıştı. işin özeti beslenmemden memnun değilim neyse yeşil çayımı içtim bu akşam saat 9 da plates dersim var

Dukan birası yapıyorum canım tatlı isteğini kesiyormus. Bugün tüm gün tatlı diye sayikladim. Acayip gergindim bugün. Gerginligim kalbime yansıdı resmen ritim bozukluğu yaşadım.

Dukan birası yapıyorum canım tatlı isteğini kesiyormus. Bugün tüm gün tatlı diye sayikladim. Acayip gergindim bugün. Gerginligim kalbime yansıdı resmen ritim bozukluğu yaşadım.
geçmiş olsun canım sıkma canını lütfen bişeyemi moralin bozuldu nolduu. bazen sebepsiz yerede insanın canı darlanıyor neden böyle oldum ki acaba detirtiyor

şu dukan birasını 1 kere denedim çarptı resmen birde kış yaa sürekli sıcak bişeyler içiyorum

Öğlen yayla çorbası fırın tavuk elma
3 de yarım elma(artık topladım)
17 de yarım kase mercimek çorbası 1 tabak ıspanak yemeği yarım
kase yoğurt biraz salata
19 canım çok tatlı istedi. Muz ve Trabzon hurmasına kakao katıp bizz yaptım puding niyatine yedim. Sabah beri tatlı sayikliyordum. O da şekerini oynattı galiba . Ayak üstü uyuyacaktim. Kalktım zumba ve lesli yaptım. Uykum hala var ama spor yapmış oldum. Üstüne bide Dukan birası yaptım. Şimdi de yorgunluk kahvesi

Büyük oğlanın veli toplantısı vardı. Bide sebepsiz bir gerginlik vardı bugün iş ortamında. Herkesin kulağına su kaçmış gibi kimse kimseyi anlamıyor

Ben de geçmişte 13 kilo verdim. o zaman nasıl bi azim vardı bizde de şimdi bulamıyoz bilmiyorum. İstek var ama yapacak irade yok
afiyet olsun canım. kaç kilosun?
fanta hem çok şekerli hem de asidik zararlı bir içecek. içmemeni tavsiye ederim. kilo vermeni çok etkiler aynı zamanda.
92 kiloyum
Face de hangi grubu takip ediyorsunuz

Ben de geçmişte 13 kilo verdim. o zaman nasıl bi azim vardı bizde de şimdi bulamıyoz bilmiyorum. İstek var ama yapacak irade yok

92 kiloyum

Aralıklı oruç gurubu orda menüler filan paylaşıyorlar öncesi sonrası resimi insan motive oluyor

Sadece ben faceyi daha sık açıp bakmam lazım

92 kiloyum

Aralıklı oruç dusunurmusun?
Bugün ben menü yazmiyim, hafta ortasını güzelce yiyerek kapattım. Ama Perşembe ve cuma için güzel bi azim gizli içimde
Dün yapamadığım sporu bugün yapacam inşallah. Şu kız bi uyusun
Bence menü yaz. Acı gerçeklerle yüzleş. Onu paylaşmanın ağırlığını yaşa. Hep bize anlayacağın bilinci oluşacak. Kızlara nasıl yazarim bunu demeye başlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…