Haziran da 9 olacak teyzesi.Sen nasılsın çocuk zorlamış allah kolaylığını versin ne diyim kaç yaşında oldu?
Estetik olmuş mu? Yüzü nasıl değişmişLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Şu hesap çok hoşuma gitti örnek alacağım yapacağım şeyler var çoğunu biliyorum zaten aslında bu bile kendime güvenmek için yeter
Ben de takip ediyorum.yq bir de lipodemli hayat var ona bak istersen.ben de kesinlikle lipodem var üst bölgemde L giyinirkenpantolanda. Xxl yani aradaki fark sürekli de artıyor.zaten annem bu yüzden ameliyat oldu liposuction.damar yapısıyla alakalı ayakta durdukça resmen bacaklarım şişiyor mayalı hamur gibi sanki kabarıyor.diyetle sporla da üst taraf inceliyor bacaklarım çok çok az etkileniyor.boyle olunca da motivasyonm düşüyor.ilk önce kalp damar doktoruna gitmem lazım.ilerleyen zamanda olmazsa da liposuction düşünüyorum başka çaresi yokLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Şu hesap çok hoşuma gitti örnek alacağım yapacağım şeyler var çoğunu biliyorum zaten aslında bu bile kendime güvenmek için yeter
Lipödemi ihmal etmeBen de takip ediyorum.yq bir de lipodemli hayat var ona bak istersen.ben de kesinlikle lipodem var üst bölgemde L giyinirkenpantolanda. Xxl yani aradaki fark sürekli de artıyor.zaten annem bu yüzden ameliyat oldu liposuction.damar yapısıyla alakalı ayakta durdukça resmen bacaklarım şişiyor mayalı hamur gibi sanki kabarıyor.diyetle sporla da üst taraf inceliyor bacaklarım çok çok az etkileniyor.boyle olunca da motivasyonm düşüyor.ilk önce kalp damar doktoruna gitmem lazım.ilerleyen zamanda olmazsa da liposuction düşünüyorum başka çaresi yok
bugun bende mi haslasam artikAkşam temiz uyudum şükür 2. Günüm gece yemeden bitti
Geri yatmıştırAktif Lora bekliyorum bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?