GünaydınGünayyydınn ❤
Huzurlu haftalar
Eki Görüntüle 3175481
74FRIDA
60kiloyum
@bengisu022
@LisbethS
@nisan34
@Pembe Lotus
@Tenceresiz kaldim anne
@Leyal_
Mthn83
Aktif Lora
Güzel başlangıçAkşam temiz uyudum şükür 2. Günüm gece yemeden bitti
Canım daha yeni yerlesik değil. Eminim hızlı giderGünaydın kızlar güncel kilom 93.15
Çok imreniyorum sana maşallah.Günaydın can canlar
Dün akşam yüruyüşe gittim 1 saat bu akşamda platesim var. sabahlarıda tibet egzersizine başladım 1 haftadır oda devam
Dünde iki öğün beslendim sabahta akşamda karbonhitratlı oldu biraz. akşamda damak bitter çukutala yedim
Benden haberler böyle şu andada limonlu sirkeli suyumu içiyorum
Nerdeyim dedim bı an desene bende burdayım deseneAçlık siyalını bekledim bu saatte açlık hissi geldi
Bu sefer olacak sağlılık bedenimize kavuşacağızGünaydınlarbugün başladım kahvaltı görselini atsaydim keşke tam diyet tabagiydi neyse üzerine sirkeli suyumu içtim ve biraz hareketlenip hizlaniyorum inşallah. Sirkeli suyun enerji verdiğini düşünmeye baslicam galiba iyi hissediyorum
İnşallahBu sefer olacak sağlılık bedenimize kavuşacağız
Kuzum elimden geldiğince burda uyguladığım proğramın inceliklerini paylaşacağımNerdeyim dedim bı an desene bende burdayım desene
Sağlık varsa herşey var eğer yoksa neyin olursa olsun hiçbirşeyin yokİnşallahGörünümü de geçtim eğilip kalkarken bişey kivriliyor sağ taraftan demistim sanki daha önce. O canımı çok sıkıyor sağlık gidiyor biseyler yapmak lazım.
Bende istemeyerek tartilamiyorumKuzum elimden geldiğince burda uyguladığım proğramın inceliklerini paylaşacağım
Sadece bende ölcüm var aylık paylaşırım tartı yasak
Tartılma ben kaldırdım son kez bakıp ideal bedenime kavuşunca tartılırızBende istemeyerek tartilamiyorum
Süper bir öğünHer açlıkta bir yumruk kadar beslenme proğramı öğün sayısı yok sadece açlık sinyalini izlemek her açlık sinyalinde 1 yumruk kadar
Burdaki yumruğu geçti yavaş yavaş azaltaçağım şokada girmeden
unutmayın çayda bir öğün
Eki Görüntüle 3175529
Tam bir diyet tabağı derkenGünaydınlarbugün başladım kahvaltı görselini atsaydim keşke tam diyet tabagiydi neyse üzerine sirkeli suyumu içtim ve biraz hareketlenip hizlaniyorum inşallah. Sirkeli suyun enerji verdiğini düşünmeye baslicam galiba iyi hissediyorum
Hafta sonu kaçamaksız geçmiş demek ki
Geçmiş olsun benimkide yaklaşıyor herhalde, bu sabah benimkine tahammül edemememden anladımGüzel başlangıç
Canım daha yeni yerlesik değil. Eminim hızlı gider
Çok imreniyorum sana maşallah.
Bonus un attigi Instagram sayfası beni çok etkiledi. Ama bugün değil yürüyüş adım atamayacak durumdayım.
Bu sefer bu özel gün beni bitirdi
Ölçü aldın mı?Geçmiş olsun benimkide yaklaşıyor herhalde, bu sabah benimkine tahammül edemememden anladım
evdeyim bugün akaşma platese geçicem işte birde tartıda düşüş görsem daha bir motive olucağım bakalım
Yımrık kadar olmak zorunda mıBonus açlık hissi geldi akşama misafir var özensiz bir menü olacak ama tam yumruk kadar oldu bu sefer
Azıcık acılı ezme azıcık salata yiyeceğim
1 dilim ekmek
Evet maksat mideyi küçültmekYımrık kadar olmak zorunda mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?