Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hindistan cevizi yağını herkese tavsiye ediyorum 14 gün oldu ağzıma tatlı sürmedim diyetisyenimde bitter çikolata yesen yedikce yersin böyle çok güzel meyve veriyorum zaten dedi
Kahveyle tuketiyordun deilmi canim.

Bugün keyifsiz bir gündü mental olarak düşük geçti ilk olarak yiyeceklere saldırırım düşüncesi geçti tam sofra kurulumunda bazı telefon görüşmeleri oldu
Sonuç
1 tabak tavuklu pilav
1 kase mercimek çorbası
Azıcık turşu acı sos
Birazda ekmek yedim
Ancak bu kadar frenleye bildim
Ben sitres kontörölünü yiyeceklerden çıkarıyorum
Bunun fakındayım ama bu hayatıda benim secimim değil 2 gündür çok güzel geçti biraz düşündüm biraz kaşındım
Bunu mahvetmeye değmez deyip sirkelenip ayağı kalktım
Akşam her açlık hissi geldiğinde çay sitres azaltıcı sıvı şeyler aldım sitresim bir iki güne kalmaz kendimi oyalamalıyım

15 Aralık 2022

sabah 09.20
1 yumurta, peynir, domates salatalık, 1 wasa, 1 orta boy muz

öğlen 12.20
avuç içi kadar balık, 1 kepçe çorba, az salata, 2 yk az yağlı az şekerli irmik helvası

ara 16.00
1 minik elma, 15 çiğ kuruyemiş

akşam 19.20
1 kase hamsi buğulama, bol salata

yatana kadar 1,5 lt den fazla su

bu hafta genelde 10.000 üstünde adım attım.

Hayırlı cumalar arkadaşlar

Geçen hafta 91.5
Bu hafta 89.5

Oleeeeeeyyyy yaşasııın 90lardan kurtuldum
Bi daha 90 görmek istemiyorum
Çok mutluyum kızlar çoookk
1 aydır 91 dim en az 1.5-2 kilo birden gitmesini bekliyodum oldu. Yarabbi şükür

Tebrikler çok sevindim

Listeyi okumaya çalışıyordum ama yürüyüşleri gördüm waavs

Kızlar 89.9 basladim diyetisyene bugün 14.gun
Geçen hafta 87kiloydum bugün 85.9 giden 1.100gr yagdan gitmis
Toplam 4kilo verdim 14 günde çok mutlu oldum Allahim 70li 60li kilolarida görmeyi nasip etsin bana ve hepimize
Tebrikler doğrusu diyetisyeninide sevdim bak bitter çukulata yeme zaten meyve yazıyorum demiş

Kaça gidiyor du ne sorunu yaşatıyorlar okulda anlamıyorum çocukları okuldan kendilerinden soğutuyorlar git bakalım çocuğa ne sıkıntı yaşatılar
Çocuklar arası sorun canım. Başka bi çocuk bizimkine uyladi.
Sonuç olarak bizimki sahipkar sorumluluk sahibi kuralları olan bı çocuk olduğu için sıkıntılı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…