Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlarr
Ben de 90 kilonun üstündeyim hatta biraz fazla üstündeyim
Sırf bu gruba girmek için hesap açtım. İnşallah motivasyon destek çok güzel olur
hoşgeldiniz aramıza

06 Aralık 2022

sabah 09.30
1 yumurta, 1,5 kk keçi peyniri, 5 zeytin, 2 tk şekersiz marmelat, söğüş salata, 1 dilim karakılçık tbe, 1 wasa

öğlen 12.30
5-6 yk çorba, 1 servis kaşığı sebze yemeği, 1 dilim börek

ara 15.30
1 lokum, 1 çekirdekli galeta

akşam 19.30
2 kepçe tarhana çorbası, etli kereviz yemeği, salata, 1 dilim ekmek, 1/2 tb galeta

şimdi yeşil çay içiyorum.

şekerim düşerse 1 çb kefir içebilirim.

yatana kadar 2 lt ye yakın su

Hoşgeldiniz

Hosgeldiniz
Hoşbuldum
Hoşbuldum Belli bi liste yok kendimce dengelemeye çalışacam. Bide burdan aldığım motivasyonla tabiki
Hoşbuldum inşallahh

Teşekkür ederim
21 yaşındayım, öğrenciyim, 135 kiloyum şu anda. Daha yok liste program ne yapsam diye düşünüyorum. Leslie yapıyorum her gün. Öneriniz varsa çok sevinirim.
Hoşbuldum. Allah bağışlasın maşallah.
Ben çok yüksek kiloda olunca korkuyorum açıkcası biraz. Çoğu grupta 10-15 kilo için uğraşıyorlar o yüzden bu grup çok hoşuma gitti. Inşallah çok güzelce veririz. Maşallah 25 kilo vermişsiniz önceden ne yaptınız vermek için?

3 ana 2 ara öğün mutlaka yedim. Ekmek gunluk 2 3 dilim tambugday yedim pilav patates tatli hamur isi vs asla yemedim. 2 ay kadarda leslie yaptım. O diyette ki kural suydu ogun atlarsan metabolizma yavaslar ara ogunler meyve kahve tarziydi kahvalti liht peynir zeytin haslanmis yumurta. Sık sık zeytin yagli kabak tukettim ogle ve aksam yemeginde. Meyvede havuc muz cilek disinda kısmadım. Ama yogurt corbasini tb unuyla yapmama ragmen pirinc var diye yemedim o zaman cok azimliydim. Yıllarcada beyaz ekmek pilav yemiyerek korudum. Simdi azim yok malesef

Anladım baya sıkı bir diyetmiş. Daha bebeğiniz olalı çok olmamış tekrar gelir azminiz inşallah. Size güveniyorum

Hoşbuldum

Hoşbuldum Belli bi liste yok kendimce dengelemeye çalışacam. Bide burdan aldığım motivasyonla tabiki

Hoşbuldum inşallahh
Bize seni yönlendirecek birşeyler verirsen nasıl destek saglayacagimizi biliriz. Suyu sıkı tut en önemlisi bu.
Daha önce hiç diyet deneyip başarılı oldun mu yada neden başarısız oldun. Hiç destek aldın mı?
Öğrenci olduğun için yeme düzenini nasıl sagliyorsun?
Birsuru soru sana
Bide nezuniyete ne kadar var

Evet çok denedim çok kere de diyetisyene gittim. Başarılı olduğum oldu 20-25 kilo verdim. O zaman vermem gereken tüm kilo yaklaşık 30 kiloydu zaten
Genelde hayat zorlukları beni yıldırıyor duygusal yeme yapıyorum. O da birbirini getiriyor.
Genelde 1 öğün evde 1 öğün dışarıda yiyorum okulda. Atıştırmayı çok seviyorum. Özellikle tatlı şeyler.

Eki Görüntüle 3172707
Su 2 lt
Spor yapasım var ama bi yandan da halletmen gereken isler de var. Bakalim yapabilirsem sabah enerjik bi günaydınla karşılarım sizi
afiyet olsun canım. kaç kilosun?
fanta hem çok şekerli hem de asidik zararlı bir içecek. içmemeni tavsiye ederim. kilo vermeni çok etkiler aynı zamanda.

20-25 kiloyu veren neler yapmaz. Aralıklı orucu duydun mu? Sana uygun mu?
Sana kaç kal diyet listesi veriyorlar?
Evde kendin masum atıştırmalık yapabilirmisin?

İyi geceler

Sabah 9.00 peynirli omlet, domates salata,hindi füme, yarım dlm kaşar, zeytin

15.30 1.5 porsiyon İskender -cola

21.00 az üzüm, 2 dilim armut,

22.00 Sütlü filtre kahve

Adımlar 13 bin

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-06-23-40-27-547_com.opera.browser.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 24
20-25 kiloyu veren neler yapmaz. Aralıklı orucu duydun mu? Sana uygun mu?
Sana kaç kal diyet listesi veriyorlar?
Evde kendin masum atıştırmalık yapabilirmisin?
Duydum yaptım da baya bir süre. Baya işe yarıyor benim için. Bana yaklaşık 2000 kaloriyle başlıyorlar yavaş yavaş 1700e kadar düşürüyorlar genelde.
Masum atıştırmalık ne olabilir bilmiyorum meyve ve yoğurt yiyorum genelde. Ama araştıracağım inşallah

Ben kg verirken çok fit tarifler denedim. En güzel kg verdiğim dönemlerde o zamanlar oldu. Sende istagramdan takip ederek böyle tarifler deneyebilirsin

İnşallah deneyeyim hiç denemedim fit tarif teşekkür ederim
Deneyebilirsin. Yaş meyve harici kuru meyveler ve kuru yemiş(çiğ badem fındık ceviz) tüketebilirsin . Bende 115ten 67ye kadar düştüm 10 kgyu geri aldım onu vercem inşallah

İnşallah deneyeyim hiç denemedim fit tarif teşekkür ederim
Dukan da karatayda gi diyetinde seçenekler var. Mesela ben tatlı dönemi Amine Busra nün önerdiği nişastalı puding yaptım süper iyi geldi.
Yemek tarifleri sitelerinde diyetisyenler tarif paylaşıyor. Onlara bı bak. Bı deneme planı oluştur gidermi gitmez mi 1 hafta dene. Sonra yeni planlar yaparız. Yol uzun ama şunu unutma gençsin ve daha güzel olacaksın. Öncesi sonrası fotolarına bak sık sık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…