Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şu hesap çok hoşuma gitti örnek alacağım yapacağım şeyler var çoğunu biliyorum zaten aslında bu bile kendime güvenmek için yeter

10.30 Yumurta salatası 1 tatlı kaşığı tahin pekmez 1 çay kaşığı kuş burnu marmelati 1 çay kaşığı bitter sürme çikolata yağsız patates kızartması (kalanları yedim biraz çok oldu) 2 halka sucuk avuç içi kadar pide
13 de yağlı kahve muz
15 de 4 tane yaprak sarma
20 de somon balığı salata
Su yok spor Yok

Estetik olmuş mu? Yüzü nasıl değişmiş
Sporla ilgili bölümler beni benden aldı

Ben de takip ediyorum.yq bir de lipodemli hayat var ona bak istersen.ben de kesinlikle lipodem var üst bölgemde L giyinirkenpantolanda. Xxl yani aradaki fark sürekli de artıyor.zaten annem bu yüzden ameliyat oldu liposuction.damar yapısıyla alakalı ayakta durdukça resmen bacaklarım şişiyor mayalı hamur gibi sanki kabarıyor.diyetle sporla da üst taraf inceliyor bacaklarım çok çok az etkileniyor.boyle olunca da motivasyonm düşüyor.ilk önce kalp damar doktoruna gitmem lazım.ilerleyen zamanda olmazsa da liposuction düşünüyorum başka çaresi yok

Lipödemi ihmal etme

Günaydın can canlar

Dün akşam yüruyüşe gittim 1 saat bu akşamda platesim var. sabahlarıda tibet egzersizine başladım 1 haftadır oda devam

Dünde iki öğün beslendim sabahta akşamda karbonhitratlı oldu biraz. akşamda damak bitter çukutala yedim

Benden haberler böyle şu andada limonlu sirkeli suyumu içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…