Hoşbuldum Kızlar
Elazığ'da yaşıyorum. Evliyim , 1 yaşında kizim var.
Şu sıralar özel eğitim öğretmenliği yapiyorum.
Uzun zamandır diyetle mücadele içindeyim . Çok başladım bıraktım. Hepsi de yememe bi türlü engel olamamamdan kaynaklı. İlk defa bu kadar irademi kontrol edemiyorum. İpin ucu kaçtı iyicene
Beni başlangıç çizgisi ayni olanlar anlar diye bu gruba katilmak istedim.
Planım sporla birlikte sağlıklı beslenebilmek. Çünkü sezeryandan dolayı göbek bölgemde sarkmalar varbu sefer elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum
hoşgeldiniz aramızaMerhaba kızlarr
Ben de 90 kilonun üstündeyim hatta biraz fazla üstündeyim
Sırf bu gruba girmek için hesap açtım. İnşallah motivasyon destek çok güzel olur
HoşbuldumHoşgeldiniz
Hosgeldiniz
HoşbuldumCanım aralıklı oructa ara öğün var. 2 ana öğün arası ara öğün yapabilirsin. Mutsuz etme kendini.
Şuan 8-16 yapıyoruz biz. 16 saat açlık 8 saat yeme süresi (tabii sürekli değil)
Bende tunik istiyorum aynen pantolon üstüne
Bu diyeti detaylı inceledinmi? Çok bunalmış gördüm seni
Olabilir. Bunu kendine eziyete çevirme. Vücudumun buna ihtiyacı vardı de. 1 tabak yerine 2 kaşık ye
Sanada anlatmayim artık yıllardır uzman olduk
Hayırlı olsun canım
Bende haşlanmış sevmiyorum ama rafadan güzel oluyor bide yumurta salatası severim. Geçen nette tencereyle su kaynatti kepçeyle kaynar su alıp içine yumurta kırdı çok hoş oldu görüntüsü ama yinede haşlanmış yumurta
Ayy bugün iyileşirler İnşallah ilk günden aklın kalmasin
Canım yeni deneyimleri dene. Vazgeciyorsan sana uymadığı için vazgeç ama dene
Belki motivasyonunu artırır
Arkadaşım 5-5 diyetiyle epey kilo vermişti mesela. Uzun vade deyapti hemde
Hoşgeldin. Belli bir liste varmı? Diyetisyen filan
Hoşgeldin
Kendini anlatsana
Varmı bir liste program
Hadi Allah kolaylık versin
HoşbuldumHoşgeldinizbenimde 10 aylık kızım var birlikde veririz insaAllah.
Hadi inşaAllah ben bu gruba ilk girdigimde 25 kilo vermistim.100 den 75 e . Dogumdan dolayı 85 de kaldım kendimi yine bu grupda buldum. Beraber veririz umarım
Hoşbuldumhoşgeldiniz aramıza
Teşekkür ederimCanım aralıklı oructa ara öğün var. 2 ana öğün arası ara öğün yapabilirsin. Mutsuz etme kendini.
Şuan 8-16 yapıyoruz biz. 16 saat açlık 8 saat yeme süresi (tabii sürekli değil)
Bende tunik istiyorum aynen pantolon üstüne
Bu diyeti detaylı inceledinmi? Çok bunalmış gördüm seni
Olabilir. Bunu kendine eziyete çevirme. Vücudumun buna ihtiyacı vardı de. 1 tabak yerine 2 kaşık ye
Sanada anlatmayim artık yıllardır uzman olduk
Hayırlı olsun canım
Bende haşlanmış sevmiyorum ama rafadan güzel oluyor bide yumurta salatası severim. Geçen nette tencereyle su kaynatti kepçeyle kaynar su alıp içine yumurta kırdı çok hoş oldu görüntüsü ama yinede haşlanmış yumurta
Ayy bugün iyileşirler İnşallah ilk günden aklın kalmasin
Canım yeni deneyimleri dene. Vazgeciyorsan sana uymadığı için vazgeç ama dene
Belki motivasyonunu artırır
Arkadaşım 5-5 diyetiyle epey kilo vermişti mesela. Uzun vade deyapti hemde
Hoşgeldin. Belli bir liste varmı? Diyetisyen filan
Hoşgeldin
Kendini anlatsana
Varmı bir liste program
Hadi Allah kolaylık versin
Hoşbuldum. Allah bağışlasınHoşgeldinizbenimde 10 aylık kızım var birlikde veririz insaAllah.
Hadi inşaAllah ben bu gruba ilk girdigimde 25 kilo vermistim.100 den 75 e . Dogumdan dolayı 85 de kaldım kendimi yine bu grupda buldum. Beraber veririz umarım
3 ana 2 ara öğün mutlaka yedim. Ekmek gunluk 2 3 dilim tambugday yedim pilav patates tatli hamur isi vs asla yemedim. 2 ay kadarda leslie yaptım. O diyette ki kural suydu ogun atlarsan metabolizma yavaslar ara ogunler meyve kahve tarziydi kahvalti liht peynir zeytin haslanmis yumurta. Sık sık zeytin yagli kabak tukettim ogle ve aksam yemeginde. Meyvede havuc muz cilek disinda kısmadım. Ama yogurt corbasini tb unuyla yapmama ragmen pirinc var diye yemedim o zaman cok azimliydim. Yıllarcada beyaz ekmek pilav yemiyerek korudum. Simdi azim yok malesefTeşekkür ederim
21 yaşındayım, öğrenciyim, 135 kiloyum şu anda. Daha yok liste program ne yapsam diye düşünüyorum. Leslie yapıyorum her gün. Öneriniz varsa çok sevinirim.
Hoşbuldum. Allah bağışlasınmaşallah.
Ben çok yüksek kiloda olunca korkuyorum açıkcası biraz. Çoğu grupta 10-15 kilo için uğraşıyorlar o yüzden bu grup çok hoşuma gitti. Inşallah çok güzelce veririz. Maşallah 25 kilo vermişsiniz önceden ne yaptınız vermek için?
Anladım baya sıkı bir diyetmiş. Daha bebeğiniz olalı çok olmamış tekrar gelir azminiz inşallah. Size güveniyorum3 ana 2 ara öğün mutlaka yedim. Ekmek gunluk 2 3 dilim tambugday yedim pilav patates tatli hamur isi vs asla yemedim. 2 ay kadarda leslie yaptım. O diyette ki kural suydu ogun atlarsan metabolizma yavaslar ara ogunler meyve kahve tarziydi kahvalti liht peynir zeytin haslanmis yumurta. Sık sık zeytin yagli kabak tukettim ogle ve aksam yemeginde. Meyvede havuc muz cilek disinda kısmadım. Ama yogurt corbasini tb unuyla yapmama ragmen pirinc var diye yemedim o zaman cok azimliydim. Yıllarcada beyaz ekmek pilav yemiyerek korudum. Simdi azim yok malesef
InsaAllah canim ya . O azim bir baskaydi insaAllah beraber verelim.Anladım baya sıkı bir diyetmiş. Daha bebeğiniz olalı çok olmamış tekrar gelir azminiz inşallah. Size güveniyorum
Bize seni yönlendirecek birşeyler verirsen nasıl destek saglayacagimizi biliriz. Suyu sıkı tut en önemlisi bu.Hoşbuldum
HoşbuldumBelli bi liste yok kendimce dengelemeye çalışacam. Bide burdan aldığım motivasyonla tabiki
Hoşbulduminşallahh
Daha önce hiç diyet deneyip başarılı oldun mu yada neden başarısız oldun. Hiç destek aldın mı?Teşekkür ederim
21 yaşındayım, öğrenciyim, 135 kiloyum şu anda. Daha yok liste program ne yapsam diye düşünüyorum. Leslie yapıyorum her gün. Öneriniz varsa çok sevinirim.
Hoşbuldum. Allah bağışlasınmaşallah.
Ben çok yüksek kiloda olunca korkuyorum açıkcası biraz. Çoğu grupta 10-15 kilo için uğraşıyorlar o yüzden bu grup çok hoşuma gitti. Inşallah çok güzelce veririz. Maşallah 25 kilo vermişsiniz önceden ne yaptınız vermek için?
Evet çok denedim çok kere de diyetisyene gittim. Başarılı olduğum oldu 20-25 kilo verdim. O zaman vermem gereken tüm kilo yaklaşık 30 kiloydu zatenBize seni yönlendirecek birşeyler verirsen nasıl destek saglayacagimizi biliriz. Suyu sıkı tut en önemlisi bu.
Daha önce hiç diyet deneyip başarılı oldun mu yada neden başarısız oldun. Hiç destek aldın mı?
Öğrenci olduğun için yeme düzenini nasıl sagliyorsun?
Birsuru soru sana
Bide nezuniyete ne kadar var
afiyet olsun canım. kaç kilosun?Eki Görüntüle 3172707
Su 2 lt
Spor yapasım var ama bi yandan da halletmen gereken isler de var. Bakalim yapabilirsem sabah enerjik bi günaydınla karşılarım sizi
20-25 kiloyu veren neler yapmaz. Aralıklı orucu duydun mu? Sana uygun mu?Evet çok denedim çok kere de diyetisyene gittim. Başarılı olduğum oldu 20-25 kilo verdim. O zaman vermem gereken tüm kilo yaklaşık 30 kiloydu zaten
Genelde hayat zorlukları beni yıldırıyor duygusal yeme yapıyorum. O da birbirini getiriyor.
Genelde 1 öğün evde 1 öğün dışarıda yiyorum okulda. Atıştırmayı çok seviyorum. Özellikle tatlı şeyler.
Duydum yaptım da baya bir süre. Baya işe yarıyor benim için. Bana yaklaşık 2000 kaloriyle başlıyorlar yavaş yavaş 1700e kadar düşürüyorlar genelde.20-25 kiloyu veren neler yapmaz. Aralıklı orucu duydun mu? Sana uygun mu?
Sana kaç kal diyet listesi veriyorlar?
Evde kendin masum atıştırmalık yapabilirmisin?
Ben kg verirken çok fit tarifler denedim. En güzel kg verdiğim dönemlerde o zamanlar oldu. Sende istagramdan takip ederek böyle tarifler deneyebilirsinDuydum yaptım da baya bir süre. Baya işe yarıyor benim için. Bana yaklaşık 2000 kaloriyle başlıyorlar yavaş yavaş 1700e kadar düşürüyorlar genelde.
Masum atıştırmalık ne olabilir bilmiyorum meyve ve yoğurt yiyorum genelde. Ama araştıracağım inşallah
İnşallah deneyeyim hiç denemedim fit tarif teşekkür ederimBen kg verirken çok fit tarifler denedim. En güzel kg verdiğim dönemlerde o zamanlar oldu. Sende istagramdan takip ederek böyle tarifler deneyebilirsin
Deneyebilirsin. Yaş meyve harici kuru meyveler ve kuru yemiş(çiğ badem fındık ceviz) tüketebilirsin . Bende 115ten 67ye kadar düştüm 10 kgyu geri aldım onu vercem inşallahİnşallah deneyeyim hiç denemedim fit tarif teşekkür ederim
Dukan da karatayda gi diyetinde seçenekler var. Mesela ben tatlı dönemiİnşallah deneyeyim hiç denemedim fit tarif teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?