Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın
Pek gelemiyorum bu ara
Hafta sonu misafirler vardı. Dün kahvalradaydi misafir. Baya yoğundu
Baya yedim bu arada. Yılbaşı geliyor ve ben hala 80 lerden kurtulamadım.
Bugün lahana alıp ufak bı girişim yapmayı planlıyorum
Güzel sonuçlar olur inşallah

19 Aralık 2022

sabah 09.30
1 yumurta, peynir, 3 zeytin, söğüş salata, 1,5 wasa, 2 kk fit kek

öğlen 12.20
2 yk pilav, 1 servis k. baklagil, az turşu, 1 kk fit kek, 3 badem, 2 kaju

ara 16.00
2 parça tahıl krakeri, 2 kk fit kek

akşam 19.00
2 tabak zeytinyağlı pırasa yemeği, 2 dilim tbe, küçük kase çekirdek, 2 tk bitter çokokrem

yatana kadar 1,5 lt su

Benim menüm
Öğlen mercimek çorbası etli şehriye pilavı salata
Akşam mercimek çorbası 1 kase ıspanak yemeği 1 kase yarım balık
Su 500 ml

İşine bı adapte olsaydın. Aslında hareketlilik ve az yeme açısından daha iyi olur

işin yeni daha büşra. düzeni oturtursan beslenmen de düzene girer. ara öğünlere dikkat et abartma. öğünleri de normal yersen sorun olmaz. en azından sabit kalmaya bak.
Ara öğün yapamıyorum şuan 3 ana öğün oluyor gibi oluyor ama akşam yememeliyim aslında of napcam bilmiyorum

Çözemedim dışardan yemeye devam ediyodum. Yarın evden götürmeye caliscam. Yanıma kuru meyve kuru yemişte alcam bu sefer iş cikişi yerim en kötü daha sonra eve gelince bir şeye saldirmam
Canım yolda ne yersen ye eve gelince oluşan rahatlıkla biseyler yemek istiyorsun. Ben sabah kahvaltısından vazgeçiyorum ama akşam yemeğinden vazgeçemiyorum. Eve gelince o rahatlamaya ihtiyaç duyuyorum

Merhabalar hanımlar birkaç gündür yazamadım çünkü pek diyet yapamadım. Bir nevi benim için sevdiğim ama zararlı yiyeceklere veda gibi oldu an azından bir süreliğine. Dünsşöyleydi .
Sabah yok,
Öğle 3 dilim cevizli ekşi mayalı tbe, 1 y.k.ajvar sos,5 zeytin,2 parmak kadar beyaz peynir, çay
Ara 1 ay çöreği, çay
Akşam 1 pors. zeytinyağlı pilav,1 pors. İzmir köfte ve 1 bardak ayran

Bugün endokrinoloji dr gittim test sonuçlarını göstermek için bana thincal ilaç verdiler tereddütlüyüm inşallah işe yarar. Madem ilaç başladım diyetimi bozmamaya kararlıyım. Tabi bana söylenen ilk etapta ilaçla beraber porsiyonları yarıya düşürmem. Mantıklı geldi o şekilde başlayacağım.
Hadi bakalım hayırlısı olsun

Nekadara aldıniz ilaci gecen bi eczane 320 dedi cok zamlanmiş

hayırlı olsun başlangıcın. gördüğüm kadarıyla porsiyonların fazla değil. sadece ekmek ve hamur işlerini azaltsan o bile yeter sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…