Sorun orda başlıyorhadii yaa iyiymiş, işte ben aç değilken canım isteyince kendimi tutamayıp yiyorum
Hayırlı olsun canım yeni işin.calismak yorucu da olsa güzel benceİş iyi gidiyor abla sağol bugün gittim yine. Alıştım bayağı
Tek başıma çay demlemiyorum artık aliskablik olduyavrum sen fransızmısın kahvaltıda kahve içiyorsun
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım yeni işin.calismak yorucu da olsa güzel bence
Evet kendimi tuttum alışverişte kuru meyvelerden aldım kayısı kemirdim az öncede hurma da alayım. Ama niye veremiyoruzo tatlı isteği yokmu o tatlı isteği inan hepimizi bunaltıyor : ) ben hurmayla yapılan tatlılara karşıyım fakat direk 2 3 hurma yemek insanın tatlı isteğini kesiyor doğrusu, dün değil bir önceki günde bitterli damak çukulata yemiştim bak örnek olsun diye söylemiyorum böyle böyle kiloda veremiyoruum haberin olsun
Bunu şimdi anladım Efser ve her bişey yediğimde mutlaka canım istemiştir. Kendimi mutlu hissetmek için başka şeylere de yönelmek lazimşu ana kadar hiçbir yasak yok hatta öğün sayısı bile yok bunu 4 haftalık eğitimdede söylediler yumruk kadar ölcü var,haraket var,birde açlık hissini tam anlamıyla bulmamız lazım canı mı istiyor? yoksa açıktın mı?sorusunu kendine sorup anlaman lazım.
Canın istediğin vakkit değil açıktığın vakkit yemelisin.
Yanı sıra verilen telkinleri yapınca odaklanınca cidden miden bile bulanıyor yemek istemiyorsun.
Sağolgeçmiş olsun şimdi nasılsınız biraz toparladı mı çocuklar
listen çok iyi yaa çok beğendim doğrusu
yarınki sonucu bize hemen bildir o zaman bende merak ettim bak
Beyin ve yemek ilişkidi çok başka bir şey Ahiretliğim onu öğrendim.onu çözünce anlıyorsunEvet kendimi tuttum alışverişte kuru meyvelerden aldım kayısı kemirdim az öncede hurma da alayım. Ama niye veremiyoruz
Bunu şimdi anladım Efser ve her bişey yediğimde mutlaka canım istemiştir. Kendimi mutlu hissetmek için başka şeylere de yönelmek lazim
listen nasıl canım?Hindistan cevizi yağını herkese tavsiye ediyorum 14 gün oldu ağzıma tatlı sürmedim diyetisyenimde bitter çikolata yesen yedikce yersin böyle çok güzel meyve veriyorum zaten dedi
İlk listemi atmistim buraya geçen gün 2. Ve 3. Atarim müsait oluncalisten nasıl canım?
Allah kabul etsin. Ödem sökücü biseyler yap bari.İyi akşamlar kızlar bugünün menüsü
Kâh 1 has yumurta 1 d ekmek
11 yeşil zeytin çökelek
1er çay kaşığı tereyağı tahinpekmez bal
Brokoli yeşillik 1 hurma evden çıkmadan yedim.
Akşam yarım kepçe çorba ( canım istemedi başka içmedim)
1 tabak sebzeli pilav salata turşu
Ara yarım mandalina çeyrek portakal kestane
Yarım saat önce biseyler yedim yarın oruç tutacağım
Kavurmali Mantarli 2 yumurta 2 d ekmek
Yeşillik salata
İns yarın çok susamam Kavurma sahur için pek iyi tercih değil
Bu arada uzun süredir görmediğim yüksek kiloyu tartıda görüyorm.bacaklarim davul gibi taşımak çok zor resmen.gecen kış 87 i88 kg dum.simdi 93 falan aradaki fark 6 kg ama sanki 20 kg şişmiş gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?