Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar kızlar bugünün menüsü
Kâh 2 yumurta 8.10 yeşil zeytin
2 d ekmek yeşillik 1 .

Öğlen 1 portakal
Akşam 1,kase mercimek çorbası
Bikac. D patates ve 3.4 minik köfte (ceviz kadardı) yeşillik 1 çörek
Hemen sonra 1 cennet hurması
Su en az 1 lt

Merhabalar hanımlar

Dünkü menüm
Sabah yok
Öğle 3 dilim siyez ekmeği,2 parmak kadar beyaz peynir,1 közlenmiş kırmızı biber, Çay
Ara sütlü filtre kahve
Akşam yine kaçtı çeyrek ekmeğe köfte yanına avuç içi kadar patates kızartması,zero kola
2 tanecik de Eti cin bisküvi

iyi akşamlar kızlar nasılsınız napıyorsunuz şu 3 gündür çok soğuk kış tam kendini hisetirdi doğrusu

benim beslenmem bugün iyi geçti düne göre yazayım size

kahvaltı : saat 11:30 gibi 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği, az peynir, 3 adet zeytin çengel köy salatalık kırmızı biber 3 4 dal roka 1 tatlı kaşığı petek bal

ara: bir avuç üzüm

akşam: saat:18:30 gibi 5 adet köfte, bir tabak pırasa yemeği, 6 adet patates kızartması

dün plates dersim vardı yarında dersim var. yarından sonra plates dersimi bitirebilirim bakalım. bu tur bitiyor zaten zorlasam devam ederde belki, gece saat 9 a ders kaydı ve benim tüm pilim bitmiş bir şekilde plates yapıyordum. sporuda bırakmamam lazım sabahları bir gün leslie bir gün plates devam edeyim diyorum havada çok soğudu dışarda yürüyemem herhalde bakayım napıcam

İyi geceler
Dün yazmamistim genel itibariyle çok iyidim. Egzersiz yapmak istedim ama hiç halim yok. Ekstra 4 tatlı kaşığı kadar tatlı yedim diğerlerinde dikkatliydim
Bugün
Sabah ;bir dilim kizarmis ekmek 1 haşlanmış yumurta 3 çeri domates bol yeşillik 3 zeytin
Arada; çay tabağı kadar kuru erik ve 1 şekerli kahve
Akşam ; bir kepçe kadar sulu köfte, pilav iki kaşık koydum yeşil salata bir kase yoğurt. Bu akşam tatlı yemedim zor durdum ama bugünde basariliydim pes etmem inşallah

çok iyi geçmiş günün sen bu işi biliyorsun yaa

sulu köfte bende aydınlatma yarattı bende önümüzdeki günlerde yapayım tam kış yemeği olmuş veee pes etmek yok bak gördün mü ne güzel oluyor iştee ilk önce beslenmeni otuttur sonra sporu düşünürsün

Merhaba bonus
Benim bebisler yine hasta oldu hastaneye git gel dr 3gunluk iğne yazdı iki iğneyi karıştırıp vuruyorlar evdede hava veriyorum
Benim tartilma günüm carsamba diyetisyende tartiliyorum
geçmiş olsun şimdi nasılsınız biraz toparladı mı çocuklar
Eki Görüntüle 3175886
Kızlar ilk listem bu kusuru bakmayın hemen cevaplayamadim
listen çok iyi yaa çok beğendim doğrusu
Bende heyecanliyim ilk hafta 2.900 gitti bu hafta daha ortalarda bi rakam olur
yarınki sonucu bize hemen bildir o zaman bende merak ettim bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…