Bana çok gelmedi aslında özellikle özel günler içinfazla oldu sanki
İşine bı adapte olsaydın. Aslında hareketlilik ve az yeme açısından daha iyi olurHiç diyet yapmamiş gibiyim. Hani azcik bile dikkat edeyim modum yok. Nasıl başlicam nasıl yakalicam bilmiyorum çok yorgun hissediyorum. Vücuduma bakınca kendimi çok daha fazla kgda görüyorum kıyafetlerim olmuyor yine çoğu
Hareketlilik var ama aşırı aşırı fazla yiyorumİşine bı adapte olsaydın. Aslında hareketlilik ve az yeme açısından daha iyi olur
işin yeni daha büşra. düzeni oturtursan beslenmen de düzene girer. ara öğünlere dikkat et abartma. öğünleri de normal yersen sorun olmaz. en azından sabit kalmaya bak.Hareketlilik var ama aşırı aşırı fazla yiyorum
Yemek işini nasıl çözdünnis yerindeHareketlilik var ama aşırı aşırı fazla yiyorum
Ara öğün yapamıyorum şuan 3 ana öğün oluyor gibi oluyor ama akşam yememeliyim aslında of napcam bilmiyorumişin yeni daha büşra. düzeni oturtursan beslenmen de düzene girer. ara öğünlere dikkat et abartma. öğünleri de normal yersen sorun olmaz. en azından sabit kalmaya bak.
Çözemedim dışardan yemeye devam ediyodum. Yarın evden götürmeye caliscam. Yanıma kuru meyve kuru yemişte alcam bu sefer iş cikişi yerim en kötü daha sonra eve gelince bir şeye saldirmamYemek işini nasıl çözdünnis yerinde
Canım yolda ne yersen ye eve gelince oluşan rahatlıkla biseyler yemek istiyorsun. Ben sabah kahvaltısından vazgeçiyorum ama akşam yemeğinden vazgeçemiyorum. Eve gelince o rahatlamaya ihtiyaç duyuyorumÇözemedim dışardan yemeye devam ediyodum. Yarın evden götürmeye caliscam. Yanıma kuru meyve kuru yemişte alcam bu sefer iş cikişi yerim en kötü daha sonra eve gelince bir şeye saldirmam
Nekadara aldıniz ilaci gecen bi eczane 320 dedi cok zamlanmişMerhabalar hanımlar birkaç gündür yazamadım çünkü pek diyet yapamadım. Bir nevi benim için sevdiğim ama zararlı yiyeceklere veda gibi oldu an azından bir süreliğine. Dünsşöyleydi .
Sabah yok,
Öğle 3 dilim cevizli ekşi mayalı tbe, 1 y.k.ajvar sos,5 zeytin,2 parmak kadar beyaz peynir, çay
Ara 1 ay çöreği, çay
Akşam 1 pors. zeytinyağlı pilav,1 pors. İzmir köfte ve 1 bardak ayran
Bugün endokrinoloji dr gittim test sonuçlarını göstermek için bana thincal ilaç verdiler tereddütlüyüm inşallah işe yarar. Madem ilaç başladım diyetimi bozmamaya kararlıyım. Tabi bana söylenen ilk etapta ilaçla beraber porsiyonları yarıya düşürmem. Mantıklı geldi o şekilde başlayacağım.
Hadi bakalım hayırlısı olsun
Yarın alacağım ama bana devlet karşılayacak dedi drNekadara aldıniz ilaci gecen bi eczane 320 dedi cok zamlanmiş
aynenCanım yolda ne yersen ye eve gelince oluşan rahatlıkla biseyler yemek istiyorsun. Ben sabah kahvaltısından vazgeçiyorum ama akşam yemeğinden vazgeçemiyorum. Eve gelince o rahatlamaya ihtiyaç duyuyorum
hayırlı olsun başlangıcın. gördüğüm kadarıyla porsiyonların fazla değil. sadece ekmek ve hamur işlerini azaltsan o bile yeter sana.Merhabalar hanımlar birkaç gündür yazamadım çünkü pek diyet yapamadım. Bir nevi benim için sevdiğim ama zararlı yiyeceklere veda gibi oldu an azından bir süreliğine. Dünsşöyleydi .
Sabah yok,
Öğle 3 dilim cevizli ekşi mayalı tbe, 1 y.k.ajvar sos,5 zeytin,2 parmak kadar beyaz peynir, çay
Ara 1 ay çöreği, çay
Akşam 1 pors. zeytinyağlı pilav,1 pors. İzmir köfte ve 1 bardak ayran
Bugün endokrinoloji dr gittim test sonuçlarını göstermek için bana thincal ilaç verdiler tereddütlüyüm inşallah işe yarar. Madem ilaç başladım diyetimi bozmamaya kararlıyım. Tabi bana söylenen ilk etapta ilaçla beraber porsiyonları yarıya düşürmem. Mantıklı geldi o şekilde başlayacağım.
Hadi bakalım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?