Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

eN son olanlar nasıl çıktı?
TSH yüksek gıdım gıdım arttırıyorlar dozu kontrollü gidiyoruz. Kolestrol yüksek çıktı ona da ilaç başladık.
Şimdi Kortizol kan testi yapıldı onun için randevu arıyorum alınca başka bir ilaç başlanacak.
Off valla bıktım da ilaç içmekten

Allah beterinden korusun canım deme öyle tek mesele ilaç içmek olsun inşallah düzene girince alışırsın.

Gece aşırı bir tatlı isteğim vardı zor durdum.
Dedim topiğe yazamıyosun sonra üzülüyosun yemeyip yemedim diye yazıcaksın.
Öyle de yaptım

Tarçınlı süt içtim vanilya kattım içine
Tebrikler ederim canım
Vakit buldukça gel.

Küçükle sürekli yapisigiz. Göbek bağını zahmet edip kesmişler. O da dursaydi tam olacaktı. Hele bu ara sürekli ağlıyor. Dışarı istiyor
Tüm günümüz yapma demekle geçiyor

geçmiş olsun canım. 2 öğün yiyorsun zaten çok güzel bu. bir de sağlıklı beslenirsen o değerlerin Allahın izniyle normale döner. tiroid için glutensiz beslenme şart.

11 Aralık 2022

sabah yok

öğlen 12.30
sucuklu omlet, 1 kk peynir, 2 tk petek bal, 2 el içi kadar hindistancevizi unu lavaşı, az söğüş salata

ara 13.30
1 hurma, 1 tk şekersiz fıstık ezmesi, kahve

ara 16.00
3-4 yk ev yoğurdu, 2 yk yulaf ezmesi, 2 tk chia tohumu, 10 küçük çiğ badem, 1 ceviz, tarçın, 1/2 portakal

akşam 18.50
5 adet balık tava (derileri yenmedi)
1 kase salata, 1 dilim tbe, 1 lokma tahin helva (şekersiz/hurma sulu)

yatana kadar 2 lt ye yakın su

az sonra yeşil çay içerim. kan şekerim oynarsa 1/2 portakal ve az tarçınlı yoğurt yerim.

Selâm kızlar ben hiç diyet falan yapamıyorum.hic bu kadar salmamisyl dikjat etmeye çalıştıkça kilo alıyorum.
Cuma 92.5 çıktım. Tartıda uzun süredir görmediğim yüksek kilolar bir yandan gebelik tedavisi kullandığım ilaçlar da etki etti sanırım.b

Etmez mi canım ahh hormon hepsi

Canım akışına bırak stres gördüğün tedaviyi baskilamasin.
Ben ikinci oğlumun gebeliğini çok stres yapmıştım ve bir kaç ay doktor doktor gezdim inanirmisin. O yüzden çok kafana takıntı gezme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…