Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bahsettiğim ilaç bı diyetisyen yorumuyla

Evet bana da bu ilacı yazacaklarını söyledi dr

ayarlı yediğin takdirde sağlıklı yağ hücreler için gerekli. doğru bir ilaç değil. bizim sorunumuz yağdan çok karbonhidrat fazlalığı...

Evet bana da bu ilacı yazacaklarını söyledi dr

ayarlı yediğin takdirde sağlıklı yağ hücreler için gerekli. doğru bir ilaç değil. bizim sorunumuz yağdan çok karbonhidrat fazlalığı...
Kızlar birde iğne varmış göbekten yapılan bileniniz varmı ? yada LenaG sen doktora gidiyorsun zaten bir sorarmısın

Ben kullandim bunu esimde cok kullandi. Ama ben yemeklere cok yag koymadigimdan cok farketmedi bizde.

Kızlar birde iğne varmış göbekten yapılan bileniniz varmı ? yada LenaG sen doktora gidiyorsun zaten bir sorarmısın
Onuda esim kullandi cok cok pahali ise yararmi bilemiyirum. 1200 emi ne almisti 1 ay yetcek sanmisti ama 15 gunlukmu.ne yetmis oyle olunca pahali geldi almadi devamini. Uzun vadede ise yariyomus. Vadetti kilo az yani bence degmez.

Bölgesel incelme kampanya yapmışlar 10 seans 1800 TL
Akşam komşuya gittim. Kızı bı diyetisyene gitmiş. Diyet ve bitkisel çay vermiş. 2 ayda 13 kg vermiş. Bunun aylık fiyatı sanırım 500 TL. 2 bin TL yi gözden çıkarsam diyorum. Bilmiyorum. Geçmişi biliyorsunuz. Kestirdim bictirdim benden bı cacık olmaz diyorum

Ne cayiymis canim adını. Burda evine yakinda var bolgesel inceltme ben hic inanmadım asli astarı var mı? Dogum sonrasi karnimi begenmiyorum

Bende öyleyim sanki her anlamda ağırlık var üzerimde
İnşirah dinliyorum. Biraz rahatlattı. Elle tutulur hicbirsey yok ama
Annemi aradım ona gidicem.
Yağmur gibi akıyor gözlerim ciksaydim bı suralardan
Ne cayiymis canim adını. Burda evine yakinda var bolgesel inceltme ben hic inanmadım asli astarı var mı? Dogum sonrasi karnimi begenmiyorum
Bilmiyorum canım. Daha önce deneyen arkadaş memnun kalmış o tavsiye etti bolgeseli
Çayı da karışım veriyormuş. Kendi hazırlıyormus
2 lt suya katılıp iciliyormus

Ev işlerinde kayboldum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…