Listen çok güzel olmuş dünMenüm
12.30 karnıyarık bulgur pilavı cacık
17.00 fırında tavuk but 1.5 3 parça patates salata 1 kase yoğurt
Su 1lt
Canım çok darlama kendini ana öğününe seni mutlu edecek şeyler koy. Face den sana arada menü çalayım mi? Özelden atarımListen çok güzel olmuş dünve evet haklıydın bu beslenme düzeni beni biraz mutsuz etti tamam dayanamayınca ara öğün yaparım artık dün niyetliydim ara öğün yapayım dedim bir baktım elaman önüme yıkanmış doğranmış hurma koydu yedim.
2 gündür iyi gitmiyor dün işyerinde akşam yemeği yedim ordada kurufasulye pilav vardı 2 3 gündür beslenmemi sevmiyorum bu iki gün cok dikkat etmem lazım dün akşam bebek görmesine gittik orda bir dilim pasta ( hepsini yemedim) biraz fındık ve tokatan gelen ayva vardı bir kaç dilim onu yedim akşam yemeğimde ağır olunca hem fazla geldi hemde 16 saati bozmuş oldum neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz
Annem de 2 öğün besleniyor oda dün AAA ne kadar güzel kilo vermişsin diyen arkadaşına anlatıyordu evet inceldim ama zıkkım tartı inmiyor
Bendede durum aynı bu iki öğün beslenme bayağı sıkılaşma sağladı ama tartıya yansımıyor buda insanın canını sıkıyor doğrusu ...
Yok faceden gurubu takibe aldim bakmayı unutuyorum dur bakiimCanım çok darlama kendini ana öğününe seni mutlu edecek şeyler koy. Face den sana arada menü çalayım mi? Özelden atarım
Belki tartı bozuktur belki vücut şok a girmiştir. Gidenlerin yerine su tutuyordur. Evde olduğun bir gün ödem atıcı biseyler dene bakalım
Ekmek acıkmani artirmiyor mu?Tünaydın dünkü menüm
Sabah yok
Öğle 3 dilim ekmek ,2 parmak beyaz peynirli yaptığım 2 yumurtalı omlet,5 zeytin, çay
Ara sütlü filtre kahve
Akşam 1 tabak ıspanaklı bulgur pilavı,bol yoğurt ve yemekten sonra regl olduğum için dayanamayıp 1 porsiyon Kıbrıs tatlısı yedim.
reglden ötürü bu hafta biraz az gidebilir ama olsun gitsin de
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Beyaz ekmek olsa haklısın bana da öyle bir etki yapıyor ama siyez veya ekşi mayalı tam buğday ekmeği yiyorum oldukça tok tutuyor.Ekmek acıkmani artirmiyor mu?
Bir süredir sadece hafta sonu ekmek yiyorum
Evet depresyonun engelleyici etkisi varmış öyle duymuştum. Onlarda pahalı oluyor. Şimdi nasıl fiyatı bilmiyorum da kaç ay önce baton ekmeği 30 TL ye almıştı ArkadaşBeyaz ekmek olsa haklısın bana da öyle bir etki yapıyor ama siyez veya ekşi mayalı tam buğday ekmeği yiyorum oldukça tok tutuyor.
Hem gittiğim tüm diyetisyenler kesinlikle ekmeği kesmiyoruz maks.gunde ince 6 dilim yiyoruz demişlerdi ama tabi benim kilom yüksek olduğu için 6
Dukan birası yapıyorum canım tatlı isteğini kesiyormus. Bugün tüm gün tatlı diye sayikladim. Acayip gergindim bugün. Gerginligim kalbime yansıdı resmen ritim bozukluğu yaşadım.iyi akşamlar kızlar nasılsınız napıyorsunuz
bende iyiyim bu günde iki öğün beslendim yediklerim biraz fazla oldu kahvaltıda kalasik kahvaltımın yanında 2 dilim kızarmış ekmek yedim. akşamda bir kase mercimek çorbası, 1.5 dilim ekmek az maydanoz ile 2 3 dilim salatalık sonrasında çayla yulafla yapılmış 2 kurabiye yedim tadını pek beğenmedim kızım yapmıştı. işin özeti beslenmemden memnun değilim neyse yeşil çayımı içtim bu akşam saat 9 da plates dersim var
geçmiş olsun canım sıkma canını lütfen bişeyemi moralin bozuldu nolduu. bazen sebepsiz yerede insanın canı darlanıyor neden böyle oldum ki acaba detirtiyorDukan birası yapıyorum canım tatlı isteğini kesiyormus. Bugün tüm gün tatlı diye sayikladim. Acayip gergindim bugün. Gerginligim kalbime yansıdı resmen ritim bozukluğu yaşadım.
Büyük oğlanın veli toplantısı vardı. Bide sebepsiz bir gerginlik vardı bugün iş ortamında. Herkesin kulağına su kaçmış gibi kimse kimseyi anlamıyorgeçmiş olsun canım sıkma canını lütfen bişeyemi moralin bozuldu nolduu. bazen sebepsiz yerede insanın canı darlanıyor neden böyle oldum ki acaba detirtiyor
şu dukan birasını 1 kere denedim çarptı resmen birde kış yaa sürekli sıcak bişeyler içiyorum
Ben de geçmişte 13 kilo verdim. o zaman nasıl bi azim vardı bizde de şimdi bulamıyoz bilmiyorum. İstek var ama yapacak irade yok3 ana 2 ara öğün mutlaka yedim. Ekmek gunluk 2 3 dilim tambugday yedim pilav patates tatli hamur isi vs asla yemedim. 2 ay kadarda leslie yaptım. O diyette ki kural suydu ogun atlarsan metabolizma yavaslar ara ogunler meyve kahve tarziydi kahvalti liht peynir zeytin haslanmis yumurta. Sık sık zeytin yagli kabak tukettim ogle ve aksam yemeginde. Meyvede havuc muz cilek disinda kısmadım. Ama yogurt corbasini tb unuyla yapmama ragmen pirinc var diye yemedim o zaman cok azimliydim. Yıllarcada beyaz ekmek pilav yemiyerek korudum. Simdi azim yok malesef
92 kiloyumafiyet olsun canım. kaç kilosun?
fanta hem çok şekerli hem de asidik zararlı bir içecek. içmemeni tavsiye ederim. kilo vermeni çok etkiler aynı zamanda.
Face de hangi grubu takip ediyorsunuzCanım çok darlama kendini ana öğününe seni mutlu edecek şeyler koy. Face den sana arada menü çalayım mi? Özelden atarım
Belki tartı bozuktur belki vücut şok a girmiştir. Gidenlerin yerine su tutuyordur. Evde olduğun bir gün ödem atıcı biseyler dene bakalım
Aralıklı oruç gurubu orda menüler filan paylaşıyorlar öncesi sonrası resimi insan motive oluyorBen de geçmişte 13 kilo verdim. o zaman nasıl bi azim vardı bizde de şimdi bulamıyoz bilmiyorum. İstek var ama yapacak irade yok
92 kiloyum
Face de hangi grubu takip ediyorsunuz
Bazende geldimi üst üstemi geliyor nee, eminim fındık kabuğunu doldurmayacak meselelerdirBüyük oğlanın veli toplantısı vardı. Bide sebepsiz bir gerginlik vardı bugün iş ortamında. Herkesin kulağına su kaçmış gibi kimse kimseyi anlamıyor
Aralıklı oruç dusunurmusun?Ben de geçmişte 13 kilo verdim. o zaman nasıl bi azim vardı bizde de şimdi bulamıyoz bilmiyorum. İstek var ama yapacak irade yok
92 kiloyum
Face de hangi grubu takip ediyorsunuz
Bence menü yaz. Acı gerçeklerle yüzleş. Onu paylaşmanın ağırlığını yaşa. Hep bize anlayacağın bilinci oluşacak. Kızlara nasıl yazarim bunu demeye başlarsınBugün ben menü yazmiyim, hafta ortasını güzelce yiyerek kapattım. Ama Perşembe ve cuma için güzel bi azim gizli içimde
Dün yapamadığım sporu bugün yapacam inşallah. Şu kız bi uyusun
Aynen öyle canımBazende geldimi üst üstemi geliyor nee, eminim fındık kabuğunu doldurmayacak meselelerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?