Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende zorlaniyordum. Ama kimseye zorlandım demedim. Neden bu kadar zor çocuk bakmak bilmiyorum. Bende kendimle ilgili yeni planlar oluşturcam...
Birşey diyemem canım. Bazen ben bile çıldırma noktasına geliyorum. Eskisi gibi hadi arkadaşlarınla oyna diyemiyorsun az sokağa git diyemiyorsun. Komşuya gonderemiyorsun. Dört duvarın içinde sıkışıp kalıyorsun. Biraz hareketli olsa bı sabit kal diyorsun.

Bilerek part time buldum zaten. Her gün bakmıyor ki... Bilmiyorum ya birşey demeyeceğim artık

Bilerek part time buldum zaten. Her gün bakmıyor ki... Bilmiyorum ya birşey demeyeceğim artık
Canım hakkında hayırlısı olsun
Hevesin kırılmıştır biraz daha büyüsün gündüz bakim evine verirsin kızkardeşim verdi sabah 8 8:30 bırakıyor akşam üzeri 16:30da aliyor oda seneye büyük olan kizi ilkokula gidecek kucugude yaşı tuttuğu için bakim evine verecek ayni anaokulu hiç bir farkı yok çalışan anneler icin esnek saatleride oluyormus kızkardeşim bu sayede seneye Eylül gibi calismaya basliyacak kendiside anaokulu öğretmeni

Selâm kızlar inanılmaz moralim bozuk. K.v. bana yılbaşı hediyesi aldı çok tatlı polar ev tulumu. Görünce bayılmıştım rahat rahat giymem için bol olsun diye güya en büyük beden olan 4xl aldık. Hemen denedim ama zor oldu yapıştı üstüme sabahtı bir tartılayım dedim 123.5 !!!
2 gündür birşey yoktu ama bugün ilacın etkilerini görmeye başladım yalnız bu ilaç evlik ilaç gerçekten dışarıda olmaz yani özellikle yakınlarınızda wc yoksa felâket bence.
Neyse tulumumu iade etmeyeceğim inat ettim onu giyeceğim giyeceğim de artık ne yiyeceğimi de şaşırmış durumdayım.
Öğle ve akşam kahvaltı gibi mi yapsam bilemedim. Oynatmaya az kaldı.

Evet ilaca yeni basladiginda evden pek cikmaman lazım. Bende o yüzden gliforu düzenli icemedim. İşi bırakınca başlicam. Biraz dayan faydasını görürsün. İnşallah kıyafetinde bollastiginida görürsün

Kızlar dün diyetisyen kontrolüm vardı 400gr gitmiş ama ödem var dedi yağdan 900gr gitmiş görünüyor dedi regl olmadım onun ödemi 3haftada 4.400gr verdim
Çok çok tebrik ederim canim harika gidiyosun. Bende almaya devam ediyorum.....
Evet öyle oldu biraz zaten bende çok zorlanıyordum. Kimseye birşey diyemiyodum. İkiletmeye gerek duymadım. Buraya kadarmış denemiş oldum

Bende hiç öyle etkisi olmamıştı şanslısın
Çok çok tebrik ederim canim harika gidiyosun. Bende almaya devam ediyorum.....

Evet öyle oldu biraz zaten bende çok zorlanıyordum. Kimseye birşey diyemiyodum. İkiletmeye gerek duymadım. Buraya kadarmış denemiş oldum
Bende artidayim
Amaaan diyip bırakmak istiyorum ama oda olmuyor

Bu bölgesel cihaza başlayacaktım 1800 demişti 10 seansa şimdi 2.200 diyor.
İçine diyetisyende eklemişler diyetisyenin 2 bin diyor off bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…