Kendimi anneme attım. Tüm duygularım alınmış gibi hissediyorumEv işlerinde kayboldum bende
Su 7 kiloyu verip kendime odul bolgele gitsemmmİnşirah dinliyorum. Biraz rahatlattı. Elle tutulur hicbirsey yok ama
Annemi aradım ona gidicem.
Yağmur gibi akıyor gözlerim ciksaydim bı suralardan
Bilmiyorum canım. Daha önce deneyen arkadaş memnun kalmış o tavsiye etti bolgeseli
Çayı da karışım veriyormuş. Kendi hazırlıyormus
2 lt suya katılıp iciliyo
tatlım belli bir rutinin ve özel ilgi isteyen bir çocuğun var. böyle hissetmen normal. enerjini yükseltecek birşeyler yap. daha iyi hissedeceksin.Kendimi anneme attım. Tüm duygularım alınmış gibi hissediyorum
O kadar kötüsün yaniKendimi anneme attım. Tüm duygularım alınmış gibi hissediyorum
Öyle bişey değil canım. Sadece çocuğa bakacak biri olsun istedim.O kadar kötüsün yanibazen dönem dobem hepimiz bir sakinlik istiyoruz. Keşke annemde beni dizine yatirsa bir saçımı okşasa onlara göre belki çocukça gelir. Ama sen yat annenin dizine belki iyi gelir...
Seni çok seviyoruz
eşinle bu konuyu konuşuyor musunuz?Öyle bişey değil canım. Sadece çocuğa bakacak biri olsun istedim.
Büyük oğlum diyor ki iyi gorunmuyorsun bize nasıl bakacaksın diyor
Burda da hava öyle kapalı. Zaten benim ev zaten hep karanlık kışınsizin oralarda hava nasıl bilmiyorum ama burada kapalı. o da ruh halimizi çok etkiliyor. sabahtan beri içim daraldı. birazdan kalkıp oynasam azcık iyi olacak.
Nöbette canım. O olsa kimseye ihtiyacım olmazeşinle bu konuyu konuşuyor musunuz?
Yine de fren yapabilmen ve ertesi günü toplaman çok güzel.Merhaba kızlar
Bu sabah tartıldım -1 gördüm buna da şükür yani. Özellikle dünden sonra yine iyi. Dün yalnızlıktan, sıkıntıdan kendimi abur cubura ve tatlıya verdim. Canım soğuk tatlı çekti dondurma aldım ama minik minik kaşıklaya kaşıklaya bir baktım bitirmişim yarım kiloluk dondurmayı
Sabah yemedim, öğleyle beraber abur cubur hiç yazmayayım ve neredeyse mide spazmı geçiriyordum öyle fazla geldi. Aslında bu iyi birşey demek artık beni rahatsız ediyor buna sevindim. Mesela eskiden o dondurma beni rahatsız etmez, üzerine bir de 2 paket cips yerdim falan.
Neyseki bugün durumu toparladım.
Sabah yok
Öğle siyez ekmeği 3 dilim 5 zeytin domates salatalık 1 yumurtadan yağsız omlet, çay
Akşam 3 adet zeytinyağlı biber dolması ve 1 dilim siyez ekmeği yine de ekmek biraz fazla kaçtı gibi ama doymazdım
Ay içime su serpildi valla inşallah öyledir. Görünce şok oldum araştırdım kesin birşey bulamadım.Yine de fren yapabilmen ve ertesi günü toplaman çok güzel.
Aralık değerleri ile ilgili olabilir. Mesela kadında şöyle erkekte böyle diye referans değerleri oluyor ya onun gibi
Efendim gurban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?