Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünün menüsünu yazayım.yaza yaza düzelttrm ins.

Kâh fırınlanmış biber 2.3 d ekmek. Zeytin. 1 tatlı kaşığı tereyağı çökelek yarım muz

Öğlen 1 çörek 1 d ayva
Akşam 1 kase mercimek çorbası
fırınlanmış tavuk sebze 2?3 çatal patates
1 d ekmek

Ekmeği azalttım ama t kesmiyorm

10:30 kahvaltı yaptım bugün tabağımı çekmedim az tulum penirine 2 yumurta kırdım 1 dilim ekmek ve çay.
Mutfağı toplarken tatlı tepsisini boşaltırken küçük bir parça aldım midem bulandı halen bulanıyor.
Sanırım ufaktan bir geçiş var

Evet kendimi tuttum alışverişte kuru meyvelerden aldım kayısı kemirdim az öncede hurma da alayım. Ama niye veremiyoruz
Bunu şimdi anladım Efser ve her bişey yediğimde mutlaka canım istemiştir. Kendimi mutlu hissetmek için başka şeylere de yönelmek lazim

geçmiş olsun şimdi nasılsınız biraz toparladı mı çocuklar

listen çok iyi yaa çok beğendim doğrusu

yarınki sonucu bize hemen bildir o zaman bende merak ettim bak
Sağol bebisler antibiyotik igne kullanmalarina rağmen öksürüyorlar burunlari akiyor çok mizmizlar bugün kızkardeşim bakiyor benim diyetisyen kontrolüm olduğu için sonucu hemen yazıyorum

Beyin ve yemek ilişkidi çok başka bir şey Ahiretliğim onu öğrendim.onu çözünce anlıyorsun
Diyet pskolojisinide işin içine kattıncı herşey alak bulak oluyor
Diyette yaşatığı pskoloji

1-şimdi ben ne yiyeceği,gittiğim yerde uygun yemek var mı, yada evde diyete uygun birşey yok kısaca hergün öğün ayarlaması planlaması yapmak
2-dışardaysam aç kalabilirim korkusu
3-diyete uygun bir yiyecek yemek korkusu
Yediysen yaşadığın vicdan azabı
4-diyetin verdiği sitres ile nasıl olsa bozuldu havasına girip kusana kadar yemek isteği
5-hızlı yemek (bu kıtlık bilincinden kaynaklı)
6- öğün atlatmanın dünya sonu gibi sanki yemek yimeyeceği anlamına gelmesi

Beden ve zihinin yaşadığı sorunlar
1-yaşadığın duygu göre yememek yeme
Kısaca duygusal açlık
2-açlık hissini yoksa canım çekti yedim hissini karıştırma
3-beyin kıtlık bilincine girdiği için diyet bırakıldıktan sonra hiç sevmediğin şeyi yerken bile kendini bulma
4-hareketsizlik (burdaki kasıt profösyönel spocu gibi değil depresyon sonrası hiç bir şey yapmama isteği )
5-geri alınan kilolardan sonraki başarızılık hissi

Burda seni rahatlatan tek şey hiçbir şey yasak değil ödem olup olmaması önemli değil sen istediğin her yerde istediğini miktarı kadar yemek önemli .

İyi akşamlar kızlar bugünün menüsü
Kâh 1 has yumurta 1 d ekmek
11 yeşil zeytin çökelek
1er çay kaşığı tereyağı tahinpekmez bal
Brokoli yeşillik 1 hurma evden çıkmadan yedim.
Akşam yarım kepçe çorba ( canım istemedi başka içmedim)
1 tabak sebzeli pilav salata turşu
Ara yarım mandalina çeyrek portakal kestane

Yarım saat önce biseyler yedim yarın oruç tutacağım
Kavurmali Mantarli 2 yumurta 2 d ekmek
Yeşillik salata

İns yarın çok susamam Kavurma sahur için pek iyi tercih değil

Bu arada uzun süredir görmediğim yüksek kiloyu tartıda görüyorm.bacaklarim davul gibi taşımak çok zor resmen.gecen kış 87 i88 kg dum.simdi 93 falan aradaki fark 6 kg ama sanki 20 kg şişmiş gibiyim

Allah kabul etsin. Ödem sökücü biseyler yap bari.
Bende öyle düğün dernek hevesine 74 lerde gezerken mutsuzdum. Şimdi 10 kg fark var. Yaş gidiyor metabolizma yavaşlıyor hareket azalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…