Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayy o kadar yorgunum ki sonunda endokrinolojiye gittim gece içmem için kortizon hapı verdiler test yapacaklarmış yarın sabahın köründe yine gideceğim sonra duruma göre ilaç başlayacakmışız
Test mest sorun değil de bu İstanbul trafiği beni bitirdi bugün o kadar uzun sürdü ki ayaklarım davul gibi oldu botları zor çıkardım yahu. Dünkü menüm
Sabah yok
Öğle 3 dilim ekmek 5 zeytin domates salatalık 2 parmak kadar beyaz peynir
Ara kriz geçirip 1 dilim ekmeğe bal sürüp kahveyle yedim
Akşam tavuklu bulgur pilavı cacık turşu

Kızlar iyi akşamlar
Bugün çok imtihanim vardı.
Öğlen gözleme ve katmer vardı. Sadece bir lokma aldım. Onun dışında patates salatası ve turşu yedim
Akşamda durum baklava ve Milka büyük çikolata vardı. Sadece 1/4 dürüm (oğlanın artığı) 1 bardak ayran 2 tane salatalık yedim
Şimdi biramı yudumluyorum

Ayy İstanbul trafiği akşam trafiği derken insan ruhen yoruluyor beden ne yapsın
Menü güzel afiyet olsun

Merhaba kızlar dun diyetisyen kontrolüm vardı
89.9 dan 87kiloya düşmüşüm ödemler gitti büyük ihtimalle diyetisyenim haftaya ne kadar yağdan gidecek o zaman daha netlesir dedi ilk hafta ne meyve ne bitter çikolata vardi menüde ve gerçekten tatlı krizi fln yasamadim

Bu hafta 3 tane meyve hakkim var ekmek olarakta ekşi mayali ekmekten baska ekmek yememi istemiyor mesela bugün kahvaltida bir dilim yemişim sadece

Harikasın canım. Bravo sana

Listen varmiydi burada

Ya ben istemiyor değilim istiyorsam niye olmuyor neyin boşvermişliğini yaşıyorum bilmiyorum.

Annemin 2.senesi yaklaşıyor gün gün kendimi tutsamda aynı boşluğa düşüyorum.
O güçsüzlükle her şey büyüyor gözümde bu akşsm çocuklarda da hep huzursuzduk bi sıkıntı sabırsızlık vardı üstümde.

Çok iyi tebrkler beslenmen kaç öğündü bazen diyetisyenler ilk 2 haftayı çok sıkı tutuyorlar bak bu hafta meyven varmış

Keşke destek alsan
Yani bu psikolog olmasına gerek yok. Sana omuz olacak biri. Yada hayatını dolduracak bişey
Gelemedim evet bu akşam biraz beslenmede cozuttum canım sıkıldı, neyse yarın görücez artık öpüyorum iyi geceler
Kızlar burası bizim dükkan. Ne olursanız olun gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…