İyiyim canım sen nasılsın. İdare ediyorum işte. 2 öğün sürekli kan testleri tiroid ilaçları vs
eN son olanlar nasıl çıktı?İyiyim canım sen nasılsın. İdare ediyorum işte. 2 öğün sürekli kan testleri tiroid ilaçları vs
TSH yüksek gıdım gıdım arttırıyorlar dozu kontrollü gidiyoruz. Kolestrol yüksek çıktı ona da ilaç başladık.eN son olanlar nasıl çıktı?
Allah beterinden korusun canım deme öyle tek mesele ilaç içmek olsun inşallah düzene girince alışırsın.TSH yüksek gıdım gıdım arttırıyorlar dozu kontrollü gidiyoruz. Kolestrol yüksek çıktı ona da ilaç başladık.
Şimdi Kortizol kan testi yapıldı onun için randevu arıyorum alınca başka bir ilaç başlanacak.
Off valla bıktım da ilaç içmekten
ÖpemEfendim gurban
Tebrikler ederim canımGece aşırı bir tatlı isteğim vardı zor durdum.
Dedim topiğe yazamıyosun sonra üzülüyosun yemeyip yemedim diye yazıcaksın.
Öyle de yaptım
Tarçınlı süt içtim vanilya kattım içine
geçmiş olsun canım. 2 öğün yiyorsun zaten çok güzel bu. bir de sağlıklı beslenirsen o değerlerin Allahın izniyle normale döner. tiroid için glutensiz beslenme şart.TSH yüksek gıdım gıdım arttırıyorlar dozu kontrollü gidiyoruz. Kolestrol yüksek çıktı ona da ilaç başladık.
Şimdi Kortizol kan testi yapıldı onun için randevu arıyorum alınca başka bir ilaç başlanacak.
Off valla bıktım da ilaç içmekten
Etmez mi canım ahh hormon hepsiSelâm kızlar ben hiç diyet falan yapamıyorum.hic bu kadar salmamisyl dikjat etmeye çalıştıkça kilo alıyorum.
Cuma 92.5 çıktım. Tartıda uzun süredir görmediğim yüksek kilolar bir yandan gebelik tedavisi kullandığım ilaçlar da etki etti sanırım.b
Canım akışına bırak stres gördüğün tedaviyi baskilamasin.Selâm kızlar ben hiç diyet falan yapamıyorum.hic bu kadar salmamisyl dikjat etmeye çalıştıkça kilo alıyorum.
Cuma 92.5 çıktım. Tartıda uzun süredir görmediğim yüksek kilolar bir yandan gebelik tedavisi kullandığım ilaçlar da etki etti sanırım.b
Burdayım zaten canım ❤Tebrikler ederim canım
Vakit buldukça gel.
Sabah herkesi etiketleme işi sende.Burdayım zaten canım ❤
Sabah herkesi etiketleme işi sende.
Bı yoklama al biz bizi bilelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?