Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Moral oldu şu an çok teşekkür ederim yemek bir sekilde tutuyorum tatlı isteği beni bunaltiyor

Nerdeyim dedim bı an desene bende burdayım desene
ne güzel iyi ki geldiniz yaa gitmeyin ama hep buralarda olun
Kuzum elimden geldiğince burda uyguladığım proğramın inceliklerini paylaşacağım
Sadece bende ölcüm var aylık paylaşırım tartı yasak
tamam zamanla analatırsın bizede mantıklı aslında kalorilimi zararlımı diye düşünmeden yumruk kadar yemek
Ölçü aldın mı?
Kendimi iyi hissetmiyorum sorumlum gelsinde izin alıp gideceğim
nasıl oldun düne göre daha iyimisin benimde ilk 2 3 gün pooofff
Yımrık kadar olmak zorunda mı
evet başka nasıl kalori açığı oluşturulacak ki ben kendim için düşündümde yapamam denemişliğim vardı sankii, evet midede küçülür başlayınca vucutta bir sıkılaşmada olur aslımda, düşünsene bu beslenmeyi yaparken hiç şişkinlik hissedilmez

Moral oldu şu an çok teşekkür ederim yemek bir sekilde tutuyorum tatlı isteği beni bunaltiyor
o tatlı isteği yokmu o tatlı isteği inan hepimizi bunaltıyor : ) ben hurmayla yapılan tatlılara karşıyım fakat direk 2 3 hurma yemek insanın tatlı isteğini kesiyor doğrusu, dün değil bir önceki günde bitterli damak çukulata yemiştim bak örnek olsun diye söylemiyorum böyle böyle kiloda veremiyoruum haberin olsun

yavrum sen fransızmısın kahvaltıda kahve içiyorsun

Yedim gitti.
Pop kek sürme çikolata sultanı bisküvi az ondan biraz bundan birazda geç yedim
tüüh yaa madem elini kana buluyacaksın barii nuttela filan olsaydı gerçekten ben tatlı krizi için evde güzel çukulatalar bulundurmak istiyorum ama evdekiler yiyor saklasam bu sefer istiyorlar yine dayanamayıp veriyorum

tüüh yaa madem elini kana buluyacaksın barii nuttela filan olsaydı gerçekten ben tatlı krizi için evde güzel çukulatalar bulundurmak istiyorum ama evdekiler yiyor saklasam bu sefer istiyorlar yine dayanamayıp veriyorum
ay ne kötü düşünceleer
çık aklımdan
çık aklımdan çık

şu ana kadar hiçbir yasak yok hatta öğün sayısı bile yok bunu 4 haftalık eğitimdede söylediler yumruk kadar ölcü var,haraket var,birde açlık hissini tam anlamıyla bulmamız lazım canı mı istiyor? yoksa açıktın mı?sorusunu kendine sorup anlaman lazım.
Canın istediğin vakkit değil açıktığın vakkit yemelisin.
Yanı sıra verilen telkinleri yapınca odaklanınca cidden miden bile bulanıyor yemek istemiyorsun.

Son düzenleme:
Begenmedigim şey olunca pek üstüne durmuyorum. Bitter kahvaltılık çikolata vardı. Az aldım Allah'tan yoksa dibini görürdüm

Aa süper
Biz kendimize nasıl yaparız
Aslında oruca niyetlenince iftarda öyle sofra gozlemiyorum ama bir iki lokma alınca yemem gerek oruçtan çıktın diyorum kendime. Yemesem yemem aramam aslında

hadii yaa iyiymiş, işte ben aç değilken canım isteyince kendimi tutamayıp yiyorum

Aa süper
Biz kendimize nasıl yaparız
Aslında oruca niyetlenince iftarda öyle sofra gozlemiyorum ama bir iki lokma alınca yemem gerek oruçtan çıktın diyorum kendime. Yemesem yemem aramam aslında
Ben bugün öğlen 12 kadar aclık hissimi bekledim
Ondan sonra kahvaltı yaptım
Sonraki öğün daha kısaydı 3 de oldu
Sonraki öğün 5:30 daydı (biraz fazla oldu 2 yumruk) ama üzülmek yok denildi demek ihtiyacım varmış diyeceğiz
Akşam 9:00 çay ve mandalina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…