Ben bu aralar sarpa sarıyorum ama yeni yıla yeni eksilerle girmek istiyorum.Liste güncellemesi yqpar misin beni de listeye ekler misin
Birşey diyemem canım. Bazen ben bile çıldırma noktasına geliyorum. Eskisi gibi hadi arkadaşlarınla oyna diyemiyorsun az sokağa git diyemiyorsun. Komşuya gonderemiyorsun. Dört duvarın içinde sıkışıp kalıyorsun. Biraz hareketli olsa bı sabit kal diyorsun.Bende zorlaniyordum. Ama kimseye zorlandım demedim. Neden bu kadar zor çocuk bakmak bilmiyorum. Bende kendimle ilgili yeni planlar oluşturcam...
Bilerek part time buldum zaten. Her gün bakmıyor ki... Bilmiyorum ya birşey demeyeceğim artıkBirşey diyemem canım. Bazen ben bile çıldırma noktasına geliyorum. Eskisi gibi hadi arkadaşlarınla oyna diyemiyorsun az sokağa git diyemiyorsun. Komşuya gonderemiyorsun. Dört duvarın içinde sıkışıp kalıyorsun. Biraz hareketli olsa bı sabit kal diyorsun.
Evet yeni yıl enerji verir umarimBen bu aralar sarpa sarıyorum ama yeni yıla yeni eksilerle girmek istiyorum.
Cuma düzenleyelim inşallah yeniden
Bebislerden fırsat bulamıyorum unutuyorum müsait olunca atarim biri kucağımda yazıyorum suan2. Ve 3. Haftayı eklemem demiştiniz ekler misiniz
Canım hakkında hayırlısı olsunBilerek part time buldum zaten. Her gün bakmıyor ki... Bilmiyorum ya birşey demeyeceğim artık
Sen begendin mi?Eki Görüntüle 3180854
Bu sayfadan atmisti diyetisyen
Begendim canım doyurucu dilimleyip dondurucuya attimSen begendin mi?
Evet ilaca yeni basladiginda evden pek cikmaman lazım. Bende o yüzden gliforu düzenli icemedim. İşi bırakınca başlicam. Biraz dayan faydasını görürsün. İnşallah kıyafetinde bollastiginida görürsünSelâm kızlar inanılmaz moralim bozuk. K.v. bana yılbaşı hediyesi aldı çok tatlı polar ev tulumu. Görünce bayılmıştım rahat rahat giymem için bol olsun diye güya en büyük beden olan 4xl aldık. Hemen denedim ama zor oldu yapıştı üstümesabahtı bir tartılayım dedim 123.5 !!!
2 gündür birşey yoktu ama bugün ilacın etkilerini görmeye başladım yalnız bu ilaç evlik ilaç gerçekten dışarıda olmaz yani özellikle yakınlarınızda wc yoksa felâket bence.
Neyse tulumumu iade etmeyeceğim inat ettim onu giyeceğim giyeceğim de artık ne yiyeceğimi de şaşırmış durumdayım.
Öğle ve akşam kahvaltı gibi mi yapsam bilemedim. Oynatmaya az kaldı.
Çok çok tebrik ederim canim harika gidiyosun. Bende almaya devam ediyorum.....Kızlar dün diyetisyen kontrolüm vardı 400gr gitmiş ama ödem var dedi yağdan 900gr gitmiş görünüyor dedi regl olmadım onun ödemi 3haftada 4.400gr verdim
Evet öyle oldu biraz zaten bende çok zorlanıyordum. Kimseye birşey diyemiyodum. İkiletmeye gerek duymadım. Buraya kadarmış denemiş oldumCanım hakkında hayırlısı olsun
Hevesin kırılmıştır biraz daha büyüsün gündüz bakim evine verirsin kızkardeşim verdi sabah 8 8:30 bırakıyor akşam üzeri 16:30da aliyor oda seneye büyük olan kizi ilkokula gidecek kucugude yaşı tuttuğu için bakim evine verecek ayni anaokulu hiç bir farkı yok çalışan anneler icin esnek saatleride oluyormus kızkardeşim bu sayede seneye Eylül gibi calismaya basliyacak kendiside anaokulu öğretmeni
Bende merak ediyorumBegendim canım doyurucu dilimleyip dondurucuya attim
Bende hiç öyle etkisi olmamıştı şanslısınSelâm kızlar inanılmaz moralim bozuk. K.v. bana yılbaşı hediyesi aldı çok tatlı polar ev tulumu. Görünce bayılmıştım rahat rahat giymem için bol olsun diye güya en büyük beden olan 4xl aldık. Hemen denedim ama zor oldu yapıştı üstümesabahtı bir tartılayım dedim 123.5 !!!
2 gündür birşey yoktu ama bugün ilacın etkilerini görmeye başladım yalnız bu ilaç evlik ilaç gerçekten dışarıda olmaz yani özellikle yakınlarınızda wc yoksa felâket bence.
Neyse tulumumu iade etmeyeceğim inat ettim onu giyeceğim giyeceğim de artık ne yiyeceğimi de şaşırmış durumdayım.
Öğle ve akşam kahvaltı gibi mi yapsam bilemedim. Oynatmaya az kaldı.
Bende artidayimÇok çok tebrik ederim canim harika gidiyosun. Bende almaya devam ediyorum.....
Evet öyle oldu biraz zaten bende çok zorlanıyordum. Kimseye birşey diyemiyodum. İkiletmeye gerek duymadım. Buraya kadarmış denemiş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?