Merhaba bonusGünayyydınn ❤
Huzurlu haftalar
Eki Görüntüle 3175481
74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
LenaG
@nisan34
Pembe Lotus
@Tenceresiz kaldim anne
@Leyal_
Mthn83
Aktif Lora
Hadi bakalım heyecanla seni bekliyoruzMerhaba bonus
Benim bebisler yine hasta oldu hastaneye git gel dr 3gunluk iğne yazdı iki iğneyi karıştırıp vuruyorlar evdede hava veriyorum
Benim tartilma günüm carsamba diyetisyende tartiliyorum
Bende heyecanliyim ilk hafta 2.900 gitti bu hafta daha ortalarda bi rakam olurHadi bakalım heyecanla seni bekliyoruz
Yeşil mercimek yemeğini çok severim.Eki Görüntüle 3175886
Kızlar ilk listem bu kusuru bakmayın hemen cevaplayamadim
Hiç belli olmazBende heyecanliyim ilk hafta 2.900 gitti bu hafta daha ortalarda bi rakam olur
İyi kilo vermişsn Tebrikler canım.cocuklara da çok geçmiş olsunBende heyecanliyim ilk hafta 2.900 gitti bu hafta daha ortalarda bi rakam olur
pazar kaçaksızdı. yoksa cumartesi börek yedimHafta sonu kaçamaksız geçmiş demek ki
saol tatlım. nasılsın?60kiloyum sen de iyi vermişsin canım Tebrikler
Ayy çok güzel
çok iyi geçmiş günün sen bu işi biliyorsun yaaİyi geceler
Dün yazmamistim genel itibariyle çok iyidim. Egzersiz yapmak istedim ama hiç halim yok. Ekstra 4 tatlı kaşığı kadar tatlı yedim diğerlerinde dikkatliydim
Bugün
Sabah ;bir dilim kizarmis ekmek 1 haşlanmış yumurta 3 çeri domates bol yeşillik 3 zeytin
Arada; çay tabağı kadar kuru erik ve 1 şekerli kahve
Akşam ; bir kepçe kadar sulu köfte, pilav iki kaşık koydum yeşil salata bir kase yoğurt. Bu akşam tatlı yemedim zor durdum ama bugünde basariliydim pes etmem inşallah
geçmiş olsun şimdi nasılsınız biraz toparladı mı çocuklarMerhaba bonus
Benim bebisler yine hasta oldu hastaneye git gel dr 3gunluk iğne yazdı iki iğneyi karıştırıp vuruyorlar evdede hava veriyorum
Benim tartilma günüm carsamba diyetisyende tartiliyorum
listen çok iyi yaa çok beğendim doğrusuEki Görüntüle 3175886
Kızlar ilk listem bu kusuru bakmayın hemen cevaplayamadim
yarınki sonucu bize hemen bildir o zaman bende merak ettim bakBende heyecanliyim ilk hafta 2.900 gitti bu hafta daha ortalarda bi rakam olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?