Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Su 7 kiloyu verip kendime odul bolgele gitsemmm

Kendimi anneme attım. Tüm duygularım alınmış gibi hissediyorum
O kadar kötüsün yani bazen dönem dobem hepimiz bir sakinlik istiyoruz. Keşke annemde beni dizine yatirsa bir saçımı okşasa onlara göre belki çocukça gelir. Ama sen yat annenin dizine belki iyi gelir...

Seni çok seviyoruz

Öyle bişey değil canım. Sadece çocuğa bakacak biri olsun istedim.
Büyük oğlum diyor ki iyi gorunmuyorsun bize nasıl bakacaksın diyor

10 Aralık 2022

sabah 11.30
2 dilim pastırma, 2 kk peynir, 3 zeytin, sürk peynirli hatay salatası (zeytinyağlı), 2 tk petek bal, 2 dilim ekşimaya ekmek

ara 13.00
2 kare bitter ve kahve

öğlen 15.30
2 küçük dilim börek

akşam 18.50
2 küçük dilim börek, 1 servis kaşığı cevizli yoğurtlu kereviz salatası, söğüş salata

yatana kadar 2 lt ye yakın su

kızlar bizim acilen rafine şeker ve glutenden uzaklaşmamız gerekli. aynı zamanda glisemik indeksi yüksek tüm yiyeceklerden. ben zaten bunu biliyordum da ama size müsait zamanda izlemeniz için bir video atacağım. uzun ama mutlaka sonuna kadar izleyin uygun bir vakitte.

Merhaba kızlar

Bu sabah tartıldım -1 gördüm buna da şükür yani. Özellikle dünden sonra yine iyi. Dün yalnızlıktan, sıkıntıdan kendimi abur cubura ve tatlıya verdim. Canım soğuk tatlı çekti dondurma aldım ama minik minik kaşıklaya kaşıklaya bir baktım bitirmişim yarım kiloluk dondurmayı

Sabah yemedim, öğleyle beraber abur cubur hiç yazmayayım ve neredeyse mide spazmı geçiriyordum öyle fazla geldi. Aslında bu iyi birşey demek artık beni rahatsız ediyor buna sevindim. Mesela eskiden o dondurma beni rahatsız etmez, üzerine bir de 2 paket cips yerdim falan.

Neyseki bugün durumu toparladım.
Sabah yok
Öğle siyez ekmeği 3 dilim 5 zeytin domates salatalık 1 yumurtadan yağsız omlet, çay
Akşam 3 adet zeytinyağlı biber dolması ve 1 dilim siyez ekmeği yine de ekmek biraz fazla kaçtı gibi ama doymazdım

Kızlar selâm TSH testimde 1.trimester diye birşey yazıyor. Hamilelikle ilgili bir şeymiş ama ben hamile değilim ki hâttâ kan verirken regldim bilen var mı ne mânâ ?

Yine de fren yapabilmen ve ertesi günü toplaman çok güzel.
Aralık değerleri ile ilgili olabilir. Mesela kadında şöyle erkekte böyle diye referans değerleri oluyor ya onun gibi

Yine de fren yapabilmen ve ertesi günü toplaman çok güzel.
Aralık değerleri ile ilgili olabilir. Mesela kadında şöyle erkekte böyle diye referans değerleri oluyor ya onun gibi
Ay içime su serpildi valla inşallah öyledir. Görünce şok oldum araştırdım kesin birşey bulamadım.

İyi akşamlar ❤
İki gündür uğrayamadım işim vardı çok fuar falan pert oldum.

2 öğüne geçmeye çalışıyorum.
2.günüm daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…