Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yanlız bunu çekmeyi nasıl başardım bilmiyorum
Ama rakam beni mutlu etmedi. Dünde aynı rakamdi. Dün arkada bıraktığım onca şeye karşılık 82 yi görmem gerekiyordu
Gectin beni ama olmazki boyle ben diyet yapmadik bozdum gitti hic tartilasim yok

Tunaydin uğrayamadim bu aralar daha düzenli gelmeye caliscam kg ektedir

Herkes iyi mi kg dışında ne var ne yok hayatinizda. Ben daha işe alişamadim 3 gün gitmek beni biraz hirpaladi dogrusu, alışırım inşallah

Eklentiler

• IMG_20221209_121310.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 33
Tunaydin uğrayamadim bu aralar daha düzenli gelmeye caliscam kg ektedir

Herkes iyi mi kg dışında ne var ne yok hayatinizda. Ben daha işe alişamadim 3 gün gitmek beni biraz hirpaladi dogrusu, alışırım inşallah
iyiyiz senin işe alışmanı bekliyoruuuz neden alışamadın hem 4 gün demiştin 3 güne düşmüş bak yavaş yavaş alışırsın ben uzun yıllar evde kaldıktan sonra işe başladığımda 15 gün yüzüm gözüm şişmişti beni gören korkuyordu noldu sana diye alışınca normale döndüm

merhabalaar benden haberler pek iyi değil bu iki öğün beslenme benim canımı sıkmaya başladı 10 günüde geçti sankii bir ekside göremedim. gerçi taam bir uyamadım da sankii dün akşam klasiğimdir perşembe akşamlarına denk gelebiliyor bazen. dün iş yerinde yemek yediğim halde eve gelince eşimlede kahvaltı yaptım fazla kaçtı resmen ekmek peynir batağına düştüm zayıf noktam zaten ...

iki öğün bana şöyle uymadı eşim evde adam kalkıyor kahvaltı yapmak istiyor olmaz benim için erken diyorum gibiii....... saati bekleme işi birde iki öğün besleniceğim derken öğünlerim ağır oluyor fazla acıkma ile daha fazla yiyorum sankiii

neyse bugün tekrardan yeniden devam geç kahvaltı yaptık yine yaparsam 1 ara öğün yaparım 2 dilim kızarmış ekmekle klasik renkli güzel kahvaltımı yaptım akşam içinde tavuk çıkartım buzluktan ara öğün yapıcam diye veya yapmıycam diye kendimii şartlamıyacağım bakalım yedilklerimi yazarım ....

Hiç oturma yok abla ondan Alisamadim hemen. Mola da onlar belirliyor dün erken çıktım sonraya çok ayakta kaldım mesela alışırım inşallah sagolasin

Bence sen çoklu öğüne geçmelisin. Her bünyede fayda vermez o. Mesela kahvaltı iki ara öğün akşam yemeği bana en iyi gelendi. Diyetisyene söylediğimde o da mantıksız dememişti ve listelerinde böyle hazırlardi

evet bunun gibiii değiştireceğim kendimi kasmıyacağım iki öğünde beslensen alman gereken kaloriden aşağı yemeyince kilo verimi olmuyor yok iki öğün beslen istediğini ye durumu yok yanii....

Hiç oturma yok abla ondan Alisamadim hemen. Mola da onlar belirliyor dün erken çıktım sonraya çok ayakta kaldım mesela alışırım inşallah sagolasin
Aahh canım zormuş oturmamak nedir yaa , mesela müşteri yok sabah erken yinede oturamıyormusunuz her işin bir zorluğu var çalışmak böyle bişey işte

Merhabalar hanımlar

Bu sabah resmen karanlıkta hastaneye gittim Kortizol kan kontrolü için in cin top oynuyor bı korktum yani eşim de yurtdışında tekim zaten tedirginim
Neyse dün de hastanede olduğum için akşam üstü 4 e kadar bi lokma yiyemedim geldiğimde elim kolum titriyordu. Birkaç dilim ekmek zeytin ve çay içtim hemen akşam da dünden kalan tavuklu bulgur pilavı ve cacık yedim.
Reglim çok yoğun geçiyor tatlı konusunda çok zorlanıyorum. Yarın sabah tartılırım ama bir değişiklik beklemiyorum reglden dolayı.
Eğer randevu bulabilirsem inşallah sonuçlardan sonra Dr zayıflama hapı verecek. Bir de bunu deneyelim bakalım.

Hayırlı cumalar arkadaşlar

Geçen hafta 91.7
Bu hafta 91.5

Bir aydır 91 deyim ama havlu atıp yemeye sarılmıycam bu sefer pes etmek yok haftaya 2 kilo birden bile gidebilir
Busranin listesi de güzel bide öyle dene
Ben sadece öğlen ve akşam yiyorum. Abdest bişey yemezsem 1 kg gidiyor haftada
Thinical diye bı ilaç var. Bakanlık onaylı. Diyet yapıyorsun bu ilacta vücuda giren yağı sisteme almadan atıyor. Baya yardımcı ama diyet yapıyorsun yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…