bak am öyle özetle 10.000 in üstü yazdım. 12-13.14 bindi. yani iyi adım atmışım :))Listeyi okumaya çalışıyordum ama yürüyüşleri gördüm waavs
harikasın canım maşallahHayırlı cumalar arkadaşlar
Geçen hafta 91.5
Bu hafta 89.5
Oleeeeeeyyyy yaşasııın 90lardan kurtuldum
Bi daha 90 görmek istemiyorum
Çok mutluyum kızlar çoookk
1 aydır 91 dim en az 1.5-2 kilo birden gitmesini bekliyodum oldu. Yarabbi şükür
sen de artık 9 lara gel canım.Günaydınyoğunluktan pek gelemedim
Dün sabah tartılmıştım güncel kilo bilgim : 109.5
Biraz düşüş var geçen haftayı hatırlamıyorum
İnşAllahsen de artık 9 lara gel canım.
7 bin adım iyiymişBugün yoğun bir gündü
Sabah 9 da 2 haşlanmış yumurta avuç içinden küçük ekmek domates salatalık peynir ceviz ( tadımlık aldım hep)
Öğlen 2 de 2 yk kıymalı makarna
Akşam 6 da 3 parça kıymalı pide
21 de elma mandalina
Adım 7 bin
Sabah kalktım lesli yaptım kahvaltı kur topla evi temizle dışarı işleri akşam misafir vardı ancak bu kadar oldu. Bundan daha yorucu geçti oysaki günüm7 bin adım iyiymiş
Helede insan kulağına bir müzık takıp dinleyerek yürüse resmen terapi olur
Gece çikolatası hariç güzel menü.Benim günümde
Kahvaltı: saat 13:00 de 3 dilim kızarmış ekmek, 2 adet haşlanmış yumurta , 5 dilim kadar sucuk, biraz alabaş ve yeşillik
İkindide bir avuç üzüm
Akşam 19:00 2 dilim fırın balık , salata
Ara: bir tabak patlamış mısır
Biraz önce 3 dilim bağdemli bitter çukulata
Bugün tibet dışında spor yapamadım. dünden yorgundum misafirimde vardı yeni gittiler
Evet bir haftadır çantamda duruyordu evet çantamda mevsim kışsa bazen bir çukulatayı 1 hafta 10 gün yemeden gezdirebiliyorumGece çikolatası hariç güzel menü.
Geçmiş olsun canım.Günaydın mutlu pazarlar
Umarım benim için dinlenmeli bir pazar olur. üst bacaklarımın arkaları ağrıyor o kadar plates yaptım böyle ağrımadı. Cuma günü fazlaca eğilmeli kalkmalı temizlik yaptım zombiye döndüm resmen birde üzerine regl oldum tam oldu
Sağol canım teşekkürlerGeçmiş olsun canım.
Hepsi bir araya gelmiş. Geçmiş olsun canımGünaydın mutlu pazarlar
Umarım benim için dinlenmeli bir pazar olur. üst bacaklarımın arkaları ağrıyor o kadar plates yaptım böyle ağrımadı. Cuma günü fazlaca eğilmeli kalkmalı temizlik yaptım zombiye döndüm resmen birde üzerine regl oldum tam oldu
Duraksamalar olmadan hedefe ulaşırsın inşallahSelam kızlar bu sabah tekrar tartıldım cumaya göre ekşi 1 kg çok şükür.biraz Moral oldu.bu hafta oruç tutacağım akşamları dikkatli beslenirsem cumaya kadar iyi fark görebilirim. kendime yeni hedefler belirledim
1 Ocak hedefim 91
1 Şubat 88
1 Mart 85
1 Nisan 83
1 Mayıs 80
1 Haziran 78
1 temmuz 76
Hedefim Ağustos ayında 75 kg ile. Tatil yapmak
Benimde bı elbisem var. Gorumcemin gazı ile aldım. Ama hiç olmuyor. Onun içine girmem gerek 1000 TL verdimKendime Zara'dan kot aldım .46 beden düğmeleri çok çok zor kapanıyor.cok zoruma gitti iade etmedim bunları bu kış giyinecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?